Købte et Crescent armbånd m. amazonitperler. Flot armbånd, men armbåndet var meget løst i elastikken, så det sad ikke fast om håndleddet og der var store mellemrum ml perlerne. Tog forbi Carré b... Zobacz więcej
Virkelig fin service da jeg kom i butikken med et par ældre smykker til reparation og genforgyldning. Smilende, rolig og venlig betjening. Uprætentiøs stemning i butikken. Jeg følte mig velkommen og... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg havde overset man kun bestiller én ørering afgangen. Så bestilte over to omgange med 12 timers mellemrum. Det søde personale som behandlede min ordre var heldigvis så venlige at pakke dem sammen... Zobacz więcej
Ett fantastiskt smycke, tack! Men leveransen fungerade dåligt, jag fick ingen avisering om att det fanns att hämta, så det höll på att bli returnerat till er!
Napisane przez firmę
High Quality Jewellery
Læderstræde 18, 1201, København K, Dania
- carre@carre.dk
- www.carre.dk
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
Fantastiske smykker
Fantastiske smykker! Dog ikke så fedt at man ikke kan bruge gavekort købt online i fysisk butik og omvendt…
Super hurtigt og nemt aflevering
Super hurtigt og nemt aflevering, smykkerne er fabulous designet, taknemlig for denne oplevelse!
Fin betjening og varen kom til tiden👍
venlig betjening
Super flotte smykker
Super flotte smykker. Og meget at vælge imellem
Super søde og venlige når man får beskeder og skal i kontakt med dem
Skriver pænt tilbage vedr ombytning af ring str
Rigtig god oplevelse.
Super god oplevelse!
Super god oplevelse
Super god oplevelse. Der var en enkelt ting i min bestilling som ikke var på lager alligevel, men det tog Carré fint hånd om og vi fik justeret min bestilling.
Anbefales- fineste smykker.
Anbefales- fineste smykker.
Hurtig levering af gave og så var den pakket fint ind.
Nem bestilling og hurtig levering af…
Nem bestilling og hurtig levering af korrekt vare.
Meget søde og dygtigt personale
Meget søde og dygtigt personale, når man besøger butikken i Læder stræde i København.
Bad om at få det pakket ind
Bad om at få det pakket ind, som I tilbød mig, men da jeg åbnede pakken var dette ikke sket.

Odpowiedź od Carré Jewellery
Altid en fornøjelse at handle med…
Altid en fornøjelse at handle med Carre. Super service og hurtig levering.

Odpowiedź od Carré Jewellery
Smukke smykker i super kvalitet
Smukke smykker i super kvalitet. God, grundig og hurtig service både på web og i butikkerne. Fik mine hoops inden for tre dage fra online køb. Har købt carré i tyve år og er fast kunde af samme årsag. Har givet arven videre til mine døtre.

Odpowiedź od Carré Jewellery
Dejligt let at handle online og hente i…
Dejligt let at handle online og hente i butikken(Århus ). God betjening

God kundeservice
Hurtig levering af varen. Flot indpakning. Sød betjening ved kontakt til kundeservice. :)

Odpowiedź od Carré Jewellery
Nemt at bestille og hurtig levering
Nemt at bestille og hurtig levering , flot