Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Ik heb contact opgenomen met hen, werd vriendelijk te woord gestaan, een schappelijk betaal traject uitgestippeld, en afgesproken. Ik ben heel tevreden, hoe ik telefonisch werd geholpen. Nee, echt... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Verdienmodel Infomedics en CMIB

Wat ik niet lees in alle reviews is dat Infomedics, het bedrijf wat voor onze tandarts de rekeningen verstuurt, onder het zelfde dak zit als CMIB. Infomedics stuurt een rekening van €4,20 per mail en na 30 dagen een herinnering en daarna vrij snel een aanmaning per mail. Als deze allemaal in je spambox zitten hebben zij aan hun wettelijke verplichting voldaan. Daarna neemt een collega (of misschien wel dezelfde persoon) de moeite om met briefpapier van CMIB een SOMMATIE te sturen à €4,20 plus €40 incassokosten. Waarom stuurt Infomedics geen papieren herinnering? Omdat dit hun verdienmodel is!!!

7 kwietnia 2026
Oceniono na 1 z 5

Reageren niet op mail, onvriendelijk aan de telefoon

Reageren niet op mail. Betalingsregelingen doen ze niet aan. Aan de telefoon zeer onvriendelijk te woord gestaan. De tandartsfactuur daarom via infomedics voldaan. En vervolgens bleef CMIB mij brieven sturen terwijl nota was voldaan. Dit was ook aan ze doorgegeven door mij en infomedics.

Klantvriendelijkheid en communicatie kan daar echt beter

2 stycznia 2026

Rekening allang voldaan

Rekening allang voldaan. Blijkbaar moeten mensen opgeleid worden om te leren lezen bij Infomedics. Die lui kennen er niks van. Ach ja heb betaald dus zij betalen nu alle kosten. De sommatie kwam pas na dat ik had betaald.

18 stycznia 2026
Oceniono na 1 z 5

Eerste brief (uberhaut niks gehad van…

Eerste brief (uberhaut niks gehad van famed/tandarts) is meteen een dreigbrief van u moet nu betalen maar geen specificatie niks er van. Deel van de rekening is volgens de brief al zelf betaald. En dan praten over fraudeloze brieven sturen. Kortom net zo een oplichters bende hier!

12 września 2025
Oceniono na 1 z 5

Adreswijziging door tandarts niet goed verwerkt

Tandarts heeft al onze adressen bij verhuizing aangepast behalve die van mijn dochter. Nota's komen dus niet bij mij aan, ondanks verschillende malen gevraagd hebbende of de gegevens goed staan. 15 augustus is dus de aanmaning op het oude adres bezorgd, op 26 aug door de nieuwe bewoners bij ons in de bus gestopt. Direct gebeld en dan begint het.... een mevrouw met een enorm buitenlands accent die wel s eventjes mee zal kijken of het allemaal wel klopt.... enorm neerbuigend en betuttelend. Ik heb de verbinding verbroken en bel.morgen de tandarts wel wat we hieraan gaan doen want deze incassokosten betalen....NOOIT!!!

26 sierpnia 2025

Unclear and intimidating

I suddenly received a threatening letter from CMIB with €40 in collection fees, without ever having received the original invoice or a reminder. The letter only mentioned a vague amount and reference number, with no specification or explanation.

This feels intimidating and careless. A debt collection agency should be transparent and clear, not operate with vague letters that cause stress and sleepless nights. Even one star is too much.

23 sierpnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Professioneel en persoonlijk contact (Edith)

Vandaag heb ik op de klantenservice een "engeltje" mogen spreken. Niet alleen omdat zij me de zorgen betreffende een nota volledig uit kon leggen, ook het geduld, adviezen om me te assisteren hierin. Ongevraagd een bepaling voor me ingediend om mij te helpen, mij...! Juist hetgene wat je van een incassobureau niet zou verwachten, wat heeft deze organisatie "goud" in handen. Edith, ik ben zo onwijs dankbaar dat ik jou heb mogen spreken, echt waar, wat een mensen-mens ben jij.. Dank voor dit gesprek, wat de donkere wolk was op deze dag, je begrijpt denk ik wel wat ik tegen je wil zeggen.
Dankjewel lieverd, enkel dat ik joh heb mogen spreken, je bent een goedzakje..
Groetjes Rian ("jij" niet "u")

8 sierpnia 2025

Kan niet waar zijn

Wat ging er mis...? Ook hier ff n bezoek tandarts, ik vroeg later; is alles qa verzekering geregelde? Ja helemaal inorde, 3 dagen later telefoon; waarom heb je de rekening ,€ 196,19, niet betaald; heb je een mail gestuurd! ( Geen mail gekregen ) kreeg 2 - drijgbrieven van CMIB of ik ff DIRECT € 313,75 En € 196,19 wilde dokken. Ook met hun gebeld; ...kreeg een echt bot 'persoon' aan de lijn waar Géén fatsoenlijk woord uit kwam. we overwegen om deze ervaring te delen met een televisie programma

18 lipca 2025
Oceniono na 1 z 5

Zeer onprofessionele en klantonvriendelijke ervaring met medewerker “mevrouw Sancar”

Vandaag belde ik naar CMIB met een simpele vraag over een nota van €4,25 waarvoor ik tot mijn verbazing een aanmaning van €44,29 heb ontvangen. In plaats van een klantgerichte benadering of enige vorm van begrip, werd ik direct op een onvriendelijke toon aangesproken door de medewerkster die zich voorstelde als “mevrouw Sancar”.

Nog voordat ik mijn vraag überhaupt kon stellen, had zij al een duidelijk geïrriteerde en defensieve houding. Toen ik haar wilde uitleggen waarvoor ik belde en mijn vragen stelde, onderbrak ze mij op een neerbuigende manier met de opmerking: “Wat wilt u nou precies weten, want anders blijven we in cirkeltjes praten.” Pardon? Ik bel voor duidelijkheid over een foutieve nota en krijg vervolgens te maken met ongeduld, desinteresse en ronduit onprofessioneel gedrag.

Als je je werk niet leuk vindt of niet met mensen kunt omgaan, moet je je serieus afvragen of je wel op de juiste plek zit. Bij CMIB werken betekent dat je te maken krijgt met burgers die vaak al in een kwetsbare of verwarrende positie zitten. Dan is het wel het minste dat je hen met respect en begrip behandelt.

Ik wil graag weten hoe ik officieel een klacht kan indienen over deze medewerker. Dit gedrag hoort absoluut niet thuis bij zo'n organisatie. Naar mens!

3 lipca 2025
Oceniono na 1 z 5

je wordt behandeld als uitschot

okee, natuurlijk als je een achterstand hebt sturen ze een incassobureau op je af en dan moet je op de blaren zittten. Het is niet anders. Het valt niet mee om in deze tijden je dure tandartsrekening te betalen maar je moet wel. Want nu hebben ze omdat ik een achterstand heb, mijn recht op tandartsbezoek geblokkeerd en mag ik pas weer heen als ik de totale achterstand heb voldaan.

Okee, dat heb ik dus gedaan en ik heb Infomedics en CMIB een mail gestuurd of het bedrag is overgekomen en mijn blokkade van de tandarts er af is. Maar nee hoor, ze kennen geen fatsoen. Even een mailtje terugsturen zit er niet in. Je wordt behandeld als uitschot. Als je in deze moderne wereld geen geld hebt, waar anderen bulken van het geld dan ben je niks waard. Een nobody. En dan verdien je het niet om een mail te krijgen blijkbaar.

12 maja 2025

Klopt niks van

Klopt niks van. Nooit een rekening ontvangen. En nu ineens bijna bij de deurwaarder. Onaardige telefoon gesprekken. Infomedics en CMIB horen bij elkaar of zijn 1 bedrijf. Zeer denigerend en geen gehoor voor je verhaal. Bah. Bedrijf doet niet aan mailen. Maar je moet wel een mailtje sturen om je eigen nota te mogen bekijken. Koekoek

14 lutego 2025

Bah.

Afschuwelijk en vooral snauwerig personeel wat op een zeer denigrerende toon spreekt. Geen greintje menselijkheid te bekennen. Laten je maanden netjes je termijn regeling betalen om vervolgens een deurwaarder op je af te sturen omdat schijnbaar vóór je eerste betaling de regeling was vervallen omdat je een paar dagen te laat betaalde. Mij doodleuk sinds oktober mijn termijnen laten betalen en niet even na de 1e of we termijn duidelijk laten weten dat deze al vervallen was.

Incassobureaus zijn nooit leuk, maar jullie maken er echt een sport van om zo min mogelijk coulance te tonen, het zuurste, hooghartigste en vooral onaardige personeel aan te nemen wat je kan vinden en daarbij ook niet via email te communiceren, want brieven die komen helaas niet altijd aan! Bah.
En het ironische is dat de deurwaarder (waar de nota zonder pardon naar is doorgezet) nog aardiger en begripvoller was dan deze bende van een incassobureau.

3 lutego 2025
Oceniono na 1 z 5

Wat een vreselijke bedrijf er worden…

Wat een vreselijke bedrijf er worden beloftes gemaakt ik heb uitgelegd dat het fout bij hun lag ik heb uitgelegd,hoefde de incassokosten en rente niet te betalen volgens Lis v Eiseldijk, daarna bel ik dat ik in een keer heb overgemaakt zeggen ze alsnog de incassokosten te moeten betalen!! Wat een vreselijke bedrijf, ik schrijf niet gauw klachten maar zij verdienen dit. Mw Liesbeth heeft mij ook niet geholpen je moet maar betalen en klaar. Wat een eot bedrijf ik ga nog een officiële brief indienen

26 listopada 2024
Oceniono na 2 z 5

vandaag gebeld

vandaag gebeld, wat een vervelend bedrijf, zit alleen maar op de regels, geen menselijke maat... moet voor een factuur die ik vergeten heb te betalen van 20 euro 40 euro incasso betalen. Heb gewoon vergeten te betalen, dat kan toch een keer, gebeurd me echt nooit.. Geen enkel begrip, bedrijf is gewoon bezig met maximaliseren van inkomsten van de wettelijke tarieven die gelden, niet om met de menselijke maat zaken op te lossen en een maatschappelijke rol te pakken. Ik zou me echt schamen als ik daar zou moeten werken..... wat een rotte, vervelende organisatie.

3 października 2024

Wat een onbeschofte medewerkers

Wat een onbeschofte medewerkers. Ik bel netjes om te controleren of mijn betalingsregeling nog loopt aangezien ik een betaling had gemist. Wordt tijdens dit gesprek elke keer middenin mijn zin afgesnauwd dat ik mevrouw moet laten uitpraten. Op een zeer geïrriteerde toon meerdere malen afgekapt en wordt mij even de les gelezen hoe ik moet communiceren. Ongelofelijk nog nooit zoiets onbeschoft meegemaakt. Wanneer ik aangeef dat ik elke keer reageer op wat mevrouw me verteld en zij mij dus onderbreekt, hangt ze op in mijn gezicht. Walgelijk!!!!

24 lipca 2024
Oceniono na 1 z 5

Vandaag een incasso van deze firma…

Vandaag een incasso van deze firma gekregen inzake tandartskosten terwijl ik daar nog nooit een factuur of aanmaning/herinnering van ontvangen heb. Een bedrag van 46,- euro wordt doodleuk vermeerderd met 40,- euro terwijl ik nooit de kans gekregen heb om deze factuur te betalen. Ik probeer ze nu al 20 minuten te bellen maar de verbinding wordt steeds verbroken zonder iemand aan de lijn te krijgen...

19 lipca 2024

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej