Vi skulle have udskiftet punkterede ruder (på Outline døre/vinduer der var +20 år gamle) og det er simpelthen lavet tip top og vi har kun mødt imødekommenhed og top service hele vejen igennem. De beds... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Super professionelt arbejde! Jeg fik repareret/ skiftet et hængsel i et gammelt plast vindue. - fik at vide, da jeg ringede, at det nok var svært at ordne, da vinduerne var meget gamle, - men det... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Magen til uprofessionel arbejdskraft skal man lede længe efter. Fik skiftet vinduer ud i boligselskabet vi bor i. Under arbejdet var der ingen respekt for vores hjem. Materialer og værktøj blev smid... Zobacz więcej
Vi har lige haft besøg af en af Casadanas håndværker til at skifte vores gummilister i vores vinduer. Vi kan ikke rose dem nok og kunne vi give firmaet 10 stjerner, gjorde vi det med glæde. De er supe... Zobacz więcej
Vi er en entreprenørvirksomhed som udfører større og mindre renoveringsarbejder i hovedentreprise. Vi er eksperter i vedligeholdelse og udskiftning af døre og vinduer samt tag-, facade- og energirenoveringer, og medtager gerne andre fagentrepriser i forbindelse med hovedentrepriser. Vi udfører både små og store byggeopgaver, for boligforeninger, boligselskaber, private ejendomsbesiddere, virksomheder, kommuner samt andre offentlige instanser, alle med det mål at sikre god kvalitet til rette tid og pris.
Baldershøj 28, 2635, Ishøj, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Ulækker og krænkende adfærd fra håndværkerne! Intet respekt for beboers privatliv! Og ledelsen gør intet når beboerne klager over håndværkernes adfærd!
Krænkende adfærd fra håndværkerne! Og en ledelse der ikke har taget hændelsen seriøst :((((((
Krænkelse af seksuel karakter, samt af homofobisk karakter begået af flere håndværkere mod beboere
Håndværkerne havde uacceptabel dårlig adfærd.
Magen til uprofessionel arbejdskraft skal man lede længe efter.
Fik skiftet vinduer ud i boligselskabet vi bor i. Under arbejdet var der ingen respekt for vores hjem. Materialer og værktøj blev smidt på vores møbler, værktøj smidt/banket ind i inventaret og på radiatorer så der skete skade, som de ikke vil stå til ansvar for. Deres løsning på alt var, "vi kan komme og dække det med en klat maling".
Håndværkerne mangle faglig stolthed, mestre som kan "opdrage" dem i deres barnlige opførsel i arbejdstiden.