CardWriter B.V. Satelliet Winkel Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Gemakkelijk te vinden, snel besteld en vlot geleverd. Wat mij wel opvalt is dat er zoveel uitvoeringen in omloop zijn van muurbeugels (divers fabrikaat?), de maten zijn overigens perfect qua gatafstan... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Voor een Salora TV een nieuwe afstandsbediening besteld. Een 10 minuten later word ik gebeld door medewerkster, ter verificatie of ik de juiste heb besteld. Het zou toch jammer zijn als ie niet goed i... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

De Amiko XFinder3 bleek een software fout te bevatten. Na contact met de servicedienst werden er oplossingen aangeboden. Deze hadden niet het gewenste resultaat. De servicedienst nam contact op met de... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep TV

O CardWriter B.V. Satelliet Winkel

Napisane przez firmę

Cardwriter B.V. satelliet specialisten bij advies, verkoop, installatie, reparatie en onderhoud aan o.a. satelliet- en overige digitale televisiesystemen voor consumenten B2C en bedrijven B2B.

méér dan 20 jaar specialist met leveringen en werkzaamheden op locatie in binnen- en buitenland voor satelliet- en digitale televisie ontvangst bij thuisgebruik, mobiel/onderweg, op een camping, in een camper of caravan, in de scheepvaart etc.

Satelliet TV en digitale kabel TV, maar ook voor DigiTenne apparatuur en hospitality toepassingen op campings, hotels, recreatieparken en in de maritieme sector.

Uitsluitend officieel SatellietPlatform gecertificeerde en SES Astra gediplomeerde installateurs.

Officiele dealerschappen.

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 66% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 61

Napisz recenzję

Heel correct behandeld

Heel correct behandeld. Foutje gemaakt maar binnen 10 minuten telefonisch hersteld.
Klasse

2 maja 2024

Géén probleem!

Leuk om te lezen en dank voor deze 5* review.

Wensen u weer veel kijkplezier!

Prima service

28 kwietnia 2024

Odpowiedź od CardWriter B.V. Satelliet Winkel

Dank voor deze 5* waardering Andre! dat zien we graag, top!

Wensen je veel kijkplezier.

Snel prima servise

28 kwietnia 2024

Odpowiedź od CardWriter B.V. Satelliet Winkel

Leuk! dank voor de 5* review en goed om te zien dat u wederom voor CardWriter kiest.

Veel kijkplezier :)

Oceniono na 5 z 5

Prima uitleg en testen van schotelantenne

Vandaag bij Cardwriter geweest met een tweedehands schotelantenne. Uitgebreid laten testen en prima uitleg gekregen over hef functioneren ervan. Ook mooie tv gekocht met goede prijs kwaliteit.

23 kwietnia 2024

Odpowiedź od CardWriter B.V. Satelliet Winkel

Wát aardig! dank voor de complimenten en deze 5* review!

Het is ook een mooie automatische schotel die wij zelf ook in ons assortiment hebben.

Dank voor het in ons gestelde vertrouwen en óók de TV bij ons aan te schaffen, wensen jullie veel mooie reizen met minstens evenzoveel kijkplezier :)

Leuk! dankuwel!

Fijn om te zien dat u zo tevreden bent! en uiteraard nóg leuker om te weten dat u reeds vaker voor CardWriter gekozen heeft.

Daar zijn we erg blij mee :-) dank voor de 5* review en wensen u veel kijkplezier.

Odpowiedź od CardWriter B.V. Satelliet Winkel

Super! goed om te horen en fijn dat u wederom voor CardWriter heeft gekozen.

Dank voor deze 5* beoordeling!

geweldige service

29 marca 2024

Odpowiedź od CardWriter B.V. Satelliet Winkel

Super! fijn om te horen :) daar zijn we erg blij mee.

Wensen u veel kijkplezier!

Oceniono na 5 z 5

Correcte afhandeling van mijn…

Correcte afhandeling van mijn bestelling en ik werd goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling.

28 marca 2024

Odpowiedź od CardWriter B.V. Satelliet Winkel

Dank voor de 5* review, fijn om te horen! wensen u veel plezier met uw aankoop!

Oceniono na 5 z 5

Gisteren de Salora 24" Travel TV…

Gisteren de Salora 24" Travel TV DVB-S2/C/T2 - 12/230V, online, gekocht bij dit bedrijf. Ik had bij deze bestelling echter nog wat vragen. Een uurtje later, nadat ik de bestelling had geplaatst, werd ik gebeld door een medewerkster van cardWriter die me in een zeer prettig en deskundig gesprek mijn vragen beantwoorde. Ik had ook al eens eerder, naar volle tevredenheid, iets bij dit bedrijf besteld en zal dat zeker in de toekomst ook weer doen. Dit bedrijf is een voorbeeld voor menig andere online winkels.

16 marca 2024

Wát aardig!

Leuk om te zien dat u wederom voor CardWriter heeft gekozen! en danken u voor de complimenten en deze positieve 5* review.

Wensen u heel veel kijkplezier.

Goed advies.

3 marca 2024

Odpowiedź od CardWriter B.V. Satelliet Winkel

Dank voor het compliment en deze 5* review!

Heeft u verder vragen? bel, bezoek of mail ons gerust!

Bij voorbaat dank :)

Goede service, denken mee

1 marca 2024

Dat doen we graag!

Fijn om te horen en wensen u veel plezier met uw aankoop.

Dank voor deze 5* review, daar worden we nóg vrolijker van :)

Prettige bediening

Prettige bediening. Uitgebreide informatie. Wordt echt de tijd voor genomen.

1 marca 2024

Odpowiedź od CardWriter B.V. Satelliet Winkel

Dank voor het in ons gestelde vertrouwen!

Fijn dat u de tijd en moeite heeft genomen om ons te bezoeken én erg leuk om de complimenten terug te lezen.

Wensen u veel mooie reizen met evenzoveel kijkplezier!

Oceniono na 5 z 5

Snelle verzending door Cardwriter én…

Snelle verzending door Cardwriter én bezorging door PostNL
Artikel goed verpakt én werkt perfect

28 lutego 2024

Odpowiedź od CardWriter B.V. Satelliet Winkel

Leuk! goed om te zien dat u wederom voor CardWriter heeft gekozen!

Dank voor de complimeten deze mooie 5* review, wensen u veel kijkplezier!

CardWriter proactief meegedacht

Bij een onlinebestelling heeft CardWriter telefonisch contact opgenomen en hierdoor is de juiste beslissing genomen. Hulde!

25 lutego 2024

Odpowiedź od CardWriter B.V. Satelliet Winkel

Fijn! Graag gedaan en dank voor uw positieve reactie!

Indien u verder vragen heeft; bel, bezoek of mail ons gerust even,

super goede service.

Ik had een tuner besteld voor de VU+ gelukkig dat de dame mij belde om te vragen of ik een Terrestial tuner wilde hebben. Ik had dus een foutje gemaakt met de bestelling, maar keurig op gelost. De een geannuleerd, de ander besteld en keurig geleverd binnen 2 dagen het betaalde bedrag retour. Maar nu had ik dus de juiste tuner.. maar wat blijkt nu dat het niet aan de tuner lag, maar aan de kabel onder het huis door die was beschadigd. Dus ik gevraagd of ik de tuner kon retourneren en ja hoor geen probleem RMA aan gemaakt en ook dat bedrag binnen 2 dagen op mijn rekening retour gestort, echt een service waar menig webshop een puntje aan kan zuigen wat een service.

5 Dikke sterren.

1 lutego 2024

Odpowiedź od CardWriter B.V. Satelliet Winkel

Hartelijk dank voor deze positieve 5* review!

Geen probleem en fijn dat het zo is opgelost.

Oceniono na 5 z 5

Cardwriter heeft een fout van Canal…

Cardwriter heeft een fout van Canal Digitaal hersteld en gezorgd dat ik weer Nederlandse T.V. kon kijken.

5 lutego 2024

Odpowiedź od CardWriter B.V. Satelliet Winkel

Fijn dat we u hebben kunnen helpen en e.e.a. ter plaatse konden oplossen.

Wij worden éxtra vrolijk van uw waardering : dank voor deze 5* review, dankuwel!

Wensen u veel kijkplezier.

Oceniono na 5 z 5

ze weten waar zo over praten

Goede prijs en service

31 stycznia 2024

Odpowiedź od CardWriter B.V. Satelliet Winkel

Dank voor de aankoop, de complimenten én deze 5* review!

Fijn om te horen!

Wensen u veel kijkplezier.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej