Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Heb nu al reeds paar keer op deze site gespeeld met winst en verlies.Leuk aanbod aan spelen,alleen soms vragen over hun servers die echt wel heeeeeel traag overkomen tov andere casinosites?Spel start... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

36 stortingen na elkaar en 36 keer mij geld gestolen zonder ook maar iets te krijgen. Ondertussen tienduizenden spins en duizenden euro's gestolen door meer dan duidelijk afgestelde spellen. Gee... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Car très bon service clientèle, très rapide , très comphrensif et n hésite pas a prendre son temps si vous ne comprenez pas quelque chose. Ils sont sympathiques aussi ;). Très bon casino , je recomm... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Kasyno i bukmacher online
  2. Casino

Napisane przez firmę

Casino Elite est un casino en ligne officiellement licencié et réglementé en Belgique par la Commission des jeux de hasard (licence B+), opérant exclusivement dans le respect du cadre légal belge. Notre mission est d’offrir aux joueurs belges une expérience de jeu sûre, transparente et responsable, avec un accent particulier sur la fiabilité des paiements, la protection des joueurs et la conformité réglementaire. Casino Elite propose une sélection rigoureuse de jeux de casino en ligne, incluant des jeux Dice, des machines à sous, ainsi que des jeux de table classiques tels que la roulette et le blackjack, fournis par des éditeurs reconnus et certifiés. La sécurité et l’équité sont au cœur de notre approche. Tous les dépôts et retraits sont traités via des solutions de paiement agréées, avec des procédures de vérification strictes conformes aux obligations KYC et AML en vigueur en Belgique. Nous accordons également une importance majeure au jeu responsable. Des outils de contrôle, des limites de jeu et des liens directs vers les organismes belges d’aide sont mis à disposition afin de garantir une pratique du jeu maîtrisée. Casino Elite s’adresse exclusivement aux joueurs adultes résidant en Belgique et s’engage à maintenir un environnement de jeu fiable, encadré et conforme aux standards les plus élevés du secteur.

Dane kontaktowe

1 gwiazdka

Odpowiada na 95% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

Oceniono na 1 z 5

Mijn advies: Speel hier niet!

Mijn advies: Speel hier niet. Ik heb bij CasinoElite een bedrag van €40.167,95 gewonnen. Ondanks het aanleveren van alle KYC-documenten blijft de uitbetaling al maanden uit. Ik word voortdurend aan het lijntje gehouden met kopie-antwoorden zonder enig resultaat.
Ik heb veel ervaring bij grote casino's waar winsten vaak binnen enkele uren of zelfs minuten worden afgehandeld. Deze amateuristische gang van zaken heb ik nog nooit meegemaakt. Gezien de extreme vertraging en de kleine omvang van dit casino lijkt het erop dat ze niet over de nodige liquiditeit beschikken om grote winnaars uit te betalen. Hierdoor vraag ik mij ernstig af of zij nog wel voldoen aan de solvabiliteitsvoorwaarden van hun licentie.
Ik heb inmiddels zowel de Consumentenombudsdienst als de Kansspelcommissie ingeschakeld om dit dossier te onderzoeken aangezien men niet in staat of bereid lijkt om eerlijk gewonnen winsten uit te betalen. In mijn ogen is dit casino een licentie absoluut niet waardig. Bespaar jezelf de frustratie en kies voor een casino dat wel over de nodige professionaliteit beschikt om haar spelers direct uit te betalen.

Hallo,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw feedback met ons te delen.

Het spijt ons te horen dat u zorgen heeft over uw uitbetalingsproces. Wij nemen alle spelerszaken serieus en hebben uw account zorgvuldig bekeken.

Houd er rekening mee dat uw dossier momenteel wordt verwerkt volgens de standaard veiligheids- en compliancecontroles, zoals vereist door onze licentievoorwaarden om veilige en betrouwbare uitbetalingen voor alle spelers te garanderen.

Wij begrijpen uw frustratie en waarderen uw geduld tijdens dit proces. Mocht u verdere hulp nodig hebben, neem dan gerust contact op met ons supportteam via help-nl@casinoelite.be en wij helpen u graag verder.

Casino Elite — Licentie B+16320

Oceniono na 1 z 5

Schandalig ik heb me allang…

Schandalig ik heb me allang geregistreerd maar telkens ik wil inloggen komt er onjuiste wachtwoord erna dienen wachtwoord vergeten dan kent opeens mijn nicknale en men email niet wat the fakka ze moeten dan ook stoppen mij promo e-mail s te sturen walgelijke ik wil niet eens meer moeite doen op op die casino in te gaan elite van men Klute ja fakka you casino elite

10 kwietnia 2026

Hallo,

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat u problemen heeft ondervonden bij het inloggen.

Op basis van vergelijkbare gevallen kan dit probleem ontstaan wanneer inloggegevens onjuist worden ingevoerd of wanneer er een mismatch is met het geregistreerde e-mailadres of de gebruikersnaam. In sommige gevallen registreren gebruikers zich met een e-mailadres in kleine letters, maar voeren dit later in met hoofdletters, waardoor het systeem het mogelijk niet herkent. We raden aan om uw e-mailadres exact in te voeren zoals geregistreerd (inclusief kleine letters) en zorgvuldig gebruik te maken van de optie “wachtwoord vergeten”.

Als het probleem aanhoudt, neem dan rechtstreeks contact met ons op via e-mail op help-nl@casinoelite.be
of via onze live chat. Deel uw geregistreerde e-mailadres, zodat ons supportteam uw case met prioriteit kan behandelen en u verder kan helpen.

Oceniono na 5 z 5

Je recommande à tout point de vue

Très bon casino , je recommande

7 marca 2026

Odpowiedź od Casino Elite

Merci beaucoup pour votre avis positif !

Nous sommes ravis d’apprendre que vous avez apprécié notre service clientèle ainsi que la rapidité et la qualité de notre assistance. Votre satisfaction est très importante pour nous.

N’hésitez pas à nous contacter à tout moment si vous avez besoin d’aide — notre support est disponible 24/7.

Oceniono na 5 z 5

De klantendienst en het casino platform…

De klantendienst en het casino platform zijn super!!!

6 marca 2026

Hallo,
Bedankt voor uw geweldige feedback! Fijn om te horen dat u zowel ons platform als onze klantendienst waardeert.

Oceniono na 1 z 5

1000 euro gewonnen je verifieert u 5…

1000 euro gewonnen je verifieert u 5 keer en alles gaan ze weigeren dus zoals elke casino het enige dat ze willen is uw geld bestelen maar uitbetalen doen ze niet

20 lutego 2025

Hallo,

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen voldeed.

Wij hebben uw case nagekeken. Er was vertraging omdat de verificatie van de vereiste documenten (betalingsbewijs) nog niet was afgerond. Dergelijke controles maken deel uit van onze standaardprocedures om de veiligheid en naleving van de regelgeving te waarborgen. Zodra de verificatie was voltooid, is uw uitbetaling goedgekeurd.

Wij begrijpen dat dit proces frustrerend kan zijn en waarderen uw geduld.

Als u nog vragen heeft of verdere ondersteuning wenst, neem dan gerust contact met ons op via help-nl@casinoelite.be
of via onze live chat. Vermeld uw geregistreerde e-mailadres, zodat wij uw case met prioriteit kunnen behandelen.

Oceniono na 3 z 5

2 keer gespeeld en 2 keer gewonnen

2 keer gespeeld en 2 keer gewonnen, je moet natuurlijk wel op tijd stoppen.
Site blijft bij mij soms hangen, bij problemen kan je chatten, word dan ook direct opgelost

10 lutego 2026

Hallo,

Bedankt voor je leuke feedback! 😊 Fijn om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad en dat onze support je snel heeft kunnen helpen.

Dank je ook voor het melden van het af en toe vastlopen van de site — we begrijpen dat dit vervelend kan zijn. Ons team is hier continu mee bezig om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Mocht je nog eens ergens tegenaan lopen, aarzel dan niet om ons een berichtje te sturen via de live chat — we helpen je graag verder!

Oceniono na 5 z 5

Je suis tres contente du service a mes…

Je suis tres contente du service a mes problemes resolues merci encore une fois a ARTHUR

Merci beaucoup pour votre retour positif ! 😊
Nous sommes ravis d’apprendre que vos problèmes ont été résolus et que vous êtes satisfaite de notre service.

Nous ne manquerons pas de transmettre vos compliments à Arthur — il sera certainement très heureux de les lire !

N’hésitez pas à nous contacter à tout moment si vous avez besoin d’aide.

Oceniono na 5 z 5

tweede keer 50 euro gestort en 1000…

tweede keer 50 euro gestort en 1000 euro gewonnen ;

Bedankt voor je feedback! 😊
Wat fijn om te horen dat je zo’n positieve ervaring hebt gehad op ons platform.

We wensen je nog veel speelplezier en staan altijd voor je klaar als je hulp nodig hebt!

Oceniono na 1 z 5

J ai effectué une demande de retrait le…

J ai effectué une demande de retrait le 05 /01/2026 le lendemain mon compte a etait supprimé pas myen de récupérer mon argent c est une vrais arnaque 😡je vais signaler au législation des jeux au hasard

5 stycznia 2026

Odpowiedź od Casino Elite

Merci pour votre retour et veuillez nous excuser pour le délai de réponse ainsi que le retard dans le traitement de votre demande de retrait.

Après vérification, certaines demandes peuvent nécessiter un examen manuel dans le cadre de nos procédures de sécurité et de conformité, ce qui peut entraîner un délai plus long que d’habitude.

Nous comprenons que cela puisse être frustrant et faisons de notre mieux pour traiter les demandes dans les meilleurs délais.

Si vous avez besoin d’aide, n’hésitez pas à nous contacter à tout moment — nous sommes là pour vous, merci de nous contacter à help-fr@casinoelite.be avec votre e-mail enregistré afin que nous puissions prioriser votre dossier.

Oceniono na 5 z 5

Je trouve que les personnes sont hyper…

Je trouve que les personnes sont hyper gentilles sur le tchat

1 stycznia 2026

Merci beaucoup pour votre retour ! 😊
Nous sommes ravis d’apprendre que vous trouvez notre équipe sur le chat aussi gentille.

Votre satisfaction nous fait très plaisir et nous encourage à continuer dans ce sens.

N’hésitez pas à nous contacter à tout moment si vous avez besoin d’aide — nous sommes toujours là pour vous !

Oceniono na 1 z 5

Gewoon zeer slecht rng systeem

Gewoon zeer slecht rng systeem, 1 van de slechtste online casino's waar ik al ooit heb op gespeeld....

28 grudnia 2025

Odpowiedź od Casino Elite

Het spijt ons te horen dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen voldeed.

Wij willen echter verduidelijken dat alle spellen op Casino Elite werken met een gecertificeerd Random Number Generator (RNG). Deze wordt geleverd door dezelfde erkende spelproviders die ook door vrijwel alle gereguleerde Belgische online casino’s worden gebruikt.

De RNG en spelsoftware staan onder onafhankelijke controle en permanente toezicht van erkende auditinstanties en de Belgische Kansspelcommissie.

De uitkomsten van elk spel zijn volledig willekeurig en kunnen op geen enkele manier door Casino Elite worden beïnvloed.

Bij kansspelen kan een korte speelsessie soms een vertekend beeld geven van de resultaten, wat statistisch gezien normaal is en geen afspiegeling vormt van het gecertificeerde uitbetalingspercentage (RTP).

Transparantie en regelgeving zijn voor ons essentieel.

Wie vragen heeft over een specifiek spel of speelsessie, kan steeds contact opnemen met onze klantenservice.

Met vriendelijke groet,
Casino Elite

Oceniono na 5 z 5

Super 20€ retrait 200€ équipe au top…

Super 20€ retrait 200€ équipe au top envoie du retrait quelque minute

20 grudnia 2025

Odpowiedź od Casino Elite

Merci beaucoup pour votre retour positif.
Nous sommes ravis que votre retrait se soit déroulé rapidement et que notre équipe ait répondu à vos attentes.
Au plaisir de vous revoir sur Casino Elite.

très bon site

très bon site, j'ai jamais eu de problème, retrait très rapide, live chat super rapide, toujours une réponse rapide également, merci à vous

20 grudnia 2025

Odpowiedź od Casino Elite

Merci pour votre commentaire et votre confiance.
Nous sommes heureux de savoir que la rapidité des retraits et la réactivité du live chat vous donnent satisfaction.
Nous restons à votre disposition à tout moment.

Perfect hartelijk bedankt 🙏

5 grudnia 2025

Odpowiedź od Casino Elite

Hartelijk dank voor uw fijne reactie.
We zijn blij te horen dat alles perfect verlopen is.
Veel speelplezier gewenst bij Casino Elite.

Zeer snelle uitbetaling

Zeer snelle uitbetaling.
Klantenservice ook snel geantwoord.. geholpen.. plus zeer vriendelijk.

2 grudnia 2025

Odpowiedź od Casino Elite

Bedankt voor uw positieve feedback.
Fijn om te horen dat zowel de uitbetaling als onze klantenservice snel en vriendelijk waren.
We helpen u graag opnieuw wanneer nodig.

zonder reden account geblokkeerd

zonder reden account geblokkeerd, staat zelfs nog geld op.....dus mijden

nu inderdaad alles in orde. Betalingen correct en vlug.
zelfs een cash drop gewonnen.....

13 marca 2025

Beste Kris,

Dank voor uw bericht. Ik kan bevestigen dat ondertussen alles in orde is met uw dossier. Uw identiteit en betaalmiddelen zijn met succes geverifieerd en daarom is uw account opnieuw geopend.

U kunt dus opnieuw gewoon inloggen en spelen, en eventuele uitbetalingen aanvragen zoals gebruikelijk.

Mocht u toch nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, dan staan wij uiteraard voor u klaar.

Met vriendelijke groeten,
Casino Elite Support

Oceniono na 1 z 5

J'ai.pas de compte sur ce site.jallait…

J'ai.pas de compte sur ce site.jallait presque m'inscrire heureusement j'ai lu les avis avant de faire cette bêtise.
Merci a tout le monde.grace à vous je garde mon argent.

15 listopada 2025

Odpowiedź od Casino Elite

Nous comprenons que certains avis puissent inquiéter, mais nous tenons à préciser que beaucoup d’entre eux concernent des situations individuelles liées à la vérification d’identité (KYC), une procédure obligatoire en Belgique pour tous les opérateurs agréés.
Casino Elite est un site officiellement licencié (B+16320), contrôlé par la Commission des Jeux de Hasard, avec des paiements sécurisés et un support disponible.
Chaque joueur dispose du droit de vérifier son identité, ses transactions et de contacter notre service client à tout moment.
Si vous souhaitez obtenir des informations transparentes avant une inscription, notre équipe reste entièrement disponible pour répondre à vos questions.

pire site au monde

pire site au monde , rame a mort , delai de réponse du jeux avec décalage de +/- 4 secondes , aucun bonus sur 800€ déposé ( ah si , 1 bonus a 1€ sur les 800 qui m a filé 2€ ....) , a fuir sérieusement ce site est pourris de chez pourris .habitué des casinos en ligne , je n'ai jamais vu un site aussi défectueux

27 października 2025

Odpowiedź od Casino Elite

Nous sommes désolés d’apprendre que votre expérience n’a pas été à la hauteur de vos attentes. Nous souhaitons toutefois apporter quelques précisions importantes :
Nos jeux fonctionnent avec des serveurs certifiés et contrôlés par la Commission des Jeux de Hasard. Un décalage ou un ralentissement peut être lié à la connexion locale ou au navigateur, mais nous restons à votre disposition pour analyser votre cas individuellement.
Concernant les bonus, Casino Elite n’applique pas de bonus automatiques sur dépôt, conformément aux règles belges strictes. Lorsque vous avez reçu un bonus symbolique, celui-ci était offert de manière exceptionnelle, mais ne représente en aucun cas un système de bonus permanent.
Vos dépôts, parties jouées et résultats sont tous enregistrés et vérifiables, et nous pouvons analyser votre historique si vous nous contactez via notre support.
Notre objectif est de garantir une expérience de jeu sécurisée, équitable et transparente. Nous vous invitons à contacter notre équipe afin que nous puissions examiner votre situation en détail et vous apporter une réponse personnalisée.

ne paye pas les gains

Essaye par tout les moyens soi disant legaux de ne pas payer les gains.
J ai fait un depot avec la carte de ma femme et son accord.
toutes les lettres de sa part et documents n'y font rien

Je viens de recevoir une reponse de casino elite ( apres plus de 2 mois, )
il s'agit de 50 € et je leur ai signalé que je leur faisait cadeau ( qu'ils auraient pu devant ma bonne fois me ristourner en bonus exceptionnel)
Mais mon login est refusé et ca je cherche encore la raison (réponse dans 2 mois ) Je voudrais retirer l'étoile

13 września 2025

Odpowiedź od Casino Elite

Nous comprenons votre frustration et regrettons sincèrement que cette situation ait entraîné une mauvaise expérience.
Toutefois, nous tenons à préciser que, conformément à la réglementation belge en matière de jeux de hasard, de lutte contre le blanchiment (AML) et d’identification des joueurs (KYC), les dépôts et retraits doivent impérativement être effectués au nom du titulaire du compte joueur.
L’utilisation d’un moyen de paiement appartenant à un tiers — même avec son accord et même avec des documents fournis — n’est pas autorisée par la loi et ne peut être validée par un casino licencié.
Ces règles ne sont pas propres à Casino Elite : elles s’appliquent à tous les casinos en ligne régulés en Belgique et font l’objet de contrôles stricts par la Commission des Jeux de Hasard. Dans ce cadre, nous n’avons légalement aucune possibilité de dérogation, même si l’intention du joueur est de bonne foi.
Notre équipe reste bien entendu disponible pour examiner toute solution légalement possible et vous accompagner dans la régularisation du dossier, dans le respect du cadre réglementaire.
Casino Elite

Oceniono na 1 z 5

Site hangt dikwijls vast en geen uitbetalingsoptie te vinden?

Site hangt dikwijls vast. En wat ik nog het ergste vind is dat ik nergens een opnameknop vind of een chatoptie? Zal mijn geld wel kwijt zijn veronderstel ik?

19 września 2025

Beste Annie,
Dank voor uw feedback en onze excuses voor de ervaring die u beschrijft. Graag verduidelijken wij dat ons platform zowel een opnamefunctie als een klantenservice-optie aanbiedt.
Uitbetalingen: de opnameknop vindt u terug onder “Kassier / Wallet” in uw spelersprofiel. Daar kunt u eenvoudig een opnameverzoek indienen.
Klantenservice: via het menu “Klantenservice” onderaan de site kunt u rechtstreeks onze 24/7 live chat bereiken of ons per e-mail contacteren.
Mocht u toch nog problemen ondervinden, aarzel dan niet om ons meteen te schrijven via help-nl@casinoelite.be.
Wij willen u geruststellen: uw saldo en veiligheid zijn steeds gewaarborgd. Casino Elite is een vergund online casino in België (B+16320) en werkt volledig conform de regels van de Belgische Kansspelcommissie.
Met vriendelijke groet,
Het Casino Elite Team

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej