Hvad der skulle forestille sig at være et “stjerneskud”, var uspiseligt pap fra discount-køledisken på et tørt stykke toastbrød. Utroligt få vandede rejer. Men mayoen var okay, som kæresten sagde. Så... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Vi bestilte mad og drikke. Drikkelse der kom var forkert men det går nok - det var en travl dag. Maden vi bestilte kom ud kold og ikke lavet som bestilt. Samtidig ønskede man betaling for en vare m... Zobacz więcej
1. vi sad næsten ½ time før vi selv måtte rejse os og bestille vores kaffe, der gik yderligere ½ time før den blev serveret ! Virkelig en ringe service eller manglen på samme som servitricen le... Zobacz więcej
Café Klint, Vordingborg. De skulle have 10 stjerner. Tre stykker smørrebrød, næsten alt for meget, lækkert, lækkert. Varm fiskefilet, perfekt stegt med knasende lækker panering. Intet at komme ef... Zobacz więcej
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Venlig betjening og lækker mad.
Høflig og venlig betjening samt lækker mad. Vi var et selskab på 15 personer i dag, som fik lækker mad. Maden kom relativt hurtigt og samtidig, så alt fungerede som det skulle. Jeg kommer klart igen og det gav gæsterne også udtryk for, at de helt sikkert ville.
Den mest peagtfulde pariserbøf jeg har fået, og fantastisk service. Kommer helt sikker igen 🥰
Den mest perfekte pariserbøf jeg har fået,og servicen var i top. Kommer helt sikkert igen og håber andre vil gøre det samme. Elsker dette sted ❤
Café klint Næstved
Vi havde bestilt bord til 18 mennesker kl 17.30. Og bestilte 2 portioner til børnene først. De kom hurtigt. Derefter bestilte vi drikkevarer, som også kom med det samme.. maden bestilte vi kl 17.50. De to første portioner kom 65 min senere og det går yderligere 30 min før den sidste fik mad. Vi spiste altså drypvis. Øv. Det endte med at 3 af vores gæster måtte få maden pakket ned. Og have den med hjem pga små børn. Maden var ok da den endelig kom. Dog havde en bestilt plankebøf, og der var kartoffelmosen fra dagen for, tør og smagte opvarmet. To fik bagte kartofler. De var heller ikke så gode, men kød,og pasta var virkelig godt. Tjenerne. Søde og virkelig rare. Men desværre ikke et sted der er gearet til større selskaber.
AAAAlt for lang ekspeditions tid !
Virkelig en ringe service eller manglen på samme
som servitricen leverede ( kender ikke hendes navn, men hun var mørk/mulat)
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.