Fandt hurtigt hvad jeg søgte på hjemmesiden! I var billigste på markedet! Ringede for at høre om lagerstatus var korrekt (1 stk) det fandt i ud af på 5 min og ringede tilbage med positivt svar! Lagde... Zobacz więcej
Var heldig at vinde hovedpræmien i deres julekonkurrence, et Isabella Flex Læsejl. Af personlige årsager fik jeg desværre ikke set at jeg var udtrukket som vinder, men blev af anden vej, her 4 mdr eft... Zobacz więcej
Rigtig god vejledning og kundeservice. Jeg ringede for at købe en lås til min campingvogn, og i løbet af få minutter havde jeg modtaget billede på sms samt information om at den var hjemme på lage... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Campstuff er stedet hvor du finder kvalitets produkter til camping og fritid. Vi handler med et bredt udvalg af de mest anerkendte tilbehørsprodukter til campingvogne og autocampere, derudover har vi et stort udvalg af produkter til teltcampister. På vores webshop vil du altid finde de rigtige varer til de rigtige priser, og vi bestræber altid på at leverer den bedst mulige service til vores kunder. Mange hilsner Team Campstuff
Hovedgaden 532, 2640, Hedehusene, Dania
- shop@cfhorsens.dk
- www.cfhorsens.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Har handlet mange gange og altid med et…
Har handlet mange gange og altid med et godt resultat det kan anbefales super og tak for det
Super god betjening 👍👍👍👍
Hurgtig levering af gls
Hurgtig levering af bestilt vare, det er bare sågod en oplevelse
Efter stor søgning
Efter stor søgning, fandt jeg hvad jeg søgte. Det var ikke nemt at finde det rigtige søgeord, men det lykkedes.( Jeg viste ikke hvad "dimsen" hed) Fin hjemmeside og ok at bestille 😉
Rieck dykpumpe levering over en måned…
Rieck dykpumpe levering over en måned forsinket. God orientering undervejs.
De bestilte crespo stole var på lager…
De bestilte crespo stole var på lager ved bestilling 3/3 nu har de dem først engang til maj. Gar været inde og tjekke andre sider, de har dem, så underligt at de ikke kan skaffes før.
Leveret som aftalt
God service på Feriemessen i Herning
God service på Messen i Herning og fik min vare leveret til tiden. Kan varmt anbefales.
Hurtig og sikker levering
Hurtig og sikker levering.
Dog burde så store pakker kunne leveres ved hjem adressen, og ikke til en pakke shop.
Jeg har ikke modtaget varen endnu.
Hurtig levering - fantastisk kundeservice
Fik leveret en camping stol fra Outwell med en fejl i fra producenten
Kundeservice tog sig hurtig og professionel af problemet.
Klart anbefale dette firma til alle
Leveret lige til døren.
God service og hurtig levering
Bestilte en vare, som blev afsendt samme dag og den kom frem dagen efter. Samme erfaring har jeg haft ved tidligere køb.
Nu er det anden gang vi handler hos Campstuff og jeg kan kun anbefale dem. Bestilling og levering fungerer bare og så er kundeservice til at få fat i.
Troværdige informationer og super service!
Bestilte 2x campingstole tilbage i start december med oplysningen om “forventes levering i februar”. Jeg kontaktede dem slut januar for, at hører om det stadig var forventningen. Lyn hurtigt svar tid og stolene ankom d. 2/2. Helt perfekt!
Rigtig god vejledning og kundeservice
Rigtig god vejledning og kundeservice.
Jeg ringede for at købe en lås til min campingvogn, og i løbet af få minutter havde jeg modtaget billede på sms samt information om at den var hjemme på lager.
Jeg afhentede selv låsen på lageret da det var akut at jeg fik fat i den, her blev jeg modtaget af en utrolig venlig medarbejder, der havde styr på tingene.
Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler hos Campstuff.