ChedantheRecenzje

Wynik TrustScore: 3 na 5

Oceniono na 4 z 5

Selve oplevelsen med Erling var super positivt, vi var i butikken flere gange inden vi bestemte os for netop den sofa som var bedst til os .. hele vejen igennem til bestilling og leveret derhjemme var... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Säger bara oj oj oj, vilka fina möbler vi har köpt och ett fantastiskt kök med installation. Även om det kommer från Danmark till Sverige är vi överraskade över ett sådant fint pris och fin kvalitet... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 3 z 5

Jeg modtog aldrig hverken ordrebekræftelse eller faktura på mit køb af møbler, hvilket undrer mig. Meget lang leveringstid på mine møbler. Jeg har dog nemt kunne komme i kontakt med Erling herom båd... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Dårlig service - forkert køkkenlevring. Jeg har stadig ikke fået mit køkken færdigt trods flere henvendelser dertil. Fik forkerte køkkenelementer - fik fx 70 cm istedet for bestilte 90 cm. Mang... Zobacz więcej

1. Budownictwo i produkcja

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Chedanthe APS blev grundlagt i 2009 af indehaver Erling Nielsen som har arbejdet i møbelbranchen i mere end 20 år, og kan tilbyde stor erfaring, know-how og branchekendskab. Møbelbranchen er i konstant fremdrift – vores mål er altid at have fingeren på pulsen og være et skridt foran! Vi har hele tiden et opdateret og tidssvarende sortiment, som lever op til kundernes krav og forventning om konstant fornyelse. Chedanthe APS har sammen arbejde med nogle af de største fabrikker i Tyskland Frankrig Tyrkiet og Polen

Średnia

Wynik TrustScore: 3 na 5

165 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 8

Napisz recenzję

Meget skuffende oplevelse

Jeg købte en puf og et sofabord i start januar, efter 3 uger får jeg en besked om at sofabordet kan ikke skaffes og jeg vælger at købe 2 sengeborde i stedet, begge dele ankommer 12/2 men begge sengeborde er fyldt med revner, ridser og huller. Jeg kontakter chedanthe og sender billeder a de ødelagte borde og de lover at sende 2 nye som skulle ankomme ugen efter, det har de så lovet nu hver uge i 5 uger, de har selvfølgelig ikke tilbagebetalt pengene for bordene som jeg har bedt om. Jeg kan bestemt ikke anbefale nogen at handle med det firma super uprofessionelt 😡

Hvor er det bare frækt at du nu ber om penge (350,-) som jeg overførte 11/2 og da jeg havde haft de ødelagte borde stående i papkasser i 14 dage ringede Erling til mig og sagde at jeg bare kunne bare pakke bordene ud og bruge dem til de nye kom dem skulle de ikke ha tilbage. Nu har jeg så dd fået en besked om at hvis de kan komme og hente sengebordene i papkasserne kan jeg få mine penge retur, jeg har selvfølgelig ikke pakket bordene ud.

19 marca 2021

Hej Karina
Du fik besked om at at sofa bordet ikke kunne leveres og i stedet for ville du så gerne have 2 senge borde som kostede 350 kr mere
De 2 natborde blev sendt men desværre kom der transportskade på dem jeg bestilte 2 nye som står på lager i Glostup
Vi blev enig om at du skulle betale ekstra 350 kr ekstra du kan se det på de sms vi har skrevet sammen som du skulle overføre på mobil pay beløbet er ikke modtaget i nu
De 2 Senge borde står hos vores fragtfirma i Glostrup Firmaet de heder Interlink du kan ringe til dem på 50556099 for at høre om de har 2 kasser stående til dig
Når vi har modtaget de 350 kr kommer Interlink og bytter de 2 senge borde

Det er rigtig jeg har overset din indbetaling og det beklager jeg men efter alt den sms frem og tilbage tror jeg det er best at vi får de 2 senge borde hentet og du får dine penge retur
God weekend
Mvh Erling Nielsen

Ingen tilbagebetaling ved returnering

Jeg har fået varer som var beskadiget, og vare som lugter, så jeg laver reklamation, og får returlabels. Varerne er returneret 20 december, og jeg har stadig ikke fået mine penge tilbage her 10/3. I processen finder jeg så også ud af at varerne kommer fra England og skal tilbage til England! Og de svarer bare ikke på mine mails. De modtager dem og læser dem men svarer ikke. Hold jer langt væk fra dem! Og det er VidarXL - som har flere shops under forskellige navne

10 marca 2021
Oceniono na 1 z 5

Blev noget skuffet over størrelsen af…

Blev noget skuffet over størrelsen af de to sofaer jeg har købt. samt hvor dårlig kvalitet de er. vi har nu siddet i dem 3 aftener og ryglænet er allerede ved at gå løst. ville ønske jeg kunne sende retur og få mine penge tilbage.

25 lutego 2021

Odpowiedź od Chedanthe

Hej Maria vi vil gerne bytte sofaen sætte med en anden model så du bliver en tilfreds kunde du er meget velkommen til at rige til mig på 40171010 så kan jeg fortælle dig hvad mulighed du har til samme pris som det sæt du har købt Mvh Erling Nielsen

Oceniono na 1 z 5

Modtog min taburet/pakke i stykker og i…

Modtog min taburet/pakke i stykker og i en synlig ødelagt og sammentapet papkasse. Derefter mail-kommunikation d.3/2-2021 med Chedanthe om reklamation. Herefter har jeg intet hørt i 9 dage (dags dato). Har adspurgt pr. mail endnu engang ift. processen og stadig ikke fået noget info. Det var vist første og sidste gang, jeg handler her.

12 lutego 2021
Oceniono na 4 z 5

Jeg er super glad for mit bord

Jeg er super glad for mit bord, Seaford barbord, intet problem med levering osv. Den eneste ting som trækker lidt ned er at jeg ikke kunne tracke min ordre da jeg ikke lavede en bruger ved gennemførsel af købet. Så mit bord var der bare lige pludselig, heldigvis var jeg hjemme.

11 lutego 2021
Oceniono na 1 z 5

Jeg regnede med at købe et vitrineskab… men der er stadigvæk ikke kommet en glashylde,som jeg ellers blev lovet fra chedanthe møbler øv

Jeg regnede med at købe et vitrineskab med 3 glashylder og fik en udstillings model,som jeg var glad for at få ,men der var kun 2 glas hylder ,hvilken jeg IKKE blev oplyst om 👎vh Jytte Mikkelsen

5 lutego 2021

Odpowiedź od Chedanthe

Hej Jytte ja det er rigtig du har købt en udstillingsmodel da du akut skulle bruge en vitrine skab
som jeg skrev til dig findes der flere varianter den du har fået er med 2 skuffer og 2 hylder og den du gerne ville have var med 1 skuffe og 3 hylder det ser vi så først efter du henvender dig til os efter du har modtaget skabet
Hvis der er plads i skabet kan vi få vores leverandør til at sende en glashylde med beslag til dig Mvh Erling Nielsen

Oceniono na 4 z 5

Første gang i var ude hos mig med tv…

Første gang i var ude hos mig med tv bænken, var jeg ikke hjemme. Det var fordi jeg ikke havde fået en mail eller sms om hvornår i ville komme. Jeg måtte derfor ringe til jer og aftale et nyt leveringstidspunkt. Anden gang i kom var jeg hjemme, og jeg fik min tv bænk. Jeg er rigtig godt tilfreds med jeres produkt. Men i skal have mere styr på kommunikationen om hvornår i kommer ud til kunden. Derfor får i 4 stjerner i stedet for 5. Men hvis jeg får brug for et nyt møbel, vil jeg gerne handle hos jer igen. Jeg er tilfreds.

19 stycznia 2021

Odpowiedź od Chedanthe

Hej Kim Tak for din anmeldes, vedr. leverig er vi desværre ikke selv herre over da vi bruger forskellige transportøre , vi har en aftale med dem at de skal kontakte kunden inden levering vi beklager hvis ikke dette er sket og håber de kontakter dig næste gang du handler hos Chedanthe Mvh Erling Nielsen

Svær at kommunikere med

Firma der er svært at komme i kontakt med såvel pr. tlf. som pr. mail. Efter 2 mdr. fungerer mit produkt stadig ikke optimalt og jeg har indsendt billeder pr. mail og får intet svar.
Eneste positive er at produktet hurtigt blev leveret.

18 stycznia 2021
Oceniono na 1 z 5

Jeg anbefale at folk holde væk fra den…

Jeg anbefale at folk holde væk fra den webshop!
Jeg bestilt to sofaer fra ham efter tre dage kom sofaerne men mærkede på pakker vida XL!
Han fik 7000 kr fra mig plus 500 kr til fragt men denne sofaer står på vida XL 3500 kr og fri fragt.
Han refunderet min penge efter en måned. Jeg ringede 100 gange til ham men han besvade ikke til sidst trak 500 kr min penge.

12 stycznia 2021

Odpowiedź od Chedanthe

På det tidspunkt du køber dine sofaer betalte 6299 ,- plus 498,- for fragten og ikke 7500,.
Da du modtager sofaerne finder du ud af at de kan købes billiger et andet sted og det er ok at de er i tilbud et andet sted
Jeg får en mail fra dig, hvor mange kasser der er og mål samt vægt og sender det det til vores leverandør som skal afhente varen igen
da Julen står foran døren går der lidt tid inden varen bliver afhentet da alle har meget travl
Da varen kommer retur til vores leverandør skal de først se varen igennem om den er 100 % ok inden de kan betale beløbet retur som sker i det nye år
Samme dag vi får beløbet retur fra vores leverandør betaler vi hele beløbet retur som sofaen havde kostet
Vi aftalte vores leverandør skulle afhente varen derfor betalte du får fragten
Du skriver du ringede 100 gange og jeg tror det er rigtig det var helt overdrevet så mange du og din familie ringede om det var lørdag eller søndag sent aften blev jeg ringet op og derfor tog jeg ikke tlf til sidst
Mvh Erling Nielsen

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej