Miałam wykonane w Comfort Zone Dent…
Miałam wykonane w Comfort Zone Dent korony cyrkoniowe i szczerze mówiąc – to była jedna z najlepszych decyzji w moim życiu. Korony trzymają się już od kilku lat i absolutnie nic się z nimi nie dzieje. Nie ma żadnych przebarwień, pęknięć, luzów ani dyskomfortu. Kolor nadal wygląda perfekcyjnie, bardzo naturalnie i estetycznie – dokładnie tak, jak w dniu założenia.
Jakość wykonania jest naprawdę na najwyższym poziomie. Wszystko było perfekcyjnie dopasowane, zgryz idealny, a komfort noszenia od samego początku rewelacyjny. Do dziś nie mam żadnych problemów z gryzieniem, mówieniem ani nadwrażliwością.
Sama klinika również zrobiła na mnie ogromne wrażenie – nowoczesna, czysta, profesjonalna i bardzo przyjazna dla pacjenta. Personel jest uprzejmy, pomocny i dokładnie tłumaczy każdy etap leczenia, dzięki czemu czułam się spokojna i bezpieczna.
Jeśli ktoś zastanawia się nad koronami, licówkami lub kompleksowym leczeniem stomatologicznym – mogę Comfort Zone Dent polecić w 100%. Jakość, trwałość i estetyka na światowym poziomie. Jestem mega zadowolona i z pełnym przekonaniem polecam tę klinikę każdemu. 🦷✨