[opdateret] Kundeservice hos Carls ændrede faktisk prisen på sandpapiret efterfølgende, således at den oprindelige rabat genopstod… [oprindelig] Bestilte en del varer 2 sæt af en bestil 3 og f... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Havde købt ny slange til vores Miele støvsuger. Havde dog problemer med den, og det viste sig jeg havde bestilt en forkert model. Carl reagerede straks på min henvendelse og sendte mig et link med de... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
utroligt Irriterende lang tid har jeg brugt på at slibe førhen, da jeg har sparet på slibeskiverne.. Med skiver fra Carls, sliber jeg dobbelt så hurtigt.. og de er virkelig slidstærke og hol... Zobacz więcej
Jeg har efterhånden bestilt flere slags slibe/pudse ting hos Carls, sidst var det rondeller og spindelhylstre, de kom i løbet af 2 dage og var forsvarligt indpakket. Jeg havde lavet et notat under h... Zobacz więcej
Vi er Nordens største forhandler indenfor slibematerialer. Vi har alt det de andre har og ikke har. Med mere end 35 års erfaring hjælper vi dagligt vores kunder i mål med deres slibearbejde. Vi yder den bedste kundeservice og går højt op i, altid, at have de bedste kvalitets produkter på hylderne,. Vi leverer til dig indenfor max 1-2 dage.
Klokkestøbervej 35-37, 8800, Viborg, Dania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Stort udvalg, gode priser og alt er gået som det skulle indtil nu.
Meget hurtig levering! Bestemt et fint sted at handle.
Otrolig snabb leverans. Kommer absolut att handla hos er igen. Humana priser
meget hurtig levering ikke sidste gang jeg køber ved dem
Meget venlig behandling. Havde misset gave, men fik den alligevel. Supergod kvalitet svejsetænger til fin pris. Fin levering med GLS. Jeg kommer igen.
Har købt to gange nu. Begge gange med hurtig ekspedition og levering.
Raskt levert! Bra kvalitet på sandpapiret jeg kjøpte. Vil bruke dem igjen 😀
Fantastisk service. Har sjældent fået så god service fra et firma. Fortsæt det gode arbejde!
Fantastisk service. Kunne jeg give 10 stjerner gjorde jeg det. Jeg havde bestilt sandpapirsrondeller men var ikke opmærksom på de forskellige velcro bagsider, så de duede ikke. Da jeg ringede for at klage min nød, fik jeg først en sober gennemgang og dernæst lovning på en tilsvarende sending der passede til min maskine. De kom næste formiddag. Se det er service når det er bedst. Stor tak.
Hilsen Ole Bjerre, Aalborg
Snabb leverans till norra Sverige! Två dagar ifrån beställning till leverans. Bra produkter och förstklassig leverans! Rekommenderas
Det er 2 gang jeg handler hos Carls.nu. Første gang var jeg bare tilfreds, godt produkt, hurtig levering og ingen bøvl.
Men denne gang var der problemer med GLS, de havde leveret til en pakkeshop som ferielukkede 4 dage inden afhentningsfristen. GLS kunne kun tilbyde at efterlyse min pakke, dvs der ville gå flere uger uden jeg fik min pakke. Pakken indeholder en større mængde sandpair som jeg skal bruge hurtigst muligt for at kunne komme videre med et projekt.
Jeg ringede til Carls for at sikre mig jeg ikke ville få omkostninger pga. situationen, og deres kundeservice er helt formidabel. Hun tilbød at overtage kommunikationen (og bøvlet) med GLS og sende mig en ny pakke med samme indhold til en anden pakkeshop. Stor tak til dem for at redde både mit humør og mit projekt.
God viden om deres produkter, som de ikke er bange for at dele ud af.
Meget kvalificeret og rigtig god service.
De har sandpapir til et hvert formål og sandpapiret er utroligt holdbar.
Et godt firma jeg har brugt et par år nu.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.