Zalt Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Jeg har været her flere gange, og servicen har altid været i top! Maden er super lækker og deres tjener Nora er den sødeste, hun ved bare hvordan man skal føle sig som en gæst i stedet for en kunde :)... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super fed Resturant Lige så snart vi kom ind for døren stod der en tjener lige foran os som der allerede var klar til at servicere os Vi fik selv liv til at vælge hvor vi ville sidde og s... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Startede med en lidt kedelig oplevelse, men det fik de søde tjenere vendt hurtigt, så det blev til en rigtig god oplevelse i stedet. De lyttede til os. Dét var god service. Det vinder de 5 stjerner på... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

God service søde mennesker. Virkelig hyggeligt sted. Der var varme i sæderne her om vinteren.

Informacje dotyczące firmy

1. Restauracja

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Placeret på en sidegade til Strøget finder du Zalt. De indrettede kælderlokaler danner rammer for en hyggelig stemning, med mulighed for at varme sig ved pejsen, eller sidde udenfor og nyde solen. Menukortet er sammensat til at kunne tilfredsstille enhver smag, varieret fra salat til steaks. Du har mulighed for at sammensætte din egen menu, som passer til din sult, hvis dette skulle være behovet. Aften er der billige cocktails hvor der serveres 2 ens cocktails til 98 kr. Vi glæder os til at se Jer Zalt

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 44

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

The food and service were amazing

The food was amazing, the waitstaff were very nice. This was the best food I have had in Copenhagen. The service is very fast. This place was a nice break from trashy tourist traps. I would highly recommend this restaurant.

23 kwietnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Great service and great food

Great service and great food. I highly suggest eating here if you want a break from cheap tourist food as this place focuses on quality. They also serve generous portions

23 kwietnia 2025
Oceniono na 5 z 5

We will come back to Zalt!

We will come back to Zalt! The food was great and the service of the staff was irreproachable. Right in the city center, you can enjoy good food while still visiting.

19 marca 2025
Oceniono na 5 z 5

Hurtig service og god mad

Super fed Resturant

Vi fik selv liv til at vælge hvor vi ville sidde og servicen var også god vi fik vores drikkelse 2 min efter vi havde bestilt og maden kom 5 min efter

Og maden smagte helt himmelsk super god oplevelse

Hjalte

11 lutego 2025
Oceniono na 1 z 5

Har lige spist smørrebrød på Zalt

Har lige spist smørrebrød på Zalt - et stykke med rejer og et stykke med hønsesalat. Ingen stor oplevelse, tror alle råvarer er fra Aldi eller Netto incl. rugbrødet.

14 września 2024

Odpowiedź od Zalt

Tak for dit besøg på Zalt.
Det er ikke den feedback vi normalt får for vores smørrebrød fra vores kære gæster. Så vi er da ked af at læse, at vores smørrebrød skuffede.
Dette vil vi meget gerne følge op på med køkkenet, hvad der er gået galt - vi kan nemlig forsikre dig om, at vores råvarer ikke er fra Aldi eller Netto, som du skriver..
Derfor håber vi at du vil sende os med mail til info@cafezalt.dk ATT: Kathrine, med hvilken dato og ca. tidspunkt for besøget, så vi kan følge op.

Håber at høre fra dig.

Oceniono na 1 z 5

Dårlig mad og dårlig betjening

Man skal lede længe efter så dårlig betjening, som på zalt. Men bare rolig, man bør ikke føle sig truffet, da man ikke er den eneste der får en uforskammet behandling🤣😂
Man kunne høre andre kunder brokke sig over den uforskammet servering.
Og maden var en oplevelse man ville ønske man havde undgået.

29 grudnia 2023

Kære Lb

Tak for jeres besøg samt din tid til at skrive en anmeldelse.
Vi håber meget, at du vil skrive til os på info@cafezalt.dk ATT: Kathrine, med dato samt ca. tidspunkt for besøget og gerne en uddybelse af, hvad der er sket.
Det er nemlig bestemt ikke sådan vi ønsker, at det skal være på Zalt, så vi håber meget, at du vil vende retur til os.
Vi beklager meget den oplevelse i har haft.

Oceniono na 2 z 5

Pæn og hyggelig “kulisse”👎

Spiste middag med min datter før det store rykind.
Vi bestilte begge stegt kalvemørbrad, kryddersmør, stegte ovnbagte løg og ovnbagt kartoffel.
Mørbrad perfekt👍
Smør smagte gammelt👎
Løg kolde og for syrligt til mig👎
Kartoflen var blevet til seje kartoffelbåde👎
Ingen service fra personalet udover det mest nødvendige, bord, bestilling og regning.
Ingen hvordan smager maden (eller lign)
Ingen hav en god aften eller anden nik eller lign når gæsterne går.
Meget ligegyldigt sted med trist mad.

29 października 2023

Kære Elisabeth

Mange tak fordi, at du tog dig tiden til at skrive en anmeldelse og ikke mindst tak for besøget.
Vi er meget kede af at læse om denne oplevelse I har haft hos os.
Det er ikke den feedback vi normalt får på vores mad, så det vil vi straks følge op på med køkkenet og beklager meget.
At vi har fejlet i vores service beklager vi også meget og vil meget gerne følge op på med vores kære personale.

Vi vil som sagt meget gerne følge op på dette med personalet og håber, at du vil skrive en mail til os på info@cafezalt.dk ATT: Kathrine med hvilken dato og ca. tidspunkt for besøget.
Så vil vi også gerne sende dig en mere personlig beklagelse pr. mail.

Zalt

Ikke anbefales

Min Lillebror kom til at vælte et bor og skyndte sig at sige undskyld men der kom en sur mand ud og stod og skældte ham ud dårlig café

25 lipca 2023

Kære Lia,

Mange tak for at du tog dig til at skrive en anmeldelse af dit besøg.

Vi beklager meget denne oplevelse, og vil gerne vide nærmere om du kan beskrive hvordan vedkommende så ud, samt give dig en mere personlig undskyldning.

Send mig gerne en mail på info@cafezalt.dk med ATT: Anne-Kristine

De bedste hilsener
Anne-Kristine
Cafe Zalt

Oceniono na 1 z 5

Anbefaler ikke et besøg her!

Virkelig ringe oplevelse.
Kom til en forholdsvis tom cafe - og masser af tjenere. Een af pigerne var imødekommende, resten kunne ikke være mere ligeglade med deres job.
Drikkevarerne kom først efter 20-25 min.
Bestilte smørrebrød, hvor rugbrødet smuldrede i stykker hver gang man skar af det, fordi det var så tørt og gammelt.
Eneste positive var en ok Cæcar salat.
Ellers var besøget ikke en eneste stjerne værd. Øv!

17 czerwca 2023

Kære Rikke.

Tak for din anmeldelse efter dit besøg.
Dette vil vi straks følge op på med personalet.
Vi beklager meget, hvis vi har fejlet i køkkenet samt på gulvet - det er ikke den service vi ønsker at give vores kære gæster på Zalt.

Jeg vil gerne sende dig en mere personlig beklagelse.
Hvis dette har interesse, så send mig gerne en mail på info@cafezalt.dk ATT: Kathrine.

Zalt

Fik smørrebrød

Fik smørrebrød, rugbrødet var så tørt at man ikke kunne skære i det uden det smuldrede. Roastbeef var helt sikkert fra en vaccumpakke. Tjeneren der betjente os så sur ud og var ikke særlig imødekommende. 1 stjerne for hønsesalaten virkede hjemmelavet.

17 czerwca 2023

Kære Thomas
Tak fordi, at du tog dig tiden til at skrive en anmeldelse.
Dette er ikke den feedback vi normalt får for vores smørrebrød og vi beklager meget, hvis vi har fejlet i køkkenet.
Dette vil vi straks følge op på.
Jeg vil meget gerne sende dig en mere personlig beklagelse.
Hvis dette kunne have interesse så send mig gerne en mail på info@cafezalt.dk ATT: Kathrine

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej