Calmwave er en dansk virksomhed, der brænder for at skabe en bedre og mere afslappende søvnoplevelse for alle. Vi kombinerer moderne teknologi med gennemtænkte designs for at tilbyde innovative løsninger, der gør en forskel i hverdagen. Vores fokus ligger på at hjælpe mennesker med at finde ro, reducere stress og opnå en dybere, mere kvalitetssøvn, som er afgørende for fysisk og mentalt velvære.
Vores mission
Hos Calmwave tror vi på, at søvn er fundamentet for et sundt og lykkeligt liv. Derfor er vores mission at levere produkter, der ikke kun gør søvnoplevelsen bedre, men også bidrager til en generel følelse af ro og balance i en hektisk hverdag. Vi stræber efter at udvikle løsninger, der gør det lettere at finde afslapning, hvad enten det er før sengetid, på rejser eller i løbet af en travl dag.
Hvad vi tilbyder
Calmwave specialiserer sig i en række produkter, der kombinerer komfort, funktionalitet og stil. Vores flagskibsprodukt er den avancerede Bluetooth-øjenmaske, som tilbyder:
Trådløs musikafspilning og indbyggede lyde som white noise, brown noise og pink noise, der hjælper med at skabe et afslappende lydmiljø.
100% lysblokering for at skabe det perfekte miljø til afslapning og søvn.
Ultratynde højttalere med fremragende lydkvalitet, der sikrer en behagelig oplevelse.
Indbyggede mikrofoner til håndfri opkald og justerbare komponenter, så masken passer perfekt til enhver bruger.
100% tilfredshedsgaranti i et helt år – hvis du ikke er fuldt ud tilfreds, står vi klar til at hjælpe eller tilbyde en løsning.
Derudover tilbyder vi tilbehør som gelpakker til varme- og kuldebehandling, der kan hjælpe med at lindre spændinger og forbedre afslapningen.
Vores værdier
Vi går op i kvalitet og kundetilfredshed. Calmwave's produkter er fremstillet af bløde, hudvenlige materialer, der er åndbare og skabt til at give maksimal komfort. Vi prioriterer funktionalitet og praktiske detaljer, som gør vores produkter nemme at bruge i hverdagen. Med bæredygtighed og holdbarhed for øje arbejder vi løbende på at skabe produkter, der lever op til både vores egne og vores kunders høje standarder.
Hvorfor vælge Calmwave?
Vi er ikke bare en virksomhed, der sælger produkter – vi er en virksomhed, der arbejder for din velvære. Vi forstår, at hver enkelt persons søvnbehov er unikke, og derfor fokuserer vi på fleksible løsninger, der kan tilpasses individuelle præferencer. Calmwave er en partner i din rejse mod bedre søvn, mindre stress og en sundere livsstil. Vores 100% tilfredshedsgaranti i et år er vores løfte om, at vi står bag kvaliteten af vores produkter og din oplevelse.
Vores løfte
Når du vælger Calmwave, vælger du produkter, der er designet med omhu og omtanke. Vi er dedikerede til at levere en førsteklasses oplevelse, fra kvaliteten af vores produkter til den service, vi tilbyder. Calmwave er din garanti for ro, afslapning og en god nats søvn – med sikkerheden i, at vi står bag dig med en garanti, du kan stole på.
Har haft min CalmWave i lidt over 3 uger nu. Var egentligt lidt skeptisk da jeg bestilte, men den virker faktisk overraskende godt. Jeg falder hurtigere i søvn og vågner ikke så meget om natten mere. Den er også behagelig at have på, hvilket jeg ikke synes alle sovemasker er. Kan godt anbefales.
21 czerwca 2026
Hej Nicklas,
Det er lige præcis sådan en oplevelse, vi håber, CalmWave kan give 🤍
Hvor er det dejligt at høre, at du gik fra at være lidt skeptisk til faktisk at opleve en forskel, både når det gælder indsovning og de mange opvågninger i løbet af natten. 🌙
Og ja, komforten betyder bare så meget, når man skal have en sovemaske på i flere timer.
Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse og anbefale CalmWave videre 🤍
Jeg har ADHD og bliver distraheret af absolut alt når jeg skal sove. Den her gør at jeg kan lukke lidt af for omverdenen. Jeg sover bedre og mere roligt end før, og falder også hurtigere i søvn. Det er nok til at jeg synes den var pengene værd. Leveringen gik også hurtigt.
8 czerwca 2026
Hej Sebastian,
Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Det betyder meget at høre, at CalmWave har hjulpet dig med at lukke mere af for omgivelserne og finde mere ro ved sengetid.
Vi er særligt glade for at høre, at du både sover bedre og falder hurtigere i søvn. Det er netop den oplevelse, vi ønsker at skabe for vores kunder.
Tak også for de pæne ord om den hurtige levering. Vi sætter stor pris på din tillid og er glade for, at du føler, produktet har været pengene værd.
Jeg har ADHD og har altid haft svært ved at falde i søvn fordi tankerne bare kører rundt. Købte den her efter jeg så en annonce og tænkte hvorfor ikke. Det har hjulpet mere end jeg havde regnet med. Bruger brown noise hver aften nu og jeg falder typisk i søvn inden for 20 min. Før kunne jeg ligge vågen i flere timer.
21 marca 2026
Hej Tobias,
Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele din erfaring med os.
Det er fantastisk at læse, hvordan CalmWave er blevet en fast del af din aftenrutine, og at brown noise hjælper dig med at falde hurtigere til ro. At gå fra at ligge vågen i flere timer til typisk at falde i søvn inden for 20 minutter er en markant forskel.
Vi sætter stor pris på, at du tog chancen efter at have set vores annonce, og endnu mere at produktet har levet op til – og endda overgået – dine forventninger.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi ønsker dig mange rolige aftener og gode nætters søvn fremover.
Bruger den mest når min kæreste snorker Det lyder måske dumt men den gør faktisk en forskel. Lyden er fin og den lukker lyset helt ude. Batteriet holder også længere end jeg troede. Tror ikke jeg kommer til at sove uden den igen.
22 lutego 2026
Hej Marcus,
Tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse.
Vi synes bestemt ikke, det lyder dumt – tværtimod. Mange bruger CalmWave til at skabe lidt mere ro omkring sig, når omgivelserne gør det svært at slappe af. Derfor er det skønt at høre, at den hjælper dig med at håndtere snorkelyde og få en bedre nattesøvn.
Det er også dejligt at høre, at både lydkvaliteten, lysets dæmpning og batteritiden lever op til dine forventninger.
Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse. Vi håber, CalmWave fortsat bliver en fast del af mange gode nætters søvn.
Masken hjælper mig til at finde ro grundet min adhd. Og Bruger den hver da, jeg arbejder som nattevagt så når jeg kommer hjem om morgen og der er lyst så den er uundværlig. Hvis jeg har brug for ro i løbet af dagen og til natten til at falde i søvn både til podcast og white noise. Kan klart anbefales. Lækkert materiale virkelig blød og behagelig at have rundt om hovedet.
3 lutego 2025
Odpowiedź od Calmwave
Tak for din anmeldelse! Det er virkelig dejligt at høre, at masken hjælper dig med at finde ro, især med din ADHD og i din hverdag som nattevagt. Det lyder som om, den virkelig gør en forskel for din søvn og afslapning – præcis som den er tænkt! Vi er glade for, at du også synes om materialet og komforten. Tak fordi du deler din oplevelse, og vi håber, du fortsat får glæde af den!
Jeg er mor til 2 drenge med autisme, som ofte har svært ved at finde ro om eftermiddagen efter skole. CalmWave musik sovemasken har virkelig hjulpet dem til at mærke sig selv og finde roen når det er svært. De er særlige sensitive, og musik sovemasken lukker alt lys ude, samtidig med den er blød og rar at have på. Deres favorit lyd til afslapning er den indbygget fugle kvidrer. Vi giver masken 5 stjerner herfra.
6 lutego 2025
Odpowiedź od Calmwave
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!
Det betyder virkelig meget for mig at høre, hvordan CalmWave musik sovemasken har hjulpet dine drenge med at finde ro i hverdagen. Som familiefar ved jeg, hvor vigtigt det er, at ens børn kan finde tryghed og afslapning, især når det kan være svært at finde roen efter en lang dag.
Jeg er så glad for at høre, at de nyder både den bløde komfort og lydene – fuglekvidren er også en af mine egne favoritter! Det varmer mit hjerte at vide, at masken har skabt en positiv forskel for dine drenge og deres særligt sensitive behov.
Tusind tak for, at du tog dig tid til at dele jeres oplevelse – det betyder alverden. Hvis du nogensinde har spørgsmål eller brug for noget, er jeg her.
Jeg pendler ofte med fly i forbindelse med mit arbejde, og CalmWave Sleep Mask er blevet min trofaste rejsemakker! Masken er fantastisk til at blokere alt lys, selv i flyets lysfyldte kabine, hvilket gør det muligt for mig at få en uforstyrret lur undervejs. Den er utroligt behagelig at have på, sidder perfekt uden at stramme, og materialet føles både luksuriøst og åndbart.
Jeg bestilte den via Calmwave.dk, og leveringen var lynhurtig – jeg havde den allerede inden for få dage. Kvaliteten er i top, og det er tydeligt, at der er tænkt over hver eneste detalje. Masken er nem at justere, så den sidder helt rigtigt, og den presser ikke mod øjnene, hvilket er et kæmpe plus.
Jeg kan varmt anbefale CalmWave Sleep Mask til andre, der pendler, rejser eller bare ønsker en bedre søvnoplevelse – tak CalmWave for et fantastisk produkt!" 🙏✈️💤
26 stycznia 2025
Odpowiedź od Calmwave
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!
Det gør mig virkelig glad at høre, hvordan CalmWave Sleep Mask har gjort dine rejser mere behagelige. At pendle med fly kan være udfordrende, og det betyder meget for os at vide, at masken hjælper dig med at få den uforstyrrede hvile, du har brug for.
Jeg er også glad for, at du oplever den som komfortabel og luksuriøs – vi har gjort alt for at sikre, at hver eneste detalje gør en forskel, lige fra materialet til pasformen. Det er skønt at høre, at den sidder godt uden at stramme eller presse mod øjnene – det er præcis den oplevelse, vi ønsker at give.
Tusind tak for at dele din oplevelse og for din varmeste anbefaling. Hvis du nogensinde har spørgsmål eller brug for noget, står vi klar til at hjælpe. God rejse fremover med din trofaste rejsemakker!
De bedste hilsner Troels fra CalmWave