Fellow Prismo

Fellow Prismo Recenzje

Liczba ocen w skali gwiazdkowej produktu opiera się na średniej jego wszystkich recenzji.

Logo Coffeedesk

Sprzedawane przez Coffeedesk

www.coffeedesk.pl

13,3 tys. Recenzje

4,9

Informacje na tej stronie opierają się wyłącznie na recenzjach produktów napisanych przez klientów Coffeedesk za pośrednictwem Trustpilot.

Oto, co inni podkreślili

Szczegóły produktu

• Marka: FELLOW
  • GTIN: 852212007229
  • MPN: 1148

Wraz z Aeropress sprawdza się idealnie w domu jak i na wyjazdach.

Stosunek jakości do ceny: 4

Cześć do Aero press niezbędne do parzenia kawy oczywiście o określonych parametrach Gorąco polecam świetny produkt

Jakość: 5

Zakupiony w zestawie z AeroPress Go i miałem obawy czy będzie pasował ponieważ opinie w internecie są różne ale okazały się całkowicie bezpodstawne. Może nie dokręca się całkowicie do końca ale w żadnym stopniu nie wpływa to na korzystanie z tego zestawu. Podsumowując dla wszystkich niezdecydowanych - Tak, działa z AeroPress Go.

Stosunek jakości do ceny: 5

Fajny filtr z uszczelką. Zaworek to porażka... W ketchupie jest mocniejszy. Za taaaką kasę spodziewać się można czegoś wiecej.

Jakość: 3
Stosunek jakości do ceny: 3

Wypadł i zaginął taki malutki zaworek flow control. Nie do dostania jako część zamienna. Na szczęście można kupić w coffedesk komplet. Mój aeropress znowu robi dobrą kawę.

Stosunek jakości do ceny: 5

Szybka wysyłka Produkt zgodny z opisem

Stosunek jakości do ceny: 5

Zmienia oblicze Aeropresu. Kawa wychodzi podobna jak z ekspresu. Warto zainwestować.

Stosunek jakości do ceny: 5

Średnica zewnętrzna uchwytu filtra jest większa niż oryginalnego Aeropress

Stosunek jakości do ceny: 5

Bardzo fajna alternatywa dla aeropressa.

Stosunek jakości do ceny: 5

Zdecydowanie lepszy niż filtry papierowe, które stosowałam dotychczas do parzenia kawy.

Jak zawsze doba jakość.

Stosunek jakości do ceny: 5

Jak dla mnie odkrycie roku 2024. Do tej pory moja kawowa przygoda była związana z Aeropress, Clever i V60 z przewagą Clevera bo tego używam codziennie w pracy. Fellow Prismo spowodował że zacząłem szukać nowych smaków i delektować się espresso którego w sumie nie piłem. Małe, niepozorne, i co prawda drogie ale fantastyczne i warte zakupu urządzenie. Warto złapać jakąś promocję albo kupić w zestawie razem z aeropressem. Jedyne co mi się nie podoba to kolor - jest niebieski a nie czarny. Ale to też mogę przeboleć. Serio - jak ktoś lubi "bawić" się kawą tak jak ja to pozycja obowiązkowa.

Fantastyczny produkt, używam codziennie

Stosunek jakości do ceny: 5

Szybkie espresso w podróży? Czemu nie.

Stosunek jakości do ceny: 5

Jak nie mam czasu na filtry papierowe to używam tego filtru :)

Pyszna kawa bez expresu

Użyteczny do espresso

Stosunek jakości do ceny: 5

Jestem wielkim fanem produktów firmy Fellow z uwagi na jakość wykonania i design. Kawa z użyciem filtra Prismo wychodzi z pełnym "body", gęsta. Powstaje bardzo dobre espresso w sam raz na początek dnia. Polecam produkt fanom kawy bardziej zawiesistej.

Stosunek jakości do ceny: 5

Super modyfikacja/rozszerzenie do AreoPressa - nie tylko na parzenie a la espresso. Porządnie wykonany "korek" i metalowy filtr. Bardzo dobrze sprawdza się na grubszych mieleniach, już nie potrzebuję papierowych filtrów (choć lubię z nimi parzyć). Korek nie-kapek jest super rozwiązaniem, już nie muszę martwić się o uciekającą wodę przy metodzie "regularnej". Kupiony na promo za ~100 zł i moim zdaniem to jest odpowiednia cena.

Podoba mi się