Computerland

Oceniono na 2 z 5

Skulle bruge ny printer og fandt på Computerlands hjemmeside den jeg ville have. Iflg hjemmesiden ville der være 2-3 dages levering, så jeg bestilte. Havde et forholdsvis akut behov for at kunne pr... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Lagde d. 26/2 en ordre, men har, efter flere henvendelser hverken modtaget min bestilling eller et eneste svar, bortset fra den automatisk generede bekræftelse. Heldigvis har de heller ikke hævet belø... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Vi kunne ikke få pc'en op at køre da vi modtog den. Måtte derfor sende den retur. Der var fejl i hardwaren (RAM-blok). Men fejlen blev udbedret og vi har oplevet god service fra forretningens side.... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Reakcja na opinię

1. Sklep komputerowy

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Computerland har været her i mere end 10 år, og ved at den personlige support, og at der rent faktisk sidder et menneske og hjælper dig som kunde er meget vigtigt. Vi har vores åbningstider, men er jeg feks. på arbejde en aften eller en weekend og der kommer en mail kl. 23 ja så svares der også på denne, selv om det er uden for "normal" åbningstid.

Inni użytkownicy przeglądali również

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Fremragende service.

Bestilte min nye computer fra Computerland.dk kl 22:00. Varen blev afsendt dagen efter, som må siges at være utrolig hurtigt. Ikke nok med den hurtige betjening, er priserne også helt i orden, det må siges at være service!

13 lutego 2009

Hurtig service

Fra ordren blev lavet til maskinen stod hos mig, er jo perfekt!!
og priser er overskuelig og god!

12 lutego 2009

Mega nice butik

Jamen alle de gang jeg har handel med Computerland (2 gang) Har jeg få rigtig god service, og har han ikke haft det hjemme som man har bestilt for man et tilbud om nået der er lige så godt eller bedre til samme pris.

11 lutego 2009

Upgrade og Support

Jeg har købt en Upgrade pakke + Vertex 3 denne gang.
Og jeg må sige , også denne gang har Peter været super hjælpsom.
Både ved opdatering af min Vertex 3, samling af sætttet.
Og ikke mindst beredvilligt svaret den ene gang efter den anden, på mine spørgsmål.
Så jeg kan kun sige tak Peter,, det er super , at handle med dig,

26 stycznia 2009

super god service

Jeg har handlet en del gange ved computerland, og altid top betjening, og super god service.
har aldrig haft problemer med tingene der er købt.
mvh. dennis

16 stycznia 2009

Super kundeservice.

Glæden var stor, da jeg sendte min bestilling afsted på min nye computer. Ventetiden var ligesom den gang man var barn til jul. Desværre blev ventetiden lidt længere end forventet, da Computerland havde lidt problemer med at modtage de rette dele.
Tilgengæld fik jeg en mail om at de beklagede den forlængede ventetid og de derfor havde opgraderet min psu fra en 580W til en 650 lownoice uden beregning.
Det kalder jeg kundepleje og god service, og det er netop sådanne ting, som gør at jeg fremover vil kigge her først, når jeg skal købe nye ting til computeren.

12 stycznia 2009

Super service Super support

Har købt en pc ved computerland + grafikkort og ram, hurtig respons fra dem. Har haft en ram blok der brændte af, fik den erstatet uden nogen problemer, seriøs og meget kompetent support over hele linjen.

5 stjerner her fra handeler kun hos computerland.

8 stycznia 2009

Rigtig god service

Jeg bestilte en PC. Den kom efter 3 dage og jeg fik besked da den blev afsendt. Den er nået sikkert i havn og der ingen tvivl om at næste gang jeg skal handle PC udstyr, bliver det igen hos Computerland

8 stycznia 2009
Oceniono na 1 z 5

grafikkort

jeg bestilte et grafikkort hos computerland. der stod de havde det på lager så det ville tage max 3 dage før jeg stod med det i hænderne.Der gik en uge der skete ingenting,jeg mailede dem og de havde åbenbart solgt så mange at de var kommet bagud med leveringen. jeg havde beslutted mig at cancle odren men der kom skub i sagerne og der kom et grafikkort, men ikke det jeg havde bestillt.Jeg skulle afsted samme dag og kunne ikke nå at retunere det indenfor 14 dage.Så nu står jeg med et kort jeg ikke kan bruge.De kunne have mailed mig,at de ikke kunne levere varen,det havde der været en smule service i. ØV BØV

30 grudnia 2008

Hej RL.

Det er rigtig at vi ikke havde dit grafikkort hjemme da der blev solgt rigtig mange af dem, mener du bestilte et 8800GTS kort men da vi ikke havde dette sendte vi dig et noget kraftigere 9800GTX+ kort som passer 100% hvis et 8800GTS kan køre i din computer, så vi kan ikke helt forstå du klager over kortet. Du bestilte et PCI-E X16 kort men fik et PCI-E 2 som er kompatibel med PCI-E X16 uden problemer.

Du kunnne jo også kontakte os, med at du ikke kunne bruge kortet og ønskede penge retur.

Det er jo lidt nemmere end bare at skrive her på trustpilot, så hvis kortet er i original emballage så kontakt os med det samme så skulle vi nok kunne finde en løsning, det var jo ikke for at gøre dig sur eller noget at vi sender et bedere grafikkort til dig, tror de fleste vil blive glad for at få et GTX+ frem for et "gammelt" GTS kort.

Super Service

Jeg skulle bruge windows styresystem til en ny IMAC. Jeg undersøgte priser på nettet og fandt at Computerlands priser var attraktive. Jeg kontaktede Computerland hvor jeg fik en super service, svar på alle spørgsmål og en nem og hurtig måde at handle på. Deres efterfølgende opfølgning og support fungerer også perfekt. Jeg kan kun anbefale Computerland.

11 grudnia 2008
Oceniono na 4 z 5

Varen god, levering dårligt

Jeg bestilte en ACER one og skulle have den leveret via Postdanmark
Forsendelse: Post Danmark (DKK 45,00),
men pakken blev sendt via GLS pakker.
De påstod at have forsøgt levering på adressen kl. 10.50, men jeg var hjemme hele dagen.
Pakken skulle så genleveres eller afhentes i Tåstrup og jeg valgte det sidste i det jeg ikke ville risikere endnu en 'levering'. I Tåstrup er der én ekspedient og en kø på 6-8 personer. Ekspedienten skal hente hver enkelt pakke på 1. sal og må op og ned af trappen hver gang.
Det tager ca. 20 min. for at få pakken udleveret, så lang tid har jeg aldrig oplevet med PostDanmark.
Jeg ved ikke hvorfor pakken ikke blev sendt med Post Danmark, men jeg kan ikke anbefale fremtidig brug af GLS, så derfor blev det til 4 stjerner.

René Sørensen

3 grudnia 2008

Hej Rene.

Pakken er er sendt direkte fra vores grossist, men de skulle gerne have benyttet post dk, hvis de ikke har det, er det en fejl fra grossisten, og det beklager vi.
Aftalen er post dk skal benyttes, vi er self. kede af at det har påført dig problemer med at få din pakke, det skulle jo ikke være sådan, men da vi har bedt grossisten om at benytte post dk ligger fejlen hos grossisten og ikke os desværre, men vi vil kontakte grossisten og sørge for at de benytter den aftalte fragt metode frem over.
Så herfra kan vi kun undskylde fejlen, og håber du alligevel bliver glad for din nye pc.

Oceniono na 5 z 5

Super service, og ingen oversalg :-)

Jeg købte en computer, og hele vejen var der styr på handlen.
Alt virkede perfekt og jeg fik oven i en gratis gave med (USB stik) en lille gave men den kan man jo altid bruge.

Syntes de har styr på det de laver, jeg sendte en mail hvor jeg spurgte på forskellige opgraderinger jeg gerne ville have, og der kom meget hurtig svar tilbage som besvarede alle spørgsmål så jeg kunne forstå det.

Jeg ringede så ind da jeg var lidt i tvivl om hvad jeg skulle vælge af grafikkort, og da jeg var færdig med at snakke med dem, havde de på intet tidspunkt prøvet at oversælge mig som jeg ellers har oplevet andre steder, men kom med meget saglige forslag og grunde til deres valg ud fra mine ønsker.

Så alt i alt en rigtig god oplevelse.

14 listopada 2008

Venter 5 dage med at aflyse

Bestilte processor hos dem, de ventede 5 dage med at fortælle den ikke var på lager hos dem, hvorfor de aflyste ordren.

4 listopada 2008

Hej Allan.
Vi er da kede af at du tager det på den måde, men vi undersøger jo de muligheder vi har inden vi annullere en ordre, desværre brændte vores grossist os af. Der skulle være kommet en sending ind, som blev forsinket.
Så mener vi jo kun det er fair at vi annullere ordren så du selv har mulighed for at bestille et andet sted hvor de måske har den på lager.

Top Kvalitet!

Høj kvalitet of lave priser... Ville helt klart kig igen når jeg skal bruge en ny PC.

8 września 2008
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej