Gemakkelijk te vinden, snel besteld en vlot geleverd. Wat mij wel opvalt is dat er zoveel uitvoeringen in omloop zijn van muurbeugels (divers fabrikaat?), de maten zijn overigens perfect qua gatafstan... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Voor een Salora TV een nieuwe afstandsbediening besteld. Een 10 minuten later word ik gebeld door medewerkster, ter verificatie of ik de juiste heb besteld. Het zou toch jammer zijn als ie niet goed i... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Had al eerder bij CardWriter iets besteld werd toen ook snel geholpen vandaar dat ik nu weer bij hun mijn artikelen weer bestelde. Goede service en snel geleverd.
Napisane przez firmę
Cardwriter B.V. satelliet specialisten bij advies, verkoop, installatie, reparatie en onderhoud aan o.a. satelliet- en overige digitale televisiesystemen voor consumenten B2C en bedrijven B2B.
méér dan 20 jaar specialist met leveringen en werkzaamheden op locatie in binnen- en buitenland voor satelliet- en digitale televisie ontvangst bij thuisgebruik, mobiel/onderweg, op een camping, in een camper of caravan, in de scheepvaart etc.
Satelliet TV en digitale kabel TV, maar ook voor DigiTenne apparatuur en hospitality toepassingen op campings, hotels, recreatieparken en in de maritieme sector.
Uitsluitend officieel SatellietPlatform gecertificeerde en SES Astra gediplomeerde installateurs.
Officiele dealerschappen.
Blauw-roodlaan 28, 2718SJ, Zoetermeer, Holandia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 66% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Bestelling goed en snel verwerkt nog netjes opgebeld prima gedaan, zeer tevreden

Odpowiedź od CardWriter B.V. Satelliet Winkel
Super service en de spullen altijd snel bezorgd

Odpowiedź od CardWriter B.V. Satelliet Winkel
Zeer professionele produkten zeer goede kwaliteit

Top firma
Na bestelling namen ze de tijd om contact op te nemen of ik bekend was met mijn besteld artikel. Na mijn bevestiging zouden ze het opsturen en volgende dag binnen.

Odpowiedź od CardWriter B.V. Satelliet Winkel
Bij aankomst was er wat verwarring vanwegen de plek en het aangezicht van het pand, maar na aanbellen en de vriendelijke ontvangst was dit snel weg. Het is niet echt een winkel waar je even lekker rond kan snuffelen maar meer een afhaalbalie met persoonlijke duidelijke uitleg over het produkt! Tot nu toe zeer tevreden over het gekochte produkt een buitenantenne voor onze digitenne, voorheen veel last van storing waar wij met deze nieuwe antenne geen last meer van hebben tot nu toe!👍

Odpowiedź od CardWriter B.V. Satelliet Winkel
3 maglites besteld en drie batterijen waarvan ik dacht dat deze geschikt waren voor het oude model van maglite. Dit bleek niet het geval. Nadat cardwriter dit ook had bevestigd per mail dacht ik ik rijd langs om de verkeerd bestelde batterijen te ruilen en ik moest nog wat extra onderdelen ook hebben . Dit bleek absoluut niet mogelijk en er was totaal geen meedenken naar een oplossing. Zeer zeer slechte service!!!
De Amiko XFinder3 bleek een software fout te bevatten. Na contact met de servicedienst werden er oplossingen aangeboden. Deze hadden niet het gewenste resultaat. De servicedienst nam contact op met de fabrikant. Binnen de 24h werd me nieuwe software bezorgd. Top van CardWriter, top van Amiko. Beiden verdienen een pluim.

Odpowiedź od CardWriter B.V. Satelliet Winkel
Supersnelle levering en goede en duidelijke keuzemogelijkheid op de site. Top!

Odpowiedź od CardWriter B.V. Satelliet Winkel
Prima service inclusief telefonisch contact en heel snelle levering.

Odpowiedź od CardWriter B.V. Satelliet Winkel
Wordt gewoon gebeld of bestelling wel goed adresgegevens zijn
En goede hulp bij product info

Prima service!
Ale producten zijn makkelijk te vinden op de site. Met een duidelijke omschrijving.
Next day delivery, was niet echt nodig maar wel fijn zo’n snelle levering.

Odpowiedź od CardWriter B.V. Satelliet Winkel
Ben gebeld met vraag of de bestelde TV
wel geschikt was voor het doel waar ik hem voor nodig had. Heel attent.

Odpowiedź od CardWriter B.V. Satelliet Winkel
Smiddags laat item besteld, na plaatsen bestelling gebeld door aftersales of ik niets was vergeten. De volgende dag werd alles geleverd.

Odpowiedź od CardWriter B.V. Satelliet Winkel
Ik ga ook hier niet eens...
Is goed kerel… je hebt helemaal gelijk!
Ik hou m’n kop, hou jij je schotel goed?