Betrouwbaar
Alles vlekkeloos gelopen. Pakket goed verpakt en een dag later in huis.
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 33% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Alles vlekkeloos gelopen. Pakket goed verpakt en een dag later in huis.
Ordered more than a month ago, owner keeping onto the money a bit longer (his own words have it in writing) because I am complaining... how pathetic is that...
Wij gebruikten cool4pets als groothandel, maar zijn daarmee gestopt toen bleek dat ze een andere winkel hadden overgenomen om daarmee ver beneden de adviesprijs te gaan verkopen. Jammer, ze waren wel goed maar dat is een doodzonde.

Odpowiedź od cool4pets.be
Cool 4 Pets te Wuustwezel is opzich een leuke warme winkel om te vertoeven met de juiste nodige producten. Ik kan steeds weer met mijn nodige producten de winkel verlaten.
Het gene dat me dwars zit is een jonge vollere dame met bruin haar met staart die mij uiteindelijk verder geholpen heeft, maar eerst wel met haar ogen moest rollen en zuchten vooraleer ze me verder hielp. Het viel me eerdere mal
en al meer op dat ze op haar mobiel zat dan dat ze effectief met de winkel bezig was.
Normaal gezien ben ik niet de persoon om slechte reviews neer te schrijven, maar dit moest toch aangehaald worden. De exacte data van het voorval ontgaat me, maar bij deze.
Chapeau voor de andere werknemers die zorg dragen voor de winkel EN de klanten. Ik winkel er graag en zal dit steeds blijven doen.
Met vriendelijke groeten M.
Ik bestelde voor het eerst bij Cool4Pets, omdat ik zag dat ze kwalitatief goede producten aanbieden. Maar helaas liep het meteen bij die eerste bestelling al fout.
Dat een vergissing kan gebeuren, begrijp ik. Maar wat me vooral stoorde, was de manier waarop het werd opgevolgd. Telefonisch konden ze me niet verder helpen – alles moest via mail. Vervolgens kreeg ik te horen dat ik het verkeerd geleverde (en zware) pakket zelf moest terugbrengen, en pas wanneer dat pakket bij hen in de winkel aankomt, zou ik een korting van 5 euro krijgen.
Die korting komt dan ook nog eens enkel op mijn account te staan voor een volgende bestelling. Terwijl ik eigenlijk hun fout aan het rechtzetten ben, moet ik extra moeite doen, kilometers omrijden en word ik daar amper voor gecompenseerd.
Het voelt eerder als een straf dan een oplossing. En eerlijk gezegd: de kans dat ik nog een volgende bestelling plaats is klein. Het was een slechte eerste ervaring, en ik voel me als klant absoluut niet goed geholpen.

Odpowiedź od cool4pets.be
Altijd snel verwerkt en snel geleverd. Zeer betrouwbaar
I always order my cat litter online. Very reliable, predictable service, well packaged, fast shipping, you have several delivery options. I will continue to order from them, very satisfied with their service.
Zeer goede ervaring met Cool4pets!
Vriendelijke klantenservice en zeer uitgebreid en verantwoord assortiment (biologisch en dierproefvrij!!).
Geen producten met chemische troep en vulmiddelen maar eerlijke producten zoals het hoort te zijn!!
Een tevreden klant en ik raad Cool4pets zeker aan!!
Een geweldige dierenspeciaalzaak met een mega assortiment aan verschillende merken Kvv, natuurlijke snacks, supplementen, goede kwaliteit brokken, noem maar op!
En ze weten wat ze verkopen, kunnen goede info geven als je diertje bv allergieën heeft.
Kortom, deze winkel heeft alles voor een gezond leven voor je huisdier, aangezien het hier om natuurlijke producten gaat en dus niet de commerciële rommel.
Wij kopen hier al jaren en zijn erg tevreden. Het assortment is zorgvuldig geselecteerd. Geen rommel.
Vakkundig advies in de winkel en zeer vriendelijk. Ook bestellingen online worden netjes geleverd. Soms zelfs met een presentje voor de hond!