Cafe Frederiksberg Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Oceniono na 5 z 5

Vi havde en skøn aften med god mad og drikke. Annette som serverede var meget hjælpsom og sød. Hvis noget manglede fandt hun med det samme. 👍👏😊Tak for en god aften fra ØU årgang 1977-78.

Oceniono na 1 z 5

Vi har aldrig fået så elendigt et stjerneskud før - det første blev ombyttet da det både manglede dressingen samt har piss’koldt & den hvide fisk var helt udtørret: det blev en anelse bedre m/de andr... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Mange tak til personalet på Cafe Frederiksberg. Vi har netop holdt fødselsdagsfest på Café Frederiksberg, hvilket var en helt igennem særlig god oplevelse. Maden smagte fantastisk godt og der var n... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Café Frederiksberg er et perfekt sted til en sjov aften ude. Atmosfæren var utrolig hyggelig, med en afslappet stemning. Musikken fra DJ’en satte gang i festen, og karaoke-segmentet var et klart højde... Zobacz więcej

Dobra

Wynik TrustScore: 4 na 5

59 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 7

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Dårlig logistik og for lidt personale.

Den 2. oktober var jeg med til firserfest, det var en noget blandet oplevelse, fra start var der på 1. sal kæmpe kø til baren, hvor der kun var en bartender! Da vi så skulle have mad var der endnu mere kaos, mange fik ingen forret, der var kun små tallerkener og ingen bestik, da jeg endelig kom til. Efter denne oplevelse kan jeg ikke anbefale stedet. I må simpelthen sørge for bedre logistik og mere personale, når I tager så store selskaber ind. Jeg frygter da min store arbejdsplads her bestilt julefrokosten hos Jer. I må simpelthen gøre det bedre.

22 października 2021

Dårlig Kundeservice

Dårlig Kundeservice, såvel pr. tlf. - arrogant person - samt på Mail, som de ikke svarer På!!! Sidste gang jeg har købt deals til Cafe Frederiksberg!!!!

13 września 2021
Oceniono na 1 z 5

Min mor skulle holde 80 års fødselsdag…

Min mor skulle holde 80 års fødselsdag på Frederiksberg, aftaler hvad hun gerne ville have og alt skulle være iorden, da vi møder op for at fejre min mor er der ikke pyntet med det som de lovede og maden hun havde bestilt var så ringe, kødet koldt en god salat var pose salat man kan købe i Lidl med få cherry tomater i dette skulle være en god salat, vores ovn kartofler var kogte og helt kogt ud og så bare lige vendt i olie salt og peber føj, min mor betaler for flere couverter end hun havde bestilt, desserten skulle være isbombe a la Frederiksberg vi fik en meget tynd Skive serveret og skulle spise med en spiseske det har jeg aldrig prøvet før og ikke nok med det så havde hun også bestilt kransekage til kaffe det havde så heller ikke men kørte i Føtex og hentede da det endelig kom på bordet var det bare klasket på et fad og det var uspiseligt overhovedet ikke bagt og kaffe kopperne kom ind i stabler som på et cafeteria ingen underkopper el teskeer glas til vores øl måtte vi selv finde har aldrig oplevet så dårlig mad/ service el mangel på samme, min mor har kontaktet dem op til flere gange men det får hun kun flabethed ud af de er ikke til at hugge el stikke i de siger at de intet har gjort forkert😡😡det var første og sidste gang på dette cafeteria

8 sierpnia 2021

Forfærdelig café / restaurant

Kæmpe skuffelse for første gang på denne her café / restaurant. Betaler for flere kuverter, får ikke hvad man bestiller og når man så ringer for at fortælle at DE har lavt fejl så får man af vide at det er ens egen fejl og at de ikke har tid til at få det løst og bare smækker røret på.
Oven i det har de glemt at lave kransekage til kaffen, hvor efter de så kører i Føtex for at købe kransekage og betaler 25kr for såen en kage men vi skal betale 30kr pr person. Det vil sige at vi har betalt 330kr for en kage i Føtex.

Og så dessert…. Der bliver bestilt en isbomb til 14 personer men der kom kun 12 stks så vi måtte dele ud så alle kunne få. Og den isbomb som de nu kalder det, var en is lagkage fra føtex/Bilka…

Kan slet ikke anbefalede dette sted for nogen! Rigtig dårlig service ingen hjælp at hente nogen steder. Maden kunne laves bedre og halvdelen af de ting man bestiller får man ikke.. kæmpe skændsel og jeg sætter aldrig mine fødder dette sted igen!

5 sierpnia 2021

Cheese burger fra himlen

Fik husets cheese burger i restaurant afdelingen... Og jeg er fan. Bedste burger i byen til 89 kr... serveret med masser af gode pomfritter. Personalet var høfligt og professionelt. Bar afdelingen er også hyggelig. Nu er det røgfrit og folk skal udenfor hvis de vil ryge.

31 października 2020

Intet at klage over

I slutningen af juni havde jeg bestilt et lille arrangement med spisning ( 3 retter mad ) til et lille selskab og det hele var tilfredsstillende. God mad og en særdeles venlig betjening, så alt i alt var jeg glad for at jeg valgte Cafe Frederiksberg på Hadsundvej.

24 lipca 2020

DÅRLIG SERVICE.

Vi havde købt 3 deal bevis. Pga corona ringer jeg og sikrer mig at jeg kan bruge beviserne.
Fyren jeg talte med i tlf sagde den var helt i vinkel, ingen problem!
Igår da vi så kom for at spise vores smørrebrød, siger kvinden bag disken at vi ikke kunne bruge beviserne da de var udløbet, til mit held afleverede jeg beviserne inden vi bestilte.
Havde vi ikke gjort det var vi kommet til at betale. IGEN!
Det er dårlig stil!!!
Jeg sætter ikke mine ben der igen!
Og jeg spreder budskabet hvor end jeg kan komme afsted med det!
Vildt flabet betjening.
God service er ikke det de lever af. Langt fra!
Mor er ikke skuffet, mor er vred.

20 lipca 2020

Jeg er fan

Jeg er fan. Nyder godt af jeres altid søde betjening. Jo jo, de har lidt travlt nu og da, men de møder os altid med et smil. Det har endnu ikke lykkedes os at dø af tørst. 😉 Vi elsker at komme forbi når der er musik. Enormt mange gode bands, og høj kvalitet, og noget for en hver smag. Meget hyggelig atmosfære. Cafe frederiksberg kan lidt af det hele. Mad, musik og hyggeligt værtshus. Dog mangler jeg stadig at opleve en af de mange selskabslokaler. Men har hørt at de emmer af nostalgi og hygge.

8 października 2019
Oceniono na 2 z 5

Agrresivt personale. Café a frederiksberg

aggresivt personale som nærmest bliver troende fordi jeg pointerer at den ret jeg havde bestil slet ikke var den samme som jeg fik sidst. Selvom det var samme ret . En anden slags dressing i burgeren f.eks.
Har spist der mange gange og det er forskelligt indhold i retterne for hver gang . Så man kan ikke regne med at man får det man regner med at bestille. Eller okay til pengene, dog kun hvis der er halv pris.

27 czerwca 2019

Maden var helt perfekt

Maden var helt perfekt, smilende servitricer, MEN at man sidder midt i maden, og servitricerne begynder at lægge nabobordenes duge sammen, midt mellem kunderne, var grænseoverskridende, det var et signal til at vi skulle gå.

25 stycznia 2018

Upåklageligt!

God mad, flotte lokaler, meget favorable priser og imødekommende personale - helt sikkert ikke sidste gang jeg holder fest ved Café Frederiksberg på Hadsundvej i Aalborg :)

11 stycznia 2016

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej