Cameredigitale Recenzje

108
Wynik TrustScore: 3.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Atunci cand faci retur unui produs, esti taxat cu 70ron pentru o "punga" si o "folie de transport", pentru ca sunt mototolite. Aparatul la retur avea 39 de cadre, sub limita impusa de 100. Comunicar... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Am cumparat un aparat foto DSLR Nikon D90 cu obiectiv Nikkor 18-55 in ziua de Black-Friday, si desi sigur a fost aglomeratie, a doua zi la ora 11:30 l-am si primit acasa. Dupa plasarea comenzii am... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Mi-a placut rabdarea, amabilitatea si disponibilitatea personalului in a-mi acorda toate informatiile si in a face proba aparatului in fata mea, acordandu-mi si cateva sfaturi utile pentru viitor in... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Zakład fotograficzny

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Aparate foto digitale. Camere foto digitale. Aparat digital. Camera digitala. Camere video

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

(108)

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

foarte rapizi

am comandat joi seara un aparat foto Nikon l810 si sambata dimineata l-am si primit .
Nota 10 pentru cei de la camaredigitale pt. cum gestioneaza si onoreaza comenzile .

2 lipca 2013

Odpowiedź od Cameredigitale

Multumim pentru apreciere si pentru comanda, Stefan! Nu au decat 5 stele aici, din pacate :) O vacanta minunata iti dorim!

Oceniono na 1 z 5

Buy from them at your own risk

I ordered a compact camera at the start of the week.

Site says delivery takes between 24 and 48h, with free shipment for orders over 500RON. After I already confirmed my ordered (which was over the 500lei threshold) I was informed delivery would be made in 72hrs and would cost me 15RON. Upon receiving the package I found the camera box itself had the seal broken, with the software disc missing.

Not recommending to anyone and definitely not buying from them again.

30 czerwca 2013

Odpowiedź od Cameredigitale

In urma review-ului dumneavoastra, am investigat procedura adoptata pentru comanda in cauza, si facem urmatoarele precizari:
1. Produsele Canon nu sunt sigilate in Romania (canal oficial), indiferent ca este un aparat compact sau unul de tip DSLR / Mirrorless (puteti verifica unde doriti dvs: la concurenta sau direct la Canon Romania).
2. Intarzierea livrarii cauzata de lipsa stocului pentru 24-48h v-a fost transmisa de agentul care s-a ocupat de comanda. Puteati renunta in acel moment la comanda daca timpul de livrare nu a fost pe placul dvs.
3. Costul livrarii a fost transmis de catre agentul care s-a ocupat de comanda la momentul respectiv. Conform si mentiunilor de pe site-ul nostru de la sectiunea "Cum Cumpar", unele produse pot fi lipsite de includerea taxei de livrare in pret. (caz in care acesta se achita separat de catre client). Acest lucru este scris si pe pagina produsului imediat sub pret si are un NU mare si bolduit: "Acest produs
NU beneficiaza de transport gratuit." (puteti verifica si acest lucru).

Am incercat sa va contactam in mai multe randuri pentru a intelege ce anume v-a determinat sa acordati acest calificativ intentionat eronat si care dauneaza foarte mult reputatiei acestei firme. De asemenea afectati in mod direct oameni care se straduiesc zilnic sa fie perfecti indiferent de complicatiile care pot apare in procesul logistic.
Intelegem sa fim penalizati cand gresim si facem toate eforturile in a ne rascumpara orice mica greseala facuta vreunui client. Chiar si in acest caz s-a incercat identificarea erorii facute pentru a ne putea corecta greseala, insa nu ati dorit sa comunicati cu noi.
In final, va rugam sa analizati cele precizate si sa reveniti cu un calificativ obiectiv. In cazul in care dvs va sustineti opinia pe baza unor lucruri care nu s-au intamplat (s-a explicat mai sus cum poate oricine verifica) va rugam sa returnati aparatul si accesoriile acestuia, urmand a va restitui imediat banii si taxele de transport pentru a renunta reciproc la contractul incheiat pe baza facturii.

Ii rugam pe utilizatorii care citesc acest review si comentariile noastre sa citeasca toate parerile clientilor nostri si sa verifice cele precizate de noi mai sus. Pe cei din Bucuresti ii asteptam in fiecare zi la Showroomul nostru pentru a testa live seriozitatea si profesionalismul cu care este tratat fiecare client.

Oceniono na 4 z 5

Good price, prompt delivery

I recommend the on-line shop for their quality goods.

26 czerwca 2013

Thank you, Geo Dum!
Why not 5 stars :) ? Please tell us what we did wrong so we could correct it.

Seriozitate

Am cumparat un Nikon D 90 cu obiectiv Nikkor 50mm/ 1,8D.Am primit exact ceea ce mi s-a promis si foarte rapid [ 24 h],avand in vedere distanta. Pretul la pachetul meu a fost cel mai mic de pe piata,la data cumpararii. Recomand tuturor.

22 czerwca 2013

Odpowiedź od Cameredigitale

Multumim pentru apreciere si pentru comanda! Si speram sa existe cat mai multi ca tine, ca sa ne recomande! Ai "prins" bine D90 pentru ca mai sunt foarte foarte putine si apoi o sa dispara definitiv! Te asteptam cu solicitari pentru accesorii ;)

Excelent

Foarte multumit de livrare si de detaliile oferite. Multumesc si o sa recomand si altora.

22 czerwca 2013

Odpowiedź od Cameredigitale

Multumim pentru apreciere si pentru comanda, Leonard! Si speram sa existe cat mai multi ca tine, ca sa ne recomande!

Multumesc.

Am achizitionat o camera foto Sony NEX 5 R si sunt foarte multumit de alegerea facuta, si aici ma refer si la camera dar si la siteul cameredigitale.ro. Totul a decurs rapid si eficient si va multumesc pentru acest lucru.

17 czerwca 2013

Odpowiedź od Cameredigitale

Multumim pentru apreciere si pentru comanda, Razvan! Sa ai o vacanta superba alaturi de nex-5ul tau!

Fully trustworthy

I was called within the next hours to confirm.
Product came the next day, with all accessories, marked as fragile, good price, good bonus package - no problems with the camera whatsoever.
Fully recommend this site.

17 czerwca 2013

very good

Sunt foarte multumit de promtitudinea serviciilor!

10 czerwca 2013

Odpowiedź od Cameredigitale

Multumim pentru apreciere si pentru comanda! Te asteptam cu noi solicitari!

Promtitudine!

Am comandat un aparat foto Sony DSC H90, iar a adoua zi l-am primit.
Sunt foarte multumit de serviciile dvoastre.
Urmatoarea achizitie o sa fie tot de la dvoastra(d5100+18-105mm).
Recomand cu incredere.

7 czerwca 2013

Odpowiedź od Cameredigitale

Multumim pentru apreciere si pentru comanda! Te asteptam cu drag!

Oceniono na 3 z 5

Decent but not fantastic

The communication was not the best part of my transaction. cameredigitale.ro has good promotions and you can find good prices from time to time, but the communication is not great. You can ask them for details about the orders, but nobody will reply to your e-mail. Then you need to pick up the phone and solve the problem. On the other hand everything was smooth. The payment, delivery and everything else works good.
I would recommend this website to other friends.

7 czerwca 2013

Odpowiedź od Cameredigitale

Multumim pentru achizitia facuta. Totusi, reviewul dvs este eronat. Reclamatia dvs s-a analizat si s-au constatat urmatorele: ati facut comanda Sambata la ora 8:41 / tot Sambata ati trimis 2 e-mailuri, la ora 9:23 si la 10:35. Este specificat in emailul pe care il primiti automat acest lucru: "In cazul in care nu sunteti contactat prin telefon sau e-mail in maxim 3 ore de la primirea acestui e-mail, ne cerem scuze si va rugam sa ne contactati prin modalitatile specificate mai jos.". Luni, s-au contactat toti clientii in ordinea comenzilor trimise. Dvs ati sunat Luni in jurul orei 9, ati discutat cu o colega si ati cerut proforma, care vi s-a trimis la ora 9:23 (verificati emailul). Prin urmare ca o echipa de oameni sa va fi contactat in maxim 15 minute de la inceperea programului (Luni ora 9) pentru ca in weekend nu se lucreaza, ar fi trebuit ca numarul oamenilor din aceasta echipa sa fie egal cu cel al comenzilor primite. Dvs ati ales sa ne contactati, iar colegii v-au prioritizat cererea instant. Dupa cum ati spus, lucrurile au mers perfect ulterior (cum se intampla de altfel cu toti ceilalti clienti).
Prin urmare, va rugam respectuos sa va retrageti cat de curand acest review eronat si care dauneaza imaginii acestei firme.

Spuneti ca avem oferte bune din cand in cand. Aceste lucru este de asemenea eronat. Dvs comparati ofertele noastre cu ofertele magazinelor "mutatoare de cutii" dar o faceti doar la aparatele pana in 500 Lei. Toti clientii care au postat un review aici sau si cei care nu au postat stiu ca ofertele noastre sunt mult mai bune si apar altele si altele in fiecare zi. De asemenea consultanta oferita de specialistii nostri este la cel mai inalt nivel. Speram cand veti simti nevoia de un upgrade la aparatul ales, pentru a aprecia aceasta consultanta. Va dorim vacanta placuta si poze cat mai frumoase cu care sa participati la viitoarele noastre concursuri de pe facebook.

Profesionisti!

Am comandat un Nikon D90 + obiectiv 18-55 si au ajuns impreuna cu un cadou (rucsac) exact cand am stabilit cu reprezentantul care m-a contactat.

5 czerwca 2013

Odpowiedź od Cameredigitale

Multumim pentru apreciere si pentru comanda! Mai sunt putine gripuri originale in stoc. Daca doresti sa faci o rezervare, te rugam trimite un email.

Recomand!

Am cumparat kitul Canon 600d + 18-55 + 50 si sunt foarte multumit! Este un aparat foarte bun iar obiectivele merg perfect!
Comanda a fost preluata foarte repede iar transportul pot sa spun ca a fost si mai rapid!

Sunt multumit!
Recomand echipa!

29 maja 2013

Odpowiedź od Cameredigitale

Multumim pentru apreciere si pentru comanda! Data viitoare trimitem coletul prin dezintegrare in particule atat de mici cat sa iti ajunga pe email si sa dai save :)

Oceniono na 5 z 5

Promptitudine, seriozitate si preturi bune!

Am comandat un Nikon SB-910 de pe cameredigitale.ro, iar dupa ce am finalizat comanda pe site, in aproximativ 20 de minute am fost contactat de catre un operator pentru a confirma comanda. A doua zi a sosit coletul. Seriosi si prompti!

De asemenea pretul blitzului comandat a fost cel mai mic pe care l-am gasit. Pe restul site-urilor pretul era cu 200 lei mai mult.

Voi mai comanda de pe cameredigitale.ro si in viitor. Recomand!

24 maja 2013

Odpowiedź od Cameredigitale

Multumim pentru apreciere si pentru comanda! Si speram sa existe cat mai multi ca tine, ca sa ne recomande! Daca ai nevoie de Eneloop, stii unde sa ne gasesti ;)

Foarte seriosi !

Am fost informat live cu ajutorul chat-ului despre produsele dorite si disponibilitatea lor. Comanda a ajuns foarte repede si nu a existat nici o problema. De asemenea preturile sunt goarte bune!
Recomand cu incredere !

20 maja 2013

Odpowiedź od Cameredigitale

Multumim pentru apreciere si pentru comanda! Si pentru recomandare!

5 stele

serviciu prompt si de calitate

20 kwietnia 2013

Odpowiedź od Cameredigitale

Multumim pentru apreciere si pentru comanda!

Oceniono na 5 z 5

am cumparat un canon 600d de la voi, totul a decurs conform celor specificate pe site. comanda a ajuns in 24h, pachet complet.

ba mai mult, echipa a sesizat ca am cerut un produs incompatibil cu obiectivul comandat si mi-a sugerat unul care sa se potriveasca, asa ca serviciile merita 5 stele

9 kwietnia 2013

Odpowiedź od Cameredigitale

Multumim pentru aprecierea serviciilor oferite si pentru comanda! Sa speram ca o sa se noteze cu 10 stele curand, ca sa ne dai 10 :)
O vacanta minunata!

Oceniono na 5 z 5

Produse de calitate si servicii de calitate!

Achizitionarea unei camere Nikon de la voi a fost un lucru foarte simplu!
Echipa si-a facut treaba impecabil, tot ce am convenit cu personele de contact a fost respectat, produsele sunt descrise corect, m-am simtit "cetatean european" . Recomand tuturor!

9 kwietnia 2013

Odpowiedź od Cameredigitale

Multumim pentru aprecierea serviciilor oferite si pentru comanda!
Si pentru recomandare!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej