Allereerst klantvriendelijk en betrouwbaar
Allereerst klantvriendelijk en professioneel. Mijn auto is na de garantietermijn nog kosteloos nagekeken waar ik erg dankbaar voor ben
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Fijn en betrouwbaar bedrijf.
Zeer vriendelijk geholpen.
Ook de monteurs zijn uiterst vriendelijk.
Service gaat verder dan de portemoné!
Wij zijn geholpen door Furkan een vriendelijke man en gelijk een goed gevoel daarbij.
Wij hebben daar een Citroën C 4 cactus gekocht en onze oude auto ingeruild voor een nette prijs.
Na een paar dagen te hebben gereden hoorde we een geluid dus ff terug gegaan naar carismcarcenter,waar we weer net zo vriendelijk werden ontvangen en heeft iemand even met de auto gereden om te luisteren wat wij hoorden en ja ook die hoorde het geluid , dus gelijk ff de brug op en kwamen ze er achter dat het aan de achterbanden lag .
Weer geen probleem Furkan bestelde gelijk nieuwe banden en die worden er dinsdag op gezet en dat allemaal service wij zijn zeer tevreden met de vriendelijkheid en de service van dit bedrijf
Afspraken worden nagekomen.Er vindt telefonisch
Overleg plaats indien wenselijk.
Geen misverstanden over prijzen,reparaties of beschikbaar zijn van de gebrachte auto!
Vriendelijke bediening.Geweldige sfeer.Kundige en attente teamwerkers!!!!!!
Betrouwbaar en vakbekwaam werken .Lage drempel tijdens de werkuren.Hoge drempel om te storen tijdens pauzes.Sterke monteurs met veel inzicht, doorzettingsvermogen en creativiteit....
Een vertrouwd, en uit te proberen,adres..
Gemoedelijk en aan te bevelen!!!
Ook voor verkoop en onderhoud elektrische voertuigen...Veel aanbod en deskundige voorlichting en
Begeleiding!!!!
Maak een afspraak en grijp je kans!Succes!
Top service. Een mooie auto gekocht bij Carisma. Goede service en bereikbaarheid om de auto te bekijken en een proefrit mee gereden. De auto gekocht. Helaas had ik de pech dat de versnellingsbak stuk ging na 3 weken. Snelle en goede service vanuit Carisma om dit op te pakken. Fijne beleving en gewoon top service. Bedankt!
Vandaag mijn nieuwe auto opgehaald bij dit topbedrijf! Van de week een proefrit gemaakt, waren een paar kleine dingen opgevallen, deze na de proefrit besproken en ze zouden alles in orde maken. Zo gezegd zo gedaan en mijn auto was zaterdag klaar. Echt zeer capabele en vriendelijke mensen. Ik raad deze garage ten zeerste aan.
Een tevreden klant
Goed geholpen , vriendelijke mensen .
Echt top.Echt een aanrader.
Alles netjes geregeld
Vorige week, heb ik een auto gekocht bij Carisma Carcenter in Ridderkerk, en mijn eigen auto ingeruild. Wat mij opviel, is dat er een Verkoper (Ben) was, die geïnteresseerd luisterde. Niet zoals de meeste verkopers die alleen maar hun eigen verhaal oprakelen.
Wij hadden een prijs afgesproken, maar mijn auto had enkele technische problemen. Ben dacht niet in problemen, maar in oplossingen, zodat wij toch een goede deal konden maken. Een goed voorbeeld, hoe een bedrijfsvoering moet zijn. Luisteren, oplossen, geweldig!