Det er bare supert jeg var oppe med min wii et kvarter senere kunne jeg hente den med chip og den var helt klar til brug. da jeg så ville se om det hele virkede fik jeg et problem men jeg ringede han... Zobacz więcej
Chip Kolding
Zobacz, co mówią recenzenci
Jeg har købt en wireless Xbox 360 reciever. Produktet ankommer og ser på ingen måde officielt ud (gennemsigtig pose, klistermærker på produktet). Ifølge "installations-guiden" på hjemmesiden skal man... Zobacz więcej
Som nævnt i overskriften... Varen var som angivet på lager Blev sendt samme dag Beløbet først trukket efter afsendelse Produktet var som ventet Har heldigvis ikke haft problemer med v... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Dane kontaktowe
Vejlevej 5 kl th, 6000, Kolding, Dania
- info@chip-kolding.dk
- www.chip-kolding.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Det virker og det gik hurtigt.
Fik moddet en xbox. Den virker perfekt.
perfekt
Har handlet nogle gange ved chip-kolding. Og hvergang er varen kommet som aftalt, i den rette mængde og i en god stand.
Vil handle med dem hvergang de har varen. Til rette pris og tid, forståes.
Fantastisk hurtig forsendelse!
Jeg bestilte min vare sent søndag aften. Mandag blev den afsendt, så den lå i posten tirsdag. Dejlig hurtig forsendelse, så jeg kan kun anbefale Chip Kolding
god service
Der var informationer omkring ordren alle de gange vi har bestilt. Jeg køber bestemt igen. Varerne kom indenfor den lovede tid og de var pakket ordentligt ind. Alt var bare super service
Super hurtig levering
Bestilte varen ca 13.30, fik ordrebekræftelse lidt senere. Ca. 16.30 var varen afsendt som lovet. Næste formiddag modtog jeg pakken. Sådan skal det bare være. Bedre service kan man ikke forlange. Tak for en god handel, mange kan lære af jer.
kundefokus
da jeg kom ind tænkte jeg hvad er det her for en forretning?
så kommer der en ung mand der er hjælpsom og gør det der skal til for at jeg føler mig godt tilpas. efter endt handel går jeg ud og føler at man fik en god behandling og gerne kommer tilbage næte gang jeg mangler elektronisk hjælp.
For godt til at være sandt!
Jeg har handlet hos Chip Kolding i mange år efterhånden, og med den service jeg har fået og den hurtige respons, vil jeg ikke betale halv pris for varen et andet sted.
Hurtig levering
God service
Hurtig support
alt i alt, så er jeg en til mega tilfreds kunde hos Chip Kolding.
Rigtig god pålidelig service!
Har nu handle ved chip-kolding.dk flere gange og har altid fået varene leveret til tiden og har ved en enkelt fejl leverance fået en super behandling uden vente tid. Det betyder rigtigt meget for mig.
Bedre service skal man lede længe efter :o)
Jeg bestilte et R4-kort til min datter et andet sted, men varen dukkede aldrig op. En længere historie med korrespondance frem og tilbage, men her 5 måneder efter at varen er blevet bestilt har jeg stadig intet modtaget :o(
Så prøvede jeg hos Chip-Kolding. Overførte pengene med det samme og ca 1/2 time senere fik jeg en mail om at vi kunne hente varen allerede næste dag og fik en super god behandling i butikken.
Dét kan man da kalde service.
Vil anbefale Chip-Kolding til enhver tid
Hurtigt og effektivt
Problemfri leverance. Handler samme sted næste gang
Service som lovet
Bestilte en chip installering til Wii. Den blev udført som aftalt, leveret dagen efter.
Hurtig levering og ingen problemer
Hurtig levering og ingen problemer, mere præcist kan det ikke siges. Varen blev sendt samme dag som den blev bestilt, og var derfor i postkassen dagen efter.
Rigtig godt!
Alt fungerede. Indledningsvist var jeg lidt i tvivl om proceduren, da jeg skulle indsende et memory-kort, og jeg var lidt i tvivl om, hvorvidt jeg bare skulle sende kortet med det samme, eller vente på info fra chip-kolding.dk.
Muligvis har jeg bare overset informationen på hjemmesiden, derfor de 5 stjerner. De svarer superhurtigt på emails, og der er ingen slinger i valsen.
Venlig og effektiv betjening ved afhentning
- og de tog sig endda tid til at småsludre og vurdere om det var det rigtige jeg havde købt til mit behov. Det kalder jeg kundevenligt!
OK, alt som aftalt og hurtig returnering.
Kan anbefales - ingen problemer. Lavet som aftalt.
fin service
Alt virker som det skal .Den kører fint efter den er blevet haket.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.