Drømmelampen til spot-pris! Jeg har ledt længe efter drømmelampen og fandt den hos Campadre. Både langt billigere end andre steder og jeg tænkte der måtte være en hage ved det. Men nej. Gratis medlem... Zobacz więcej
Campadre
Levering er lidt svigende. Retur er der aldrig problemer med. Billeder af smykker er ikke altid som de ser ud i virkeligheden, desværre. Tjek priser andre steder, noget kan fås billigere. Men al... Zobacz więcej
Ekstrem lang leveringstid - flere uger. De må kke sammenlignes med andre store shoppingsider, der nærmest leverer fra dag til dag. Jeg skrev endda for at forsøge st fremskynde levering. Jeg fik dog... Zobacz więcej
Fine vare til super gode priser. Lidt længere leveringstid end normalt da varerne først sendes ved kampagnens slutning, men helt sikkert værd at vente på!! Handler gerne her igen😊
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Varemærker, du elsker. Unikke tilbud. Hver dag. Succeskonceptet fra Europa er kommet til Sverige! Campadre er Skandinaviens første "Private Shopping Club". Som medlem får du unikke tilbud om eftertragtede varemærker inden for mode, design, skønhed og andre livsstilsprodukter - til op til 70 procent under den sædvanlige pris. Hver dag åbner nye kampagner med håndplukkede tilbud, kun til dig som medlem. De eksklusive kampagner kører kun i kort tid, og antallet af produkter er begrænset. Siden begyndelsen af 2009 har vi samarbejdet med over 400 varemærker, både internationale luksusmærker og lokale talentfulde designere, for at give vores medlemmer det absolut bedste. Vi gør alt hvad vi kan, for at du som medlem kan finde hvad du leder efter og for at overgå dine forventninger - både i forhold til produkter og pris. Når du finder noget, som du tidligere ikke engang kunne drømme om, så er vi tilfredse på Campadre. Gå ind i en verden af overraskelser og en ny måde at shoppe. Det er luksus, det er unikt, og det er lidt smartere. At være medlem koster ikke noget, men antallet af medlemskaber er begrænset.
Lækre smykker og taske til en god pris
Kan anbefales
Varen leveret en uge før lovet. Gode materialer.
Alt er godt. Kan kun anbefales
Fine vare
Fine vare. Hurtig levering - også god service ved returnering, hvis varen ikke svarer til det forventede
Super fin handel
Hurtig levering og god pris på varen.
Fine tilbud,
Første ordre blev cancelled uden at de…
Første ordre blev cancelled uden at de gav lyd pr. mail eller andet, så jeg måtte selv skrive og der gik en uges tid inden svar. De må have haft ret travlt over jul, det er også fair nok, men det føltes lidt kritisk, eftersom pengene var trukket. Udover det, var det en god oplevelse at handle med dem - efter jeg fik svar pr. mail sendte de en rabatkode for at godtgøre, og varerne ankom allerede dagen efter. Handler der gerne igen.
Hurtig levering og pæne varer.
Alt fungerede bare helt perfekt
Alt fungerede bare helt perfekt, og sønnike blev så glad for gaven!
Jeg bestilte en lampe den 17-01-2022
Jeg bestilte en lampe den 17-01-2022, som var i restordre, men stod til levering 02-02-2022.
Den er nu forsinket, Men de har allerrede trykket beløbet på ordre dag.17-01-2022
IKKE I ORDEN
Kvalitets varer i stort diversitet til…
Kvalitets varer i stort diversitet til fantastiske priser. Levering er blevet væsentligt hurtigere.
Levering til tiden
Pakken blev leveret til tiden - super godt. Derudover så indholdet i pakken fint ud, så jeg er tilfreds. Dog blev pakken sendt retur, da produktet var for stort i størrelsen - så venter på at få mine penge tilbage:)
Campadrre er bare ok.
Super god hjemmeside med mange gode brands
Super god hjemmeside med mange spændende og varierede produkter. Gode Brands og stort udvalg. Bruger dem gerne.
Helle
kan anbefales
Super velfungerende og alt tip top…
Har ikke fået den vare der blev…
Har ikke fået den vare der blev annonceret med. Varen har et andet navn OG det er ikke den jeg vil købe