Banner for Camera-Tweedehands.nl

Camera-Tweedehands.nl Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Je suis ravi de ma commande, j'ai été livré dans un délai très correct, sachant que j'habite dans le sud de la France. Le colis était en parfait état, la batterie que j'ai commandée semble neuve, el... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Camera-tweedehands hanteert eerlijke prijzen voor haar aangeboden apparatuur. De Sony EF PZ 16-35 mm F4 G lens ziet er als nieuw uit. De lens werd goed verpakt met PostNL verstuurd en ik had hem de... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Goed en eerlijk bedrijf met verstand van zaken De mensen staan er niet alleen voor de kassa maar veel meer voor goede info aan klanten wat buitengewoon prettig is vanwege de meestal duurdere profes... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Was helemaal niet bekend met dit bedrijf dus een beetje wantrouwig. Maar na even googlen en de positieve reacties toch besteld. En ik moet zeggen wat een service. Binnen een dag had ik mijn spullen bi... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Zakład fotograficzny

O Camera-Tweedehands.nl

Napisane przez firmę

Over Ons 📸

Specialist in tweedehands camera-apparatuur

4.7/5 (gebaseerd op +4.500 reviews)

Betrouwbaar sinds 2015

OVER ONS

Bij Camera-tweedehands.nl geloven we dat het hergebruiken van camera-apparatuur niet alleen goed is voor je portemonnee, maar ook voor de wereld. Sinds onze oprichting in 2015 hebben we een passie ontwikkeld voor het koppelen van fotografen aan hoogwaardige tweedehands camera’s, lenzen en accessoires.

Onze missie begon met een simpele gedachte: "Waarom zou je genoegen nemen met nieuwe apparatuur als er perfect werkende alternatieven beschikbaar zijn?" Met die gedachte in ons achterhoofd zijn we een platform gestart dat volledig gericht is op betrouwbaarheid en kwaliteit. Elk product dat je bij ons vindt, is zorgvuldig geïnspecteerd en beoordeeld door ons team van experts. Hierdoor weet je precies wat je koopt, zonder verrassingen.

Wat ons uniek maakt? Naast onze brede selectie en scherpe prijzen bieden we een persoonlijke service die je nergens anders vindt. Of je nu een starter bent die een DSLR zoekt of een professional die op zoek is naar die ene speciale lens, bij ons ben je aan het juiste adres.

Daarnaast hechten we waarde aan transparantie en eerlijkheid. Onze reviews, verzameld via verschillende betrouwbare platformen zoals Google, WebwinkelKeur, TrustedShops en Trustpilot, laten met een gemiddelde beoordeling van 4.7/5 zien dat klanten ons vertrouwen en onze service waarderen.

Camera-tweedehands.nl draait alles om hergebruik, waarde en een passie voor fotografie.

Kies voor ons en ontdek hoe een tweedehands camera jou kan helpen om je volgende verhaal vast te leggen.

Camera-tweedehands.nl – Jouw partner in fotografie.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 408

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Beschrijving lezen en foto's nauwkeurig bekijken.

Doordat ik de beschrijving en foto's van het bestelde artikel niet goed heb gelezen en bekeken, heb ik een conclusie getrokken en gereageerd welke in deze situatie niet juist was. De medewerker heeft op een respectvolle en vriendelijke manier aan mij alles duidelijk gemaakt dat ik verkeerd heb gereageerd.
Dit bedrijf verdient mijn 5 sterren!

18 lipca 2026

Goede ervaring

Snelle reacties, snelle verzendtijden. Redelijk accurate beschrijving van de productstaat. Mag wel iets meer in detail, met name bij vintage apparatuur. Desondanks retours snel afgehandeld. Eén van de betere tweedehands camerazaken in het land.

22 czerwca 2026
Opinia niezależna
Oceniono na 5 z 5

Deze keer een lens besteld.

Deze keer een lens besteld.
De lens staat netjes beschreven op de website. Bij aankomst binnen 1 dag klopte alles.
Goed en degelijk verpakt.
Kortom een prima winkel.
Doe er graag zaken mee.

6 lipca 2026

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej