Rustige en nette mannen die de paal…
Rustige en nette mannen die de paal kwamen installeren,tuin netjes achter gelaten,meterkast netjes achter gelaten en snel gewerkt,Top!

Odpowiedź od ChargeMasters
Advies en installatiebedrijf. Specialist in Elektrotechniek⚡- EV oplossingen🔋- Smart Home Infrastructuur 🛜

Odpowiedź od ChargeMasters
Inmiddels al meerdere installaties laten uitvoeren door Charge Masters waarbij er erg netjes en vakbekwaam gewerkt wordt.
Planning en communicatie is erg prettig en behulpzaam.
Eventueel kleine last minute aanpassingen zijn geen probleem.
Nette monteurs die hun vak verstaan.

Odpowiedź od ChargeMasters
Goede communicatie en keurig te woord gestaan. De laadpaal was binnen enkele uren werkzaam. Daarnaast hebben zij mij ook geholpen met mijn thuis netwerk. Het hele huis is nu voorzien van super snel wifi zonder problemen. Top service!

Odpowiedź od ChargeMasters
Alles was uitstekend geregeld. Er werd vooraf een duidelijke planning gemaakt. De installatie van de laadpaal was zeer netjes en deskundig. De dienstverlening is boven verwachting. Ik had achteraf nog wat vragen en er werd alle tijd genomen om die vragen te beantwoorden. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen!

Odpowiedź od ChargeMasters
Als je laadpaal besteld ben je er nog niet. Hij moet worden aanlegd en goed werkzaam zijn. Ik ben zeer tevreden hoe dat proces bij mij is verlopen. De monteur van ChargeMasters gaat niet eerder weg dan dat alles goed werkt. Ook bij het af en toe uitvallen van mijn laadpaal werd er net zo lang gezocht tot probleem was opgelost. Ik heb de service als betrouwbaar en vakkundig ervaren.

Odpowiedź od ChargeMasters
Dit bedrijf heeft bij mij op 2 verschillende locaties 2 laadpalen gemonteerd. Ik vond hun service geweldig goed en…de heren waren ongelofelijk vriendelijk en flexibel in de afspraken.
Wat wil een klant nog meer?😁😁

Eerlijk, transparant en vakkundig
Vooraf telefonisch contact gehad met de werkvoorbereiding van ChargeMasters, die hadden een paar dingen aangekaart o.b.v. de ingestuurde foto's. Dit werd allemaal duidelijk uitgelegd en was snel op te lossen.
Hierna is de installatie ingepland op vrij korte termijn (binnen 2 weken).
De monteur die bij ons kwam installeren verstaat zijn vak zo goed dat hij zelfs nog een betere route had gevonden, hierdoor is er geen bekabeling in het zicht en was het voor ons ook nog eens goedkoper dan de oorspronkelijke offerte.
Wij kunnen dan ook niets anders dan vol lof spreken over de manier waarop dit bedrijf zaken doet.
Het bedrijf is niet uit op het maximaliseren van winsten maar richt zich op tevredenheid van de klant en doen dit door over alles transparant te zijn en mee te denken in oplossingen, zelfs als die goedkoper zijn.
Chapeau!

Odpowiedź od ChargeMasters
Vakbekwaam en deskundig bedrijf!
Erg tevreden over ChargeMasters, zij hebben de installatie van mijn Cube laadpaal vakkundig uitgevoerd. De afspraak kon op korte termijn worden ingepland, wat lang niet overal het geval is.
Tevens was er voldoende ruimte voor vragen en werd er uitstekend meegedacht over de meeste geschikte oplossing voor mijn situatie.
Mijn groepenkast moest worden omgebouwd naar 3 fasen, hierover ben ik van te voren duidelijk geïnformeerd zodat ik wist wat ik kon verwachten.
De monteur kwam keurig binnen het aangegeven tijdvak en was rond het middaguur klaar, zoals verwacht. Aan het werk van de monteur is te zien dat dit een echte vakman is met veel oog voor detail.
Kortom, erg prettige ervaring met dit bedrijf waar kwaliteit en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan.
Ik zou dit bedrijf aan iedereen willen aanbevelen!

Odpowiedź od ChargeMasters
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.