Casinolisten Recenzje 12

3,9

1. Casino
  2. Zakłady bukmacherskie
  3. Blogger
  4. Agencja marketingu i mediów
  5. Agencja prasowa
  6. Porównywarka cen

Napisane przez firmę

Casinolisten.com er en dansk forbrugerguide, der hjælper spillere med at finde sikre, licenserede og gennemtestede online casinoer. Vi har anmeldt casinoer siden 2002, hvor siden blev startet af et lille hold danske hobbyspillere, der ønskede mere gennemsigtighed i en dengang ureguleret branche. I dag bygger vores arbejde på over 20 års erfaring, omfattende tests og deltagelse på internationale iGaming-konferencer. Vores forretningsmodel er baseret på affiliateaftaler. Casinolisten.com udgives af BAHN Group Limited (C34811) | No 2. Geraldu Farrugia Street | Zebbug ZBG4351 | Malta. Selskabet driver og ejer digitale medie- og affiliate-hjemmesider inden for iGaming-branchen og fungerer som udgiver af bl.a. Casinolisten.com. Selskabet tilbyder ikke finansielle produkter, investeringsrådgivning eller betalingstjenester.

3,9

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Oceniono na 5 z 5

Fed side med opdaterede bonusser

Fed side med opdaterede bonusser, tilbud og nyheder fra danske casinoer, som jeg ofte bruger. Gode oversigter! Kan klart anbefales.

15 października 2025

Hej Brian S,

Tusind tak for din fremragende anmeldelse og de 5 stjerner. Vi er utrolig glade for at høre, at du har stor gavn af vores side!

Det glæder os især, at du værdsætter vores opdaterede bonusser, tilbud og nyheder. Det er netop vores højeste prioritet at levere de mest præcise og live-opdaterede oversigter på det danske marked. Vi sætter en ære i at sikre, at informationerne er gennemsigtige, så du hurtigt kan skabe dig et overblik.

Tak, fordi du anbefaler os! Vi ønsker dig held og lykke med dit spil fremover.

Oceniono na 5 z 5

Seriøs og grundig, gode spil og udbyder anmeldelser

Super gode spil anmeldelser. Seriøs omkring bonus og forbrugerbeskyttelse. CasinoListen har været igang i mange år i Danmark og er også kritisk overfor casinos, ikke bare et væld af rosende ord overfor griske casino virksomheder.

Jeg har anbefalet flere af mine venner / bekendte / kollegaer at bruge det her website, så man lige tjekker af hvem man "handler hos" - og har aldrig hørt noget brok. Helt klart et website der bør få ros.

1 czerwca 2025

Hej Lars,

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Det betyder meget, at du fremhæver vores fokus på både bonusregler og forbrugerbeskyttelse – det er præcis der, vi bruger mest tid.

Vi forsøger altid at være kritiske, især i en branche hvor vilkår og kampagner kan være uigennemsigtige.

Det glæder os også, at du har anbefalet siden til folk i dit netværk. Tak fordi du deler din oplevelse.

God side

God side, med massere af nyttig info om forskellige sites

Hej,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du finder informationen nyttig – det er netop meningen, at man hurtigt skal kunne danne sig et overblik over forskellige udbydere og bonusser.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive et par ord.

Oceniono na 5 z 5

Jeg bruger ALTID Casinolisten til at…

Jeg bruger ALTID Casinolisten til at finde de nyeste bonusser og casino brands i Danmark. Det er en hjemmeside, som jeg har fulgt med glæde i over 10 år, og kvaliteten er fortsat høj, og reviews synes sandfærdige. Besøg Casinolisten før din bonussultne nabo.
Mvh Casino Clausen

Hej,

Tak for din anmeldelse – og for at du har fulgt med i så mange år. Det betyder meget for os, at vores arbejde bliver brugt aktivt, når man skal vælge nye brands eller bonusser.

Vi gør os umage for at holde alle anmeldelser og guides så nøgterne og opdaterede som muligt, så det er rigtig dejligt at høre, at du oplever dem som sandfærdige.

Tak fordi du delte din erfaring.

Oceniono na 5 z 5

Dejligt med en ærlig side

Rigtig god side, der er mange blogs, hvor man kan se information om mange forskellige casinoer, og ikke mindst hvilke der har en aktiv bonus.
Man kan også kigge under “spil og regler” hvis der er noget man er i tvivl om, super godt

Dejligt med en ærlig side, der ved hvad de taler om.

Hj Gitte,

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os, at du bruger både bloggen, bonusoversigterne – de sider er blandt de mest opdaterede på hele sitet.

Vi gør meget ud af at holde informationen korrekt og tydelig, så det er rigtig dejligt at høre, at du oplever os som en ærlig og hjælpsom side.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive.

Oceniono na 1 z 5

Jeg får tilsendt spam mails fra…

Jeg får tilsendt spam mails fra casionlisten uden jeg har tilmeldt mig deres service eller at jeg kan afmelde mig. Det virker som en krejler virksomhed der indfanger én uden skrupler.

8 czerwca 2021

Odpowiedź od Casinolisten

Hej Magnus. Du må have misforstået noget. Casinolisten sender aldeles ikke spam mails.

Casinolisten bruger aweber.com til at indsamle e-mails til nyhedsbrevet. Alle tilmeldinger skal verificeres af brugeren, og der er desuden ALTID links sidst i nyhedsbrevet med disse to muligheder: "Unsubscribe | Change Subscriber Options". Oversat til dansk betyder det "Afmeld | Skift abonnementsmuligheder".

Oceniono na 5 z 5

En af de bedste casinosider i Danmark

En af de bedste danske sider om casinospil på nettet. De lister ikke så mange casinoer, hvilket vidner om kvalitet frem for kvantitet. Har brugt siden en del år.

21 stycznia 2016

Hej Morten,

Mange tak for din positive anmeldelse tilbage i 2016. Vi sætter stor pris på, at du fulgte os dengang – og vi håber, at du stadig finder værdi i vores guides og reviews i dag.

Meget har ændret sig i branchen siden 2016, og vi arbejder fortsat på at holde siden både opdateret og gennemskuelig.

Oceniono na 1 z 5

Fin overblik men ikke pro...

Virker meget fin og fornuftig, savner dog flere funktioner

22 stycznia 2015

Hej Mathias,

Tak for din feedback tilbage i 2015. Siden da har vi udvidet Casinolisten.com markant, og flere af de funktioner du efterlyste, findes nu i en moderne form.

Eksempelvis har vi lanceret en live kampagneside, hvor man kan sortere mellem aktive bonusser, kommende kampagner, dagsaktuelle tilbud og sæsonaktiviteter som fx julekalendere:

Vi håber, du vil tage et kig på de nye funktioner – meget er sket siden 2015.

Alt for mærkeligt!

Utrolig utilfreds.. slet ikke den service de tilbyder

22 stycznia 2015

Hej Kristian,

Tak for din anmeldelse fra 2015. Vi kan se, at din oplevelse ligger mange år tilbage, og vi beklager, hvis du dengang ikke fandt siden tydelig eller hjælpsom.

Casinolisten.com er blevet opdateret i flere omgange siden – med nye guides, tydeligere struktur, og større fokus på ansvarligt spil og brugervenlighed.

Hvis du har lyst, er du meget velkommen til at besøge os igen og se de mange ændringer, vi har foretaget siden 2015.

God information

God side med meget nyttig information + en meget aktiv blog med nyheder om online gambling i Danmark. Kan klart anbefales.

4 lutego 2012

Hej Søren,

Tak for din anmeldelse tilbage i 2012 – det er næsten historik for os nu.
Vi er glade for, at du fandt vores blog og guides nyttige dengang.

I dag er bloggen stadig aktiv, men med endnu større fokus på ansvarligt spil, opdaterede bonusser og reelle tests.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive et review.

god spille guide

En fin side som giver et godt overblik over de mest populære spillesteder - deres support er også rimelig god hvis man har spørgsmål eller brug for hjælp hos et casino rum elr lign.

27 listopada 2008

Hej Peter,

Tusind tak for din anmeldelse helt tilbage fra 2008 – en af vores allerførste.
Det betyder faktisk meget for os at se, at folk allerede dengang fandt Casinolisten.com brugbar.

Siden 2008 er siden blevet gennemarbejdet adskillige gange, og vi har nu fokus på opdaterede guides, ansvarligt spil, og gennemsigtighed i alle anmeldelser.

Tak fordi du lagde en anmeldelse i sin tid.

Team Casinolisten

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej