Virkelig super godt service og et dejligt team, som står bagved disken og tager imod en. Seriøse, ambitiøse unge mænd som ved hvad de laver! Så dejligt at komme derind. De kan svare på alle dine spørg... Zobacz więcej
Nem handel uden problemer. Gratis fragt med GLS. Varen kom efter 2 dage og der blev automatisk sendt mail med returlabel (gratis) i tilfælde af fortrydelse/bytte. Hjemmesiden kunne dog være en anel... Zobacz więcej
Denne web-shop kan kun anbefales, fik en Carhartt Skjorte 100 kr. billigere i forhold til andre danske web-shops. Jeg brugte en rabat kode, uden jeg ved det kunne du nok godt gøre brug af yderligere 1... Zobacz więcej
Varen udsolg og bliver ringet op om erstatningsvarer. Takker ja og 4 uger efter har jeg stadig ikke modtaget noget. Der svares ikke på min mail. Bliver efterfølgende ringet op om nye erstatningsbukser... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Alle de fede streetwear mærker til de bedste priser, bl.a. Carhartt, Adidas, Nike, DC, Obey & Vans.
Boulevarden 12, 9000, Ålborg
- 98 11 02 60
- info@choker.dk
- www.choker.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Jeg er meget tilfreds med den behandling som jeg har fået.
Jeg synes det er perfekt at alt ting er forløbet som det skulle med at købe og returnere mine vare.
top god service
Den bluse jeg havde bestilt var ikke på lager, og derfor ringede choker mig op for at høre om der var noget andet jeg ville have istedetfor.... Det var der selvfølgelig, og jeg var meget glad for at det blev sendt så hurtigt, skulle nemlig bruge tøjet til en fest dagen efter....
Fantastisk!
Jeg vil anbefale virksomheden til alle.
5 stjerner. Tak. :-)
Perfekt
Billig, hurtig forsendelse og god service. Kunne egentlig ikke være bedre!
Perfekt :)
meget simpelt, jeg bestiller, de levere, uden nogen problemer :)
Super behandling
Alt fungerede perfekt fra bestilling til levering.
Nemt at finde rundt på hjemmesiden. Bestilte varene lørdag eftermiddag og modtog dem allerede tirsdag. Alt i alt en god oplevelse. Jeg handler gerne hos Choker en anden gang.
skuffende oplevelse
vi må sige at være skuffede,,,, vi har først lavet en ordre og ønsker så, at tilføje en være yderligere. det gør vi og modtager ordrebekræftigelse. pakken kommer bare aldrig!!! Vores søn ringer og spørger til pakken (han glæder sig jo til at få sin nye rygsæk) men får nu at vide, at varene er solgt til anden side!
som trøst må vi så bestille en anden kasket og en bluse, for rygsækken er udsolgt og det er den kasket han ville have iøvrigt også.
Så helt igennem skuffende service!!!!
INGEN STJERNER, men det kan man ikke, så i får 1
mvh. Rinnie

Odpowiedź od Choker
Let og hurtigt
Ingen problemer, modtog varen hurtigt efter bestillingen.
meget små i størrelsen
mine sko blev hurtigt leveret, og var også som forventet bortset fra at de var meget små i størrelserne.

Odpowiedź od Choker
GODT
Kan virkelig anbefales.
Har bestilt tøj på deres hjemmeside flere gange.
Leveringen er virkelig hurtig.
Super fin
Fin nem hjemmeside og hurtig ekspedition. Det eneste jeg savner er angivelse af skostørrelser i amerikanske størrelser så jeg kan sammenligne med dem jeg har og være sikker på at få den rigtige
Super service og priser!
Overskriften siger vist det hele.
God kundekontakt, super pris og levering følgende dag = absolut intet at være utilfreds med!
super sted!!!
Ja det er et super godt sted og super service, længere er den ikke.
Super oplevelse
super fedt hjemmeside design, nemt at finde rundt på siden.
I mit tilfælde skulle jeg have mig en ny Carhartt cap og så havde jeg to muligheder for at finde den jeg kunne vælge mellem kategori eller mærke det nemmeste er så at tage mærke først og så kategori bagefter vis man går efter et bestemt mærke syns jeg. og så til lidt kritik jeg kunne måske godt bruge lidt flere billeder på varerne sån så man ikke kun har et billed af en side af vare men har nogle billeder hele vejen rundt eller er jeg godt tilfreds og ikke at glemme mega hurtig levering fra dag til dag super nice :)
Super Service og hurtig ekspedition
Super Service og hurtig ekspedition!
Suveræn hjemmeside/behandling
Jeg er 100% tilfreds med jeres service. Når jeg bestiller har jeg varen dagen efter. Jeg anbefaler jeres hjemmeside til andre.
Nogen misforståelser men alt blev ophævet af kundeservice
Jeg ville gerne købe Danni Toma's nye cd og kunne se, at choker var den eneste som førte den.
Desværre var jeg lige ved ikke at bestille den da de ville have _60_ kr. i fragt...! For en cd! men engang imellem må man betale for god hip hop!
Jeg blev først virkelig forarget da jeg så de havde sendt den som brev med 16 kr. fragt.
Jeg klagede naturligvis og efter 4 minutter! Ja fire minutter! fik jeg svar.
Det viste sig, at selv om ordre bekæftigelsen sagde 120 kr., havde de kun trukket 70. Da CD'en kostede 60 kr. havde jeg altså faktisk fået 6 kr. rabat :-) samtidig med at de kundeservicen har yderst hurtige og næsten vigtige, flinke og imødekommende - sådan skal det gøres!
Keeping it real