Kjøpte en seng for flere år siden. Fornøyd med sengen, og da vi skulle selge den var kundeservice behjelpelige med å sende ny manual og noen skruer vi manglet etter demontering.
Zobacz, co mówią recenzenci
Hadde det litt travelt med og få John deer sin elektriske traktor hjem i tide til en bursdag. Men her ordnet personell fort opp hos choppi og fikk levert traktor i en fart. Veldig hjelpsomme og serv... Zobacz więcej
Bestilte Roomy Køyeseng en søndag kveld, som ble levert hjem påfølgende onsdag morgen. Vi var litt uheldig under montering og fikk derfor behov for noen reservedeler. De nødvendige delene gjorde de kl... Zobacz więcej
Jeg vil fraråde andre å handle fra dette stedet. Produktet jeg fikk stemte ikke overens med det som sto på nettstedet, og da jeg klagde ble de useriøse og svarte ikke på mail. De forsøkte seg også med... Zobacz więcej
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Kjempe god kundeservice.
Kjempe god kundeservice og fikk all hjelp til å kunne få tak i det jeg skulle ha. Stian søkte opp for meg sånn at jeg lett fant det jeg skulle ha. Tusen takk, helt supert! 😊
Topp kundeservice :)
Kjempeservice
Kjempeservice! Gjør det lille ekstra for kunden. Anbefales!
Fantastisk kundeservice
Kjøpte en barneseng og hentet selv. Viste seg at sengebunner ikke var lagt ved. Ringte og fikk faktisk svar etter stengetid - første dag i påsken! Stian fikset alt for oss og noen få dager etterpå kom lastebilen med det vi manglet. Mer enn fornøyd :)
Fantastisk kundeservice og veldig rask…
Fantastisk kundeservice og veldig rask levering. Anbefales virkelig.
Hyggelig handel
Rask og ukomplisert handel for oss, midt i påsken! Anbefales!
Stian utviste en fantastisk service ved…
Stian utviste en fantastisk service ved å finne frem reservedeler på fridagen sin og sørge for at kidsa fikk trygg trampoline i påsken. Helt konge!
God kundeservice
God kundeservice, rask leveranse og de fikk tilpasset produktet etter mitt behov.
God service og rask levering
Levert til dør dagen etter bestilling. Fin oppfølging. Veldig fornøyd 👍
God og rask service👍 Varen stod som avtalt klar da jeg kom. Meget fornøyd!
Rask og hyggelig respons
Rask og hyggelig respons fra Stian, veldig bra service! Fikk kjøpt og hentet varene allerede samme dag. Anbefales!
Rask respons
Rask respons, god kundeservice og hyggelige priser. Takk til Stian for god hjelp.

Odpowiedź od choppi.no
Meget godt førnøyd med Trampolinen og…
Meget godt førnøyd med Trampolinen og firma choppi.no.

Exit-fotballmål
Bestilte Exit-fotballmål. Klar for henting samme dag. Superraske tilbakemeldinger og fantastisk kundeservice. Anbefales!

Rask levering
Rask levering, og super rask og god respons hos kundeservice.
Absolutt et sted hvor en kan handle trygt 😊

Mange forskjellige produkter/leker.
Mange forskjellige produkter/leker.
Rask levering.
Alltid hjelp og forståelse.
Raske svar da jeg lurer på noe.
Hyggelig og bra service.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.