Cjbtoys

Oceniono na 5 z 5

Nemt at handle over nettet. Hurtig afsendelse af pakken, godt emballageret og ingen forkerte varer. Et lille men, tidsperioden til post Danmark modtager pakken i deres afdeling til jeg som kunde får b... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

alt gik som forventet,dog skulle jeg selv kontakte cjbtoys for at få at vide om min ordre var registreret og blev effektueret. dette var dog en smal sag,idet jeg fik besked om min ordre meget hur... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Fik varerne to dage efter bestilling. Manglede dog en melding pr e-mail om hvornår varen blev afsendt.

Inni użytkownicy przeglądali również

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 3 z 5

Gode varer men for dyr levering

Har kun handlet en gang på denne side. Fandt et produkt ellers udsolgt herhjemme og vælger at købe det. Da jeg når til kassen og ser fragt er 55 kr er jeg ved at " aboarde" igen men ved jeg ikke kan finde det produkt andre steder og gennemfører handlen alligevel.
Havde der været andre steder at købe den med billigere fragt havde jeg valgt dette. Dog god kontakt med sælger og fin service. Såfremt fragt kommer ned i nærheden af 29 kr som de fleste andre har (GLS er ok her) så vender jeg stærkt tilbage. Men fine varer og god service, bare for dyr fragt.

20 grudnia 2011
Oceniono na 4 z 5

God personlig betjening via net!

Jeg var heldig at finde lige den gave, min mand skulle have, og da Grindsted (Urup) ikke ligger længere væk, end jeg kan køre, ville jeg hente den selv. Efter lidt skriven frem og tilbage fandt vi ud af en dag og et klokkeslet, hvor jeg kunne komme. Og selv om jeg var nødt til at ændre tidspunktet, var der ingen problemer.
Tak og god jul!

20 grudnia 2011

Det fungerede bare!

Vi søgte en pakke Plus-Plus og valgte CJB fordi de havde den billigste pris, lovede hurtig levering (det løfte holdt de), og vi kunne vælge, om vi ville have leveret eller selv hente på posthuset - til en reduceret fragtpris.
Fin service og hurtig levering. det tæller.

19 grudnia 2011

Super

Har intet at klage over, det kørte bare fra jeg bestilte legetøjet til jeg fik pakken til mit hjem!
Det bedste af det hele var at den varer jeg kunne købe hos Jer, kunne jeg ikke få andre steder, der var udsolgt i samtlige butikker jeg havde været i. Så det er bare super!
Kan varmt anbefale Jer...

18 grudnia 2011

Hurtig og effektiv levering

Jeg har intet at udsætte på handlen. Modtog ordrebekræftelse med det samme. Fik mail dagen efter om at varen var sendt og modtog den efterfølgende med posten. Super hurtig og god service.

14 grudnia 2011

Julegave

Rigtig god information og pakken kom overraskende hurtigt, trods juletravlhed i december måned.

14 grudnia 2011
Oceniono na 5 z 5

Ingen fejl - kan klart anbefales

Når du bestiller ved Cjbtoys kan du forvente god service, de overholder hvad de skriver, der er intet galt med varen,denne bliver pakket godt ind så der heller ikke skal kunne ske noget med den på vej ud til kunden, og man skal heller ikke vente længe på sin vare. Jeg kan derfor klart anbefale Cjbtoys, og jeg vil helt klart selv handle der inegn hvis jeg finder det nødvendigt.

4 grudnia 2011

100% troværdigt!

Bestilte noget legetøj her. Det blev pakket og sendt indenfor få timer. Undervejs troede Post Danmark dog, at de havde smidt pakken væk og CJB var klar til at sende en ny, hvis den ikke dukkede op. Dejligt at der ingen mistillid var! Pakken dukkede heldigvis op dagen efter.
Men positiv oplevelse hele vejen igennem.

27 kwietnia 2011
Logo Cjbtoys

Odpowiedź od Cjbtoys

Jeg er glad for at du havde en god oplevelse ved at handle hos os, det er jo også sådan det helst skal være!

Hvis Post Danmark smider en pakke væk, så er det et problem vi som firma skal tage med Post Danmark. Det er ikke noget som kunden skal bruge tid og kræfter på. Kunden skal have en god oplevelse ved at handle på nettet, og det syntes vi ikke det er hvis man så skal bruge tid på at kæmpe med Post Danmark.

Leg godt!

Sådan

Ordren kom til tiden og jeg oplevede ingen problemer overhovedet!

26 kwietnia 2011
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej