Concordia Forsikring as. Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Vores oplevelse med flytning til Concordia har været ærlig og professionel. Bestemt ikke det vi lige har været igennem hos det tidligere selskab. Fine priser på forsikringer og god dækning. Perso... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Grundet tordenvejr gik både mit fjernsyn og computer i stykker. Jeg kontaktede Concordia. De skulle have nogle få oplysninger ang. årgang på delene. Jeg fik et nyt fjernsyn og repareret computeren. I... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Det er sjældent man bliver positivt overrrasket, når man har brug for sin forsikring, men det er jeg virkelig blevet her. Da jeg i sin tid skiftede til Concordia, var det også en fornøjelse og rigti... Zobacz więcej

1. Agencja ubezpieczeniowa
  2. Firma ubezpieczeniowa

O Concordia Forsikring as.

Napisane przez firmę

Concordia Forsikring deler navn med den romerske gudinde for forståelse og fællesskab. Og netop de to ord er pejlemærkerne i vores hverdag.

Vi tilbyder alle typer forsikringer til private, primært i region Syddanmark – herunder også på Ærø via brandet Ærø Brand Forsikring. Forsikringer på Læsø tegnes via brandet Læsø Brand Forsikring.

Forsikringer til mindre og mellemstore erhvervsvirksomheder og landbrug tilbydes over hele landet.

Enkeltstående glasforsikring udbydes via Dansk Glasforsikring i hele landet.

Dyreforsikring tilbydes via Dyrekassen Danmark og Dansk Hesteforsikring – ligeledes i hele Danmark. Hvis du er dyreforsikringskunde i ét af de to selskaber, har du også mulighed for at tegne dine øvrige privatforsikringer hos Concordia Forsikring.

På mange måder er vi præcis det, der forventes af et forsikringsselskab, og så alligevel ikke.

For os er god forsikringsrådgivning individuelt, for ikke to mennesker er ens. Derfor handler vores rådgivning i høj grad om at lære dig at kende og få en forståelse af, hvad der er vigtigt for dig.

Som kunde i Concordia Forsikring skal du altid kunne stole på, at du får den bedste rådgivning og den rette forsikringsløsning – og ikke mindst den hjælp, du har brug for, når uheldet er ude.

Du kan nemt komme i direkte kontakt med din rådgiver eller skadebehandler. Det er rart at vide, når livet tager en drejning, og du får brug for vejledning eller et godt råd om dine forsikringer.

Concordia Forsikring er med dig i hverdagen.

Napisane przez firmę

Vi er med dig i hverdagen

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

2 tys. recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 257

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Concordia har altid for mig været et…

Concordia har altid for mig været et godt valg 👍👍👍

24 sierpnia 2026

Hej Lars,

Tusind tak for den flotte vurdering - det er så dejligt at høre, vi altid har været et godt valg for dig!

Concordia god service

Vi har været kunder ved Concordia og fynbo forsikring i over 20 år og er meget tilfreds med deres service og når vi har haft brug for den yder de en god service Men priserne er det svær heller ikke de billigste længere det er lidt trist de har elles altid kunne konkurrere med de fleste selskaber

24 sierpnia 2026

Hej Morten,

Tusind tak for anmeldelsen!

Vi sætter stor pris på jeres loyalitet gennem mere end 20 år og er glade for at høre, at I er tilfredse med vores service.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Hej Helle,

Tusind tak for anmeldelsen og de 5 stjerner!

Super fedt at høre, at vores priser og behandling levede op til dine forventninger.

Oceniono na 5 z 5

En god assurandør der kommer ud og…

En god assurandør der kommer ud og giver en fair pris samt god dækning uden at du bliver prædiket en masse ting på som du ikke har brug for

19 sierpnia 2026

Hej Kunde,

Det er fantastisk at høre, du har haft en god oplevelse med en af vores assurandører - sådan skal det være.

Tusind tak for anmeldelsen og de flotte stjerner!

Oceniono na 1 z 5

Aldrig nogen sinde har jeg fået så…

Aldrig nogen sinde har jeg fået så dårlig en service som hos Concordia. Hold jer langt væk !!!

26 maja 2026
Opinia niezależna

Hej Anna

Tak, fordi du har taget dig tid til at vurdere os.

Det ligger os meget på sinde at skabe gode kundeoplevelser, så jeg kan kun beklage, hvis det ikke har været tilfældet her.

Ud fra det, du skriver, er det dog svært at kommentere yderligere på din anmeldelse. Hvis du har lyst, må du meget gerne sende en mail til post@concordia.dk og fortælle lidt mere om oplevelsen.

På den måde har vi bedre mulighed for at tage ved lære og undgå lignende hændelser i fremtiden.

Sisse, Concordia Forsikring

Virkelig god service

Virkelig god service

19 sierpnia 2026

Hej Jeanette,

Tusind tak for anmeldelsen og de 5 stjerner!

Vi bliver altid glade, når vi får positive tilbagemeldinger på vores service.

Hej Johnny,

Fantastisk at høre - det er præcis, det skal være.

Du skal have stor tak for anmeldelsen og de fem flotte stjerner!

Oceniono na 5 z 5

Jeg sætter stor pris at kunne komme i…

Jeg sætter stor pris at kunne komme i kontakt med jer, når jeg har behov for det.
I er altid venlige og det er en god oplevelse at have kontakt med Jer.

12 sierpnia 2026

Hej Kaj,

Tusind tak for den fornemme anmeldelse og de fine stjerner!

Vi er utrolig glade for at høre, at du sætter pris på vores tilgængelighed og altid oplever god service.

Altid godt service

Altid godt service, og svar på spørgsmål, samt den hjælp vi har haft behov for

Hej Marianne,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Dejligt at høre, at du altid oplever god service og får den hjælp der måtte være behov for - det er jo lige sådan, det skal være.

Oceniono na 5 z 5

God service og til konkurrence dygtige priser

Hej Ove,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Dejligt at høre, at du er tilfreds med vores service.

Oceniono na 5 z 5

Det er sjældent man bliver positivt…

Da jeg i sin tid skiftede til Concordia, var det også en fornøjelse og rigtig god vejledning.

Hej Thomas,

Tusind tak for den flotte anmeldelse!

Hvor er det skønt at høre, at du er blevet positivt overrasket da du havde brug for din forsikring. Ligeledes glæder vi os over at høre, at det var en fornøjelse, at skifte over til os i sin tid.

Oceniono na 5 z 5

Virkelig god kontakt og service …

Virkelig god kontakt og troværdig rådgivning. Pris ok og vi endte med at skifte alle vores forsikringer. Har faktisk haft Concordia tidligere, men skiftede da de tidligere ikke var konkurrencedygtige på vores elbil med over 400 hk. Da vi havde dem havde vi en mindre skade og det blev håndteret let og smidigt. Så vi prøver igen 😀

Hej Per,

Tusind tak for din anmeldelse af os - og velkommen tilbage!

Vi er glade for at høre, at det har været en god oplevelse at skifte alle jeres forsikringer tilbage til os.

Oceniono na 5 z 5

Har altid været tilfreds med jeres…

Har altid været tilfreds med jeres forsikring 😊

6 sierpnia 2026

Hej Annette,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Dejligt at høre, at du altid har været tilfreds med at være forsikret her hos os.

Oceniono na 5 z 5

Den hjælp jeg fik med hensyn til…

Den hjælp jeg fik med hensyn til anmeldesen af skaden

Hej Stoney,

Tusind tak for den flotte anmeldelse!

Vi er så glade for at høre, at du er tilfreds med den hjælp du har fået med hensyn til anmeldelse af skade.

Kan anbefales

En god oplevelse og være kunde hos Concordia

Hej Peter,

Hvor er vi glade for at høre, at du synes det er en god oplevelse at være kunde hos os - det er jo lige præcis sådan, vi ønsker det skal være!

Du skal have stor tak for de flotte stjerner og din anbefaling!

Oceniono na 5 z 5

Jeg er godt tilfreds og glad for…

Jeg er godt tilfreds og glad for Concordia Forsikring - de er helt klart konkurrencedygtige og til at regne med.

Erik

Hej Erik,

Sikke en dejlig anmeldelse - tusind tak!

Dejligt at høre, at du er tilfreds og synes vi et konkurrencedygtige og til at regne med - det glæder vi os over!

Tak til forsikringsselskabet

Tak til forsikringsselskabet, alt var godt, de udførte deres arbejde hurtigt og effektivt.

Hej Dmytro,

Det er os der takker - både for de pæne ord, men også for de flotte stjerner.

Det betyder alverden for os, at du havde lyst til at dele din oplevelse med os.

God rådgivning

God rådgivning, betjening og pris.

Hej Stig,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Dejligt at høre, at du har fået god rådgivning og en god pris.

Oceniono na 5 z 5

Er ført lige blevet kunde

Er ført lige blevet kunde. Så som sådan kan jeg ikke bedømme Concordia forsikring endnu. Men fik en meget behagelig konsulent i telefonen som fortalte om dem og deres forsikring

Hej Jonna,

Tusind tak for den fine anmeldelse - og velkommen til Concordia Forsikring.

Vi er så glade for at høre, at du har fået et godt førstehåndsindtryk og en god oplevelse med en rådgiver.

Positivt det hele.

Har altid kun haft positive oplevelser med personalet ifm. behandling af mine hundes småskader.

Hej Gitte,

Tusind tak for din anmeldelse og de fine stjerner!

Vi bestræber os altid på, at yde god, nærværende og effektiv service - så det er dejligt, at du synes, vi lykkes med det!

Mathilde, Concordia Forsikring

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej