Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Cobesu stuur nu alweer een spookfactuur via incasso. Dit onbetrouwbare bedrijf verzint zelf facturen en stuurt deze via incasso op mensen af. Hij gaf toe dat de eerste factuur niet correct was, en mod... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

bij cobesu een ssd gekocht .communicatie verliep vlotjes en zeer vriendelijk. De volgende dag had ik het al in huis ..ik raad dit bedrijf aan iedereen aan..

Oceniono na 5 z 5

WhatsApp contact gehad en er werd meteen op gereageerd. product precies als beschreven en zelfs verzending goed ingepakt. Daarnaast ook nog eens goed geprijsd en de website was duidelijk met be... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Persoonlijk en Supersnel! Snel contact via mailverkeer bij vragen, je kan het bijna zien als een chat! Geweldige persoonlijke service en de prijzen zijn even prachtig. Daarna ook nog snel ontv... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep komputerowy

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Cobesu staat voor computers beveiliging en supplies u vind hier van alles op computer gebied computers, laptops, hardeschijven etc. Cobesu staat er voor zijn klanten u vraagt en wij gaan aan de slag voor u.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

3,8

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 6

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Houd zich niet aan afspraken

3 x HD WD RED plus 128mb cache besteld krijg dus 3x WD RED 64mb cache oude type gestuurd hier over gemaild maar hij weigert om het op te lossen, slecht bedrijf houd zich niet aan afspraken. mijn advies niets kopen

Heb je een voorstel gedaan maar daar doe jij niets mee jouw probleem

Nou voel me nu pas echt opgelicht, schijven terug gestuurd wat denk je (was er al voor gewaarschuwd) volgens CoBeSu 1 schijf defect (raar toch hebben bij mij alleen op de kast gestaan) maar dat moet ik dan maar gaan claimen bij Post.nl ?? Hoezo garantie op aankoop ?? Waarom claimt hij dat dan zelf niet ?? Zijn in dezelfde verpakking terug gegaan maar volgens hem is de schade op de terugweg ontstaan ?? Mijn advies blijft NIETS kopen bij deze op……. (vul t maar in) Aftersales en garantie is NUL

Denk dat hij ten minste de zogenaamde defecte schijf terug zou moeten sturen. De man wil alleen maar makkelijk geld verdienen

Krijg dus helemaal niets van de Post.nl omdat deze prutser geen goede foto's gestuurd heeft. Het is gewoon een scharrelaar ze zouden hem in een kippenhok moeten stoppen met z'n gekakel.

9 stycznia 2022

Odpowiedź od Cobesu

pakket ontvangen (retour naar mij) helaas een schijf defect deze terug gestuurt met foto van schijf factuur zodat hij de schade kan claimen bij post.nl ook netjes zijn geld terug gestort hoop dat u nu meer gerust gesteld bent evengoed bedankt

dat is vervelend om te horen u heeft niets meer laten horen had u kunnen helpen

Oceniono na 1 z 5

Komt overeenkomsten niet na.

Sluit een overeenkomst voor overnemen van hardeschrijven op marktplaats, vér onder de marktprijs. Haakt vervolgens af omdat het hij het niet over wilt namen van privé personen. Op een platform... hoofdzakelijk voor privé personen...

Dan nu een lulverhaal over niet kunnen inkopen zonder factuur. Een factuur kun je óók van een privé persoon krijgen. Hij wilde échter een marge-factuur en dat mag je als privé persoon niet (omdat er geen btw betaald hoeft te worden), een gewone factuur was blijkbaar neit genoeg, want meneer sluit eerst een overeenkomst en haakt komt vervolgens gewoon simpelweg de eerdere afspraak niet na.

Aanbod en aanvaarding, in ELKE vorm is een overeenkomst.

Denkt ook dat overeenkomsten pas bestaan als er een factuur is verstuurd.

Ondernemer die basale regels totaal niet begrijpt, overeenkomsten sluit en dan terugkrabbelt etc.
Voor uitkijken.

*edit naar aanleiding van herziene reactie van COBESU*

COBESU doet nu alsof(!) er een gesprek is geweest over de factuuropties, ik kan prima facturen opstellen en heb ook vaker als privé persoon door bedrijven geaccepteerde figuren opgesteld.

COBESU wilde echter een margefactuur, die kunnen alleen door bedrijven die btw betalen worden opgesteld.

COBESU doet nu alsof er een gesprek is geweest over de factuur en dat is feitelijk onjuist.

C: "En kunt u mij een factuur op marge sturen?"
K: "ik ben een prive persoon."
C: "Dan moet ik passen succes"

Maar de halve waarheden, het gelieg en bedrieg houd bij COBESU daar niet op.

Over inkoopverklaringen is namelijk nooit gesproken, deze tekenen was óók al geen enkel probleem geweest. De limiet daarvan is overigens 500 euro en dient opgesteld te worden door de zakelijke koper, waarbij de niet-zakelijke verkoper ondertekent. (Al was ik ook prime bereid en in staat geweest om dat te ondertekenen).

"Als u dit gewoon had geaccepteerd was de koop gewoon door gegaan"

Grappig, want dit heeft COBESU nooit voorgesteld. Zie bovenstaand kopie van het gesprek.

"u heeft u zelf iets te verbergen u doet aan partijhandel betaald u netjes u belastingen over u wat u verdient"

COBESU vind het als zakelijkverkoper blijkbaar ook gepast bij een meningsverschil mensen van belastingfraude/ontduiking te betichten. Zonder enig bewijs daarvan.
Ik betaal overigens over al mijn belastingplichtige inkomsten gewoon alle verplichte belastingen en ik verkoop doorgaans ook helemaal geen partijen.

Kortom:
Liegen is het devies bij COBESU.

*Edit naar aanleiding van reactie COBESU 2*

"tuurlijk heb ik dit gevraagd hoor"

Er is nooit in enige communicatie gevraagd om een normale factuur (Enkel een factuur op marge), noch om een inkoopverklaring.

"nu geeft u toe dat u een inkoopverklaring geen probleem vind oke u zei bierviltje?"

COBESU is hier, wederom, bewust dingen aan het verdraaien. COBESU gaf aan dat er geen overeenkomst was, want er was geen factuur. Daarop is COBESU uitgelegd dat een overeenkomst ook op een bierviltje kan staan.

Dit alles was NA bovenstaande uitlating waarbij COBESU de koop (na sluiten van de overeenkomst) afblies.

Kortom, hoe vaker COBESU reageert, hoe meer onwaarheden hij er bij verzint

8 stycznia 2022

Odpowiedź od Cobesu

beste ik ben een bedrijf en als bedrijf kan ik alleen inkopen met factuur of inkoopfactuur maar dat kon u niet en daarom kan ik niet bij u kopen anders had ik zeker de schijven gekocht

ps ik ben een bedrijf en moet mij verantwoorden bij de belastingen liefst btw factuur maar omdat u geen bedrijf bent mag ik aan u vragen om een inkoopverklaring dat is een formulier wat u kunt downloaden op de belasting dienst u vult dit in en ik moet dit inleveren bij mijn boekhouder alles boven de 250 euro ivm met het vele witwassen of oplichting tegen te gaan. Als u dit gewoon had geaccepteerd was de koop gewoon door gegaan hoor of u heeft u zelf iets te verbergen u doet aan partijhandel betaald u netjes u belastingen over u wat u verdient?

tuurlijk heb ik dit gevraagd hoor maar u heeft een mooie hobby toegevoegd
succes me u handel

Prima!

1e keer 4 schijven afgehaald, nu onlangs 2 schijven besteld via de webshop.
In beide situaties verliep alles prima, snel en goed.
Aardige man, leuk praatje gemaakt.
Duidelijke statusupdates via de webshop.

14 grudnia 2021

Odpowiedź od Cobesu

bedankt blij dat u tevreden bent

Duidelijk communicatie

Duidelijk aangegeven wanneer verzonden zou worden. Bezorging zelf was vertraagd doordat postNL het druk.
De HDD's draaien nu lekker in me NAS

9 grudnia 2021

bedankt voor u review

Oceniono na 4 z 5

Prima service & prijs!

2 hardisks besteld.
1 was niet op voorraad en momenteel niet leverbaarder, er is meteen een gelijkwaardig alternatief gekomen.
Beide snel verstuurd, en meneer denkt mee in oplossingen en levert snel.
Ik bestel hier vaker in de toekomst.

9 września 2021

Odpowiedź od Cobesu

achteraf iedereen tevreden service zeer belangrijk

Goede Service

Goede winkel en heer. Op zaterdagavond betaald en zelfs op de vrije zondag nog even laten weten dat de bestelling de deur uit is, had niet gehoeven maar zeer gewaardeerd.

Odpowiedź od Cobesu

mijn dag eindigt weer naar tevreden heid dit wordt door mij zeer gewaardeerd tot ziens en tot gauw

Oceniono na 5 z 5

Fast delivery and good service

Fast delivery and good service. High quality items. I sure recommend Codesu!

Odpowiedź od Cobesu

bedankt fijn dat u tevreden bent dan ben ik dat ook hoop u spoedig terug te zien

Oceniono na 5 z 5

Super service, direct verstuurd en snelle levering.

8x 16TB exos bestel. Zeer snelle reactie gehad. Werden direct op de post gedaan en bij aankomst waren de schijven perfect.
Meerdere malen al eerder besteld ook vrienden door gestuurd die ook meerdere malen besteld hebben. Zeer scherpe prijzen en gewoon een hele goede service.
Ik kan mij dan absoluut niet vinden met de negatieve reacties hiero. Zeker van een concurrent ofzo.
Dit is een gewoon relaxed kerel die goede spullen voor een goede prijs verkoopt.
Zelfs nu met de HD gekte maakt hij nog gewoon een goeie prijs voor je.
Zodra je 1 keer besteld bij hem dan bestel je hd’s nergens meer.

Odpowiedź od Cobesu

Bedankt voor u review was een mooie belevenis vriendelijk en alles verlopen zoals het hoort bedankt tot weerziens

Oceniono na 5 z 5

Goede prijs en uitstekende service

Heb hier 4 hardeschijven voor een zeer scherpe prijs gekocht. Na telefonisch contact de zelfde dag nog geleverd. Super service!

26 października 2020

Odpowiedź od Cobesu

bedankt hoop dat de schijven bevallen? nogmaals dank

Gewoon Top!

Top Hardware (NVMe SSD SN750 2TB) , scherpste prijzen en gewoon duidelijke communicatie. Top Service!.

7 sierpnia 2020

Odpowiedź od Cobesu

blij dat u tevreden bent u ook bedankt

Altijd goed

Altijd bijzondere hardware, scherpe prijzen en goede service

10 lipca 2020

Odpowiedź od Cobesu

bedankt ruud wordt zeer op prijs gesteld zal kijken of ik misschien een leuke prijs kan maken voor voor de wd golds doe mijn best

5 schijven gekocht

5 schijven gekocht. Uiteindelijk had er 1 schijf fouten. Meteen opgelost. Als ik weer schijven nodig heb weet ik waar ik naar toe ga. Heldere communicatie en zeer behulpzaam.

2 lipca 2020
Oceniono na 5 z 5

Zeer betaalbare en goede producten

Zeer betaalbare en goede producten. Inmiddels ben ik een vaste en zeer tevreden klant en blijf er zeker bestellen. Paul H uit Kerkrade.

1 lipca 2020

altijd welkom altijd vriendelijk

Onverstaanbaar en leugenaar!

Erg onbetrouwbare gast! Je verstaat hem niet aan de telefoon, hij is analfabeet gezien zijn schrijfwijze en hij gaat onzogrvuldig met gegevens om.
Erg grappig is hij wel, nu doet hij net alsof hij me niet kent en zegt dat ik om een korting van 50% gevraagd heb. Ik heb enkel om informatie gevraagd per telefoon nadat ik niet wijs werd van zijn mail, dus het kortingsverhaal is klingklare onzin! Meneer kan er schijnbaar niet tegen als er eens iemand is die iets negatiefs te melden heeft, schaam je met je opdringerige houding!

1 lipca 2020

waarom praat u hier en waarom belt u alsnog even 0623609216

Oceniono na 5 z 5

Via de Cobesu website een 8TB HDD besteld.

Nadat ik op tweakers.net de advertentie zag van Cobesu voor een 8TB HDD heb ik via Cobesu's eigen website de bestelling geplaatst. Levering was snel. Al met al, een prima ervaring.

4 czerwca 2020

Odpowiedź od Cobesu

blij dat u tevreden bent daar doen we het voor nogmaals dank

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej