Center Dyreklinik Viborg Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Helt vildt imødekommende, støttende og lyttende personale! Jeg følte mig godt vejledt i den videre behandling af min hund og der blev lagt en plan i fællesskab med dyrlægen Camilla og jeg, uden at... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Stor ros til alt personale hos Center Dyreklinik. Trygt og rart sted at komme. Altid et smil fra hver en ansat. Det gælder både via telefonen og i selve klinikken. Med den seneste oplevelse med en... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi har opdræt af corgier og bruger ca. Center dyreklinik en gang hver 3 md. for lige at få tjekket vores hundebasser og givet dem en tid ved kiropraktor Marie. Vi har altid været fuldt ud tilfredse og... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Weterynarz
  2. Pogotowie weterynaryjne

Napisane przez firmę

Center Dyreklinik i Viborg er et behandlingsted for smådyr, dvs. hunde, katte, gnavere, fugle osv. Den er også en henvisningsklinik, hvortil kollegaer fra flere steder i Midtjylland sender deres klientel, når der kræves en mere specialiseret indsigt i behandling af smådyr. En moderne klinik, der huser skop, CT-scanning, respirator, ultralydsscanning, tand- og almindelig røntgen.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

33 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 5

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Et virkelig dygtigt team med bredde og vidensdeling.

De meste fantastiske dygtige, kompetente og empatiske dyrlæger og veterinærsygeplejersker.

Jeg har brugt center dyreklinik, siden de nuværende ejere overtog ( jeg fulgte med fra deres gamle klinik) og er altid blevet mødt af et super team, der har tid og overskud også når det er de trælse besøg.

De har et virkelig dygtigt personale der er gode til at vidensdele og komplimenterer hinanden på bedste vis.

Der bliver lagt vægt på at hundene skal ha en god oplevelse hos dem, der er altid sat tid nok af, og godbidderne sidder løst.

Der er forståelse for at det ikke "bare er en hund", de ved at det er et skattet familiemedlem og at det gør ondt i hjertet på os, når de ikke har det godt.

Vi har "desværre" skullet bruge dem meget til vores gamle hund, men takket være deres bredde og dygtighed beholdt vi ham 4 år længere end det var blevet spået.
Han var igennem rigtig mange trælse ting ved dyrlægen og alligevel var han ikke til at få med hjem derudefra ❤️

Jeg vil altid give center dyreklinik min varmeste anbefaling.

7 lutego 2023
Oceniono na 5 z 5

Jeg tror at jeg har Dk s bedste dyrlæger

Jeg tror at jeg har Dk s bedste dyrlæger, som tager både mig og mine hunde meget seriøst.
Jeg oplever altid at der er faglighed og ærlighed når jeg er i kontakt med medarbejderne.
Jeg er kommet hos Center dyreklinik gennem 14 år og kører stadig gerne de godt 60 km hver vej for deres behandling. Der har været et par kejsersnit of specielt ved det ene var tæven ved at dø for os - men alle sejl blev sat til og både tæve og de 13 hvalpe overlevede. Vi har haft nogle mavedrejninger som er gået godt og hundene overlevede. Hunde som havde spist ting der ikke skulle have været spist og almindelige maveinfektioner.
Jeg har altid oplevet at der er tid til at lytte når jeg har en bekymring OG tid til at se mine hunde i vagten. Gode råd og en trøstende skulder har heller ikke manglet,

6 lipca 2022

Bedste dyrlæge i Viborg

Vi har Center Dyrklinik siden august 2013 hvor vi startede på hvalpe hold, den skønneste måde lære ens nye hvalp at det ikke farligt komme til dyrlæge, min Charlie blev så glad for komme der så selv når han skulle til vaccination løb han glad ind

Det var en lille dyrlære dengang og med hjertet på rette sted og det bedste personale
Klinikken voksede sig større og flere kom til, men de aldrig glemt deres værdier og alle de ansatte har hjertet på det rette sted og virkelig dygtige
De gøre alt for ens dyr, men husker også ejeren

Min Charlie været igennem lidt af hvert sygdomme og sygeforløb og de grebet ham og mig igen og igen og altid fået den bedste behandling

Kunne aldrig drømme om skifte til en anden dyrlæge, vi bliver der indtil den dag Charlie tager herfra

7 lutego 2023

Som hanhunde ejer. 😢

Som hanhunde ejer til dette som skulle have været det mest fantastiske kuld af engelsk bulldog, undrer jeg mig over hvor meget dårlig info der er givet til Helle lige op til denne frygtelige hændelse.
Dharma var 100% klar på at skulke afsted mod dyreklinikken denne mandag morgen, havde kort forinden tisset og spist!!
Helle havde gentagne gange været i kontakt med dyrelægevagten, som ikke mente der var tegn på noget skulle være galt.
Dom hunde ejer benytter man sin dyrlæge i bedste tro om at de har ens dyr i deres varetægt😢men og skulle miste sin elskede hund i sin bedste alder på 3 1/2 år og 9 hvalpe, det er ubærligt.
Det sgu ikke ok man som dyrlæge kan fralægge sig et sådan ansvar. Der er noget det hedder en erhvervsskade forsikring, og den tænker jeg da klart man i denne situation kan bruge, lige netop her.
Når nu man mener fra dyrlægens side hun var så påvirket, Hvorfor tog man då ikke og handlede noget før, evt. om søndagen.
Hvis og hvis nu.!!! Som hanhunde ejer skulle vi i esbjerg have en hvalp hjem fra dette flotte kuld i marts men nej, og Helle fik hverken Dharma pigen eller hvalpe med hjem.
Jeg har fulgt ALT tæt hele vejen igennem sammen med Helle, og har orienteret mig omkring hændelsen. Det er uacceptabel noget kan gå så galt. Det er da utroligt man har brug for at påpege der var 5 vetenær sygeplejersker og 2dyrlæger til stede.!!!
Oplevelsen af man efterfølgende tilbyder en fair pris for hele forløbet! Hmmm pris omkring 14000 for at gennemgå et sådan forløb blev nedsat til 3000. Føj hvor skulle man skamme sig. Intet giver mig en hvalp af dette kuld til marts og ej heller Helle hendes elskede Dharma eller hvalpe tilbage.
Men et kæmpe tab på imellem 200-250.000kr
Det ik fair.
De gener hanhund og Dharma har/havde ville være blevet noget af det bedst som ville kunne være opnået, det Blir svært nu og føre videre. 😢

1 stycznia 2023

Hej Gitte

Vi er ikke et sekund i tvivl om, hvor ønsket dette kuld var og hvor meget opdrætter og nu også du havde glædet jer. Vi har fulgt kuldet fra start da vi også foretog sædtapning af din hanhund og efterfølgende inseminering af Dharma. Vi har kendt opdrætter og hendes hunde igennem mange år og glædede os også på hendes vegne.

Vi forstår din ærgrelse over ikke at kunne få en hvalp fra dette kuld og det at genpuljen ikke kan føres videre.

Vi fralægger os ikke et ansvar men handler ud fra fakta. Fakta er at der ikke er begået en dyrlægefaglig fejl og vi kan derved ikke gøre brug af vore erhvervsskadeforsikring, da denne netop tages i brug ved fejl.

Afslaget i prisen gives, som opdrætter er informeret om via mailkorrespondance, udelukkende da vi har dyb medfølelse for tabet af Dharma samt hvalpe. Afslaget skal på IGEN måde ses som en godtgørelse. De 3.000,00 kr dækker udelukkende over forbrug af materialer samt af opdrætter selvvalgt urnekremering.

Vi har, for at understrege det igen, den dybeste medfølelse for opdrætters tab.

Vi ønsker ikke at fortsætte en dialog her på Trustpilot. Sagen er et mellemværende Center Dyreklinik og opdrætter imellem, som har valgt at stævne os til Nævnenes Hus til et forligsmøde.

Med Venlig Hilsen

Oceniono na 1 z 5

Kan desværre ikke give center…

Kan desværre ikke give center dyreklinik en god anmeldelse, mistede min hund og 9 hvalpe i et kejsersnit d 2/1-23. Min hund døde da de ikke kunne få tuben ned i halsen efter bedøvelse, de forsøgte hjertemassage, men glemte at give min hund ilt, uden ilt dør hunden, de påstår at hun var intuberet og respirator tilkoblet, og mener ikke de har begået fejl og derfor skal de ikke erstatte noget. Jeg var på operationstuen og så det hele og min hund var ikke tilkoblet slanger eller lign. Hun døde og det gjorde alle hvalpe også.
Min hund var af racen engelsk bulldog.

1 stycznia 2023

Hej Helle

Vi er kede af at du har denne opfattelse af hele forløbet - På Center Dyreklinik har vi en anden oplevelse af forløbet, som beskrevet i vores mailkorrespondance.

Da Darma ankommer til klinikken er hun allerede systemisk påvirket. Hun har forud for ankomst haft 1½ døgn, hvor hun har stresset og pustet samtidig med at være højdrægtig.

Vi igangsatte, efter aftale med dig, akut kejsersnit efter en ultralydscanning af hvalpene, hvor den første hvalp havde meget lav hjertefrekvens og de to efterfølgende hvalpe kunne vi ikke erkende hjertefrekvens på.

Grundet Darmas påvirkede kredsløb, var det svært at finde en IV adgang til at bedøve hende, men dette lykkedes og hun blev herefter INTUBERET. Darma fik hjertestop efter indgivelse af kun en lille mængde bedøvelse og akut livredende hjælp blev igangsat med hjertemassage. Darma fik ILT samtidig med at hun blev koblet på RESPIRATOR. Darma fik samtidig IV væske i forsøg på at stabiliseret hendes kredsløb, hun var tilkoblet en monitor til måling af EKG og iltmætning mm.

Vi var 5 Veterinærsygeplejerske og 2 Dyrlæger til stede på operationsstuen, sammen med dig, som alle kæmpede for Darma og hvalpenes liv.

Darma var ikke i stand til at kunne føde hvalpene selv og et kejsersnit var derfor en nødvendighed. Der er ved alt anæstesi en risiko og denne bliver kun større hvis patienter forud er systemisk påvirket som Darma tydeligt var.

Oceniono na 1 z 5

Vanvittig pris for undersøgelse ifm øjenbetændelse

Konstaterede, at hunden havde øjenbetændelse, og fik at vide, at de ikke bare kunne udskrive medicin, men skulle undersøge øjet.

Min datter mødte op med hunden, og de tjekkede alle mulige ting, som der ikke var behov for: Knogler, negle, tænder, ører, lyttede til hjerte og lunger, og så undersøgte de også det øje, som jeg havde bedt om.

For den “service” har jeg betalt kr. 850,36 for inkl de nødvendige øjendråber.

Når det nu var tydeligt for enhver inkl mig, som er ganske almindelig hundeejer hvad problemet var, kunne man så ikke begrænse undersøgelsen til det, og spare halvdelen af tiden og dermed prisen…

26 stycznia 2023

Hej Erik

Vi er kede af at du har haft en dårlig oplevelse hos os. Vi forsøger altid at yde den bedste service til vores klienter og patienter.

Som dyreklinik er vi underlagt medicinlovgivningen, hvilket betyder at vi ikke må udlevere receptpligtig medicin, som øjendråber, uden at have tilset dyret først. Derudover, som vi skrev i vores tidligere mailkorrespondance, kan der være forskellige årsager til at din hun har udviklet en øjenbetændelse og disse er vi nødt til at tjekke for inden valg af øjendråber.

Øjenbetændelsen kan også skyldes en systemisk infektion og derfor foretager vi altid en grundig sundhedsundersøgelse i forbindelse med konsultationen. Vi udfører aldrig unødvendige undersøgelser og alt behandling foretages på baggrund af et veterinær fagligt grundlag.

Jeg håber at dette kan give svar på din undren.

Mette Norup - Aut. Veterinærsygeplejerske og Medejer

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk og top professionel…

Fantastisk og top professionel behandling af vores franskebulldog. Hun fik en akut diskusprolaps, og de var der bare for Kaya med det samme. Hele forløbet har været trygt, de vil vores hund det bedste og det kan man bare mærke. Og selv her efter med genoptræning er de fantastiske, og gør alt for at vores bulldog kommer 100% tilbage på toppen, det er bare dejligt. TAK FOR JER :)

18 grudnia 2022

Odpowiedź od Center Dyreklinik Viborg

Tusinde tak Carsten! I og Kaya har været så seje igennem hele forløbet :)

MVH

Oceniono na 5 z 5

Bedste service man kan finde

Center Dyreklinik har udvist exceptionel god service i forbindelse med et skadesforløb, hvor vores kat blev ramt af sygdom på flere forskellige måder. Da vi selv sagde stop for behandling, valgte klinikken at fortsætte for egen regning, fordi de syntes at katten var for god til at aflive. Desværre stod han ikke til at redde, men Center Dyreklinik gik langt ud over, hvad der kan forventes i forsøget på at redde ham. Det er vi dybt taknemmelige for!

Generelt møder vi altid søde og venlige medarbejdere, som går op i dyrets ve og vel, og som altid er klar med rådgivning på telefon og mail - selv udenfor almindelig arbejdstid. Jeg giver min varmeste anbefaling til klinikken, og de søde og dygtige dyrlæger og medarbejdere!

9 kwietnia 2020

Odpowiedź od Center Dyreklinik Viborg

Tusinde tak for din anmeldelse Dorthe :) Den er vi rigtig glade for!

Fremragende!

Fremragende!

Vi erhvervede os en dejlig skøn Sharpei / Old english bulldog, for 3 år siden.
Desværre led han frygteligt af indkrængende øjenlåg, hvilket gjorde han havde grimme smerter i øjnene. Vi anede ikke hvad vi skulle stille op, så vi prøvede vores lokale dyrlæge, de prøvede mange ting, som skulle vise sig at have gjort ondt værre.

Jeg hørte fra en kammerats far at vi skulle prøve og besøge nede ved Centerdyreklinik fordi John skulle være specialist indenfor netop dette.
Vi tog derned, og fik et fornemt prisoverslag (knap 5000) på at få rettet øjenlågene. Det blev dog billigere en det.
Lige siden har han været som en hel anden hund, ingen smerter eller noget som helst. Jeg vil klart anbefale John til alle og enhver, som er glade for deres dyr.

Udover dette er det altid et glad personale man bliver mødt af, som står klar til at besvare alle ens spørgsmål! :)

6 listopada 2017
Oceniono na 5 z 5

Den bedste dyrlæge i byen :-)

De varmeste og bedste anbefalinger herfra :-)

I de 10 år vi har været hundeejere har vi fået råd, vejledning og operationer hos dyrlæge John Dee. Her møder man en empatisk og passioneret personale stab af højeste karakter. Vi er altid blevet mødt med venlighed og smil, og et klap og en godbid til vores firbenede familiemedlem.
Så kommer den dag vi i vores stille sind har udskudt at tænke på. Den dag vi må tage afsked med vores højt elskede dyr.
Og den dag oplevede vi fornylig. Med gråd, panik, frustration og magtesløshed over for naturens gang, ringer vi til vores dyrlæge som rykker ud på adressen i løbet af max. 20 minutter. Vi oplever dyrlæge Bente der kommer susende ind af havelågen, siger hurtigt goddag og ber os vise vej til vores døende hund. Hun møder en familie i opløsning og kan hurtigt bekræfte at han ikke er her mere. Hun bliver hos os i den tid vi har brug for. Hun tager sig god tid til at forklare og gentage svar på alle vores hv- spørgsmål. Vi bliver mødt med forståelse og empati, og det varmer i situationen.
Så til alle jer nye som gamle dyr ejere, hvis I ønsker den absolut bedste dyrlæge til jeres elskede dyr, så kan vi varmt anbefale denne dyrlæge. 🐾🐾🐾🐾🐾

2 listopada 2017

den bedste dyrlæge !!

Jeg har haft en del dyrlæger gennem tiden med forskellige dyr. Men aldrig har man følt sig mere velkommen som man gør ved center dyreklinik i Viborg!

Man mærker med det samme at der er en god stemning, at dyrene er 110% i centrum og der er en afslappet steming uden stress og jag.
Personalet er de sødeste, og altid smilende og hjælpsomme!
Dyrlægerne er nogen af de dygtigste, og rigtig gode til at håndtere de dyr som de skal kigge på- de er rolige og utrolig professionelle.

Giver min varmeste anbefaling til center dyreklinikken og det samme gør mine 2 hunde, som elsker at komme derud!:)

28 sierpnia 2012
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej