Cigo prinsenplein, mijn horror ervaring
Cigo prinsenplein,
Bent u opgestaan met een enorm goed humeur en wilt u dat een stuk terug schroeven? Breng dan een bezoek aan Cigo prinsenplein, de man achter de balie doet zijn uiterste best om elke klant te overtuigen dat zijn bezoek aan de winkel een stompzinnige vergissing is die hij maar beter niet meer kan begaan.
Klantvriendelijkheid, behulpzaamheid, of gewoon menselijk gedrag hebben zij kennelijk een cursus voor gevolgd om dat volledig af te leren.
Dit is een van die zeldzame winkels waarvan je na een bezoekje bij jezelf denkt "hoe erg zou het zijn als die winkel er niet meer is vanwege een natuurramp?", de gedachten daarna zal zijn,"hmmmm... Niet zo erg."
Kortom van alle sigarenzaken in Rotterdam is deze zaak het meest waardeloos, en dit is niet alleen mijn mening maar dit is de mening van tientallen mensen die daar niet meer komen, terwijl het wel de dichtstbijzijnde sigarenwinkel is. De wens is dan ook dat deze winkel overgenomen wordt door iemand die wel bereid is klanten te ontvangen.
De vraag blijft dan wel bestaan... Als deze mensen zo hun best doen alle klanten te verdrijven waar leven zij dan van!?
En wanneer die vraag in mij opkomt schiet gelijk ook het antwoord mij door het hoofd alleen kan ik dat hier niet schrijven omdat dat als smaad gezien zou kunnen worden, want hun onbeschofte gedrag is aantoonbaar ook voor de rechter, maar beschuldigingen van eventuele drugshandel kan ik niet hard maken daarom uit ik zoiets ook niet.
Kortom lieve mensen geef deze winkel allemaal één ster, want tenslotte smeken ze erom....
(PS, in alle eerlijkheid moet ik wel erbij zeggen dat sinds kort ze ook een paar jonge frisse mensen hebben aangenomen en die doen het wel heel goed, vergeleken bij de Oude Garde zijn zij werkelijk een verfrissing!)
15 stycznia 2025
Opinia niezależna