Vi besøgte HØST på nørre farimagsgade d. 18/08/2026. 1: Maden var præsenteret udmærket, men smagte ikke af noget. Når man ikke stiller salt og peber på bordret, så forpligter det. Manden skal være k... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
En aften på Høst med 5 retter samt vinmenu. 2 timer er ikke nær nok når man også har bestilt vinmenu. Vi nåede slet ikke at nyde vinen og tjener skyndte på os flere gange. Super ubehageligt og jeg... Zobacz więcej
Betjeningen og maten på Vækst ga oss en helt nydelig opplevelse! Vi bestilte en 3-retters meny, og fikk flere overraskelser. Betjeningen var veldig hyggelig, forklarte oss godt hva vi fikk servert,... Zobacz więcej
Super lækker mad - fik en 4 retters menu, fin information om valg af vine, som var gode. God service af “ egen” tjener meget serviceminded . Eneste minus, drinks er lidt “ tynde” der er ikke meget sp... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Cofoco er et restaurant kollektiv bestående af 16 unikke restauranter i København.
Dane kontaktowe
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Great place and food.
Lækker italiensk mad afstemt med friske…
Lækker italiensk mad afstemt med friske vine og øl. Det kan varmt anbefales.
Lækker 3-retters til rimelig pris
Vi fik en virkelig lækker 3-retters menu på Høst, og endda med overraskelser. Til en ganske rimelig pris.
Sød og professionel betjening.
Lækkert mad og rigtig god service 👌🏼
Oysters & Grill
Vi besøgte deres restaurant i går, og vi kommer helt sikkert igen.
Personalet var imødekommende, og maden var ekstrem lækker. Vi delte tre forretter og fik hver en ribeye til hovedret.
Vi fik tilbudt vand, vi bad ikke selv om det - og det betalte vi 59kr for eller lign. Helt almindeligt vand uden brus. Den var lidt træls, men alt i alt en god oplevelse.
Virkelig lækker mad
Virkelig lækker mad, portionerne var tilpasse og super betjening.
I recommend!
Super nice staff. The food and wine list was also really really good! I would recommend this place for everyone! The ambiance was also nice!
Great experience
Super friendly staff, great food and wine, and the interior is so cozy :)
Scarpetta ❤️
Vi har spist på begge Scarpetta’er og er helt vilde med både indretning, mad og priser. Specielt den helt igennem fænomenale pizza og citrontærte er hits. Lige ved at gå én stjerne ned, fordi vi ikke fik lov at prøvesmage rødvinen, som i virkeligheden ikke faldt i vores smag (det må være en forglemmelse).
Skøn mad og oplevelse på Delphine
Skøn mad og oplevelse på Delphine. Lys og lækker restaurant med lette skønne græske retter. Vi elsker fisk og deres grillede Seabass var virkelig lækker. Kan kun anbefales. Effektive og søde tjenere.
Great experience
The food was delicious, the restaurant has an amazing interior
Excellent food and fantastic service
Excellent food and fantastic service. The juice option for drinks is a very good addition and worked well.
Vespa
Vespa.
Stille og rolig stemning, trods fuld restaurent. Meget autentisk mega hyggeligt lokale.
Meget hyggeligt sted
Meget hyggeligt sted. Uformel stemning og mad, der var godt tilberedt og præsenterede sig flot. Super flot og hyggeligt med de mønstrede og kulørte kakler på gulv og vægge.
Great food but they charge for tap water
We had an excellent meal at Vespa, and the service was also excellent. However we were charged for what was very obviously tap water in a fancy bottle. Consequently we won't be going back there.
Lækker mad på Delphine
Lækker mad på Delphine. Dejligt grillet, fine smage og god sammensætning.
Anbefaler gerne.
God mad og god betjening
Meget dejligt aften på Oysters and grill. God og kompetent betjening og dejlig mad.
Nydelig mat i koselige omgivelser
Nydelig mat i koselige omgivelser. Rene, gode smaker. Kjempegode viner som passet perfekt til måltidet.
Veldig dyktige og kunnskapsrike servitører som fikk oss til å slappe av.
Kommer gjerne igjen!
Scarpetta er et dejligt sted
Maden på Scarpetta er rigtig lækker og til en god pris. Personalet er søde og hjælpsomme.
Oyster & grill serverer lækker…
Oyster & grill serverer lækker fiskeretter hurtigt og effektivt, meget venlig og professionelt personale. Lokalet meget varmt. Kan klart anbefales hvis man sætter pris på fiskeanretninger.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.