Carinaskoereskole Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Carina og hendes køreskole kan virkelig anbefales! Carina er professionel, dygtig og meget tryghedsskabende - både på vejene og i teorilokalet kan man altid mærke der er styr på det :) Teorilok... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Hej, Vi er en gruppe piger, der alle har taget kørekort hos Carinas Køreskole. Teoridelen fungerede fint, og forløbet frem mod teoriprøven var godt. Men vores oplevelser med køretimerne har... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Jeg vil anbefale Carina som kørelærer på det varmeste🌟. Jeg kom fra to kørelærere, som begge havde råbt og talt hårdt til mig, hvis jeg lavede en fejl, og det gjorde min ængstelighed og nervøsitet ve... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg valgte at tage kørekort ved Carinas Køreskole baseret på hvad jeg havde hørt om køreskolen og -læreren. Jeg blev bekræftet i hvad jeg havde hørt, netop at man får en sød kørelærer samt nogle god... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 50% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 7

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Vejen til en god trafikant

Begge mine to piger har taget kørekort ved Carina i Gug.
Hun er god for både den, som smutter lige i gennem og for den, som har svært ved det, og har brug for ekstra støtte. Begge piger har følt sig i gode hænder og godt hjulpet, til en god start som ny trafikant.
Kan varmt anbefale Carina’s køreskole i Gug.

16 września 2022
Oceniono na 5 z 5

Carinas køreskole kan varmt anbefales!

Carinas køreskole kan varmt anbefales!
Hos Carina er det en oplevelse at lære at køre bil, samtidig med at man føler sig tryg igennem forløbet. Man bliver på bedst mulige måde forberedt på både teori- og køreprøve. En skøn kørelærer, der giver smil på læben:)

8 sierpnia 2022

Fantastisk køreskole

Jeg vil uden tvivl anbefale Carinas Køreskole. Kørelæreren er utrolig dygtig og god til at lære fra sig. Hun får én gennem forløbet på den mest behagelige måde. En sødere kørelærer skal man lede længe efter. De varmeste anbefalinger herfra!

22 czerwca 2022

Fantastisk kørelærer!

Carina har gjort undervisning sjov og let forståelig. Generelt bare en utrolig god oplevelse at tage kørekort. Det har været meget trygt at sidde med Carina i skolevognen og hun er god at snakke med.

4 kwietnia 2022

Mega dygtig kørelærer!

Mega dygtig kørelærer!!
Carina virker altid glad. Hun er god til at forklare tingene på en god måde, både på vejene og i teorilokalet. Hun er ikke mindst meget tålmodig, hvilket gør det hele rigtig trygt. Kørelektionerne er rigtig hyggelige, og man glæder sig altid til næste gang.

Carinas køreskole kan klart anbefales!!

10 marca 2022

Utrolig dygtig kørelærer!

Carina har virklig gjort det til den beste oplevelse at tage kørekort!
Hun gør det sjovt og trygt at side i skolevognen med hende. Utrolig dygtig til at lære fra sig og har en god tålmodighed. Kæmpe anbefaling!

21 stycznia 2022

Kan 100% anbefaledes

Carinas Køreskole kan anbefales til alle der står og mangler et kørekort. Der er altid rigtig god stemning i både teorilokalet samt i skolevognen.
Man siger at tid flyver afsted når man har det sjovt. Tiden hos Carina er bare fløjet afsted, jeg startede i oktober og slutter i januar. Det føltes som det var i går jeg startede.

11 stycznia 2022

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej