Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Het was voor ons de eerste keer dat onze werknemers een kerstattentie via Cadeo hebben ontvangen. Het is ons goed bevallen en de reacties waren voor zover wij dat kunnen beoordelen positief. Er i... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Heel fijn om de uitgebreide selectie terug te brengen naar cadeaus die bij ons bedrijf paste. Ons netwerk reageerde heel enthousiast en het is ontzettend leuk om de bedankjes achteraf te lezen. We zij... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

We werden, best last-minute van onze kant, heel goed en zonder druk geholpen. Werd goed meegedacht en een mooie campagne gemaakt, die helemaal "ons" was. Weinig effort van onze kant, maar heel mooi... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Erg tevreden over ons kerstgeschenk voor het hele bedrijf via Cadeo. We hebben het gepersonaliseerd d.m.v. een kaartje in ons design die onze collega's in hun mail kregen. We hebben meer dan 100 bedan... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Dostawca prezentów firmowych

Napisane przez firmę

Verras je klanten, werknemers en partners met impactvolle cadeaus. Cadeo is het alles-in-één platform voor het versturen van impactgedreven cadeaus. Het enige wat je nodig hebt van je ontvanger is een e-mailadres of telefoonnummer.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

Jak firma korzysta z Trustpilot

4,7

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 19

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Cadeo is a fantastic new company

Cadeo is a fantastic new company. Great selection of products. Easy process - all you need is the recipient’s email address. And the recipient can swap the gift so I don’t have to worry if I bought them the right gift. I’ll be using Cadeo for all of my gift giving!

2 kwietnia 2024

Odpowiedź od Cadeo

Thank you Christ for the kind words. Great to hear that you like how easy our platform is. Best, Anthonia from Cadeo

Zeer positief

Zeer positief. Fijn platform

28 marca 2024

Dankjewel voor je review Rainier. Hartelijke groet, Anthonia van Cadeo

Oceniono na 5 z 5

Leuk concept en snelle service

Leuk concept en snelle service, zeker aan te raden!

1 kwietnia 2024

Odpowiedź od Cadeo

Hi Koen, dankjewel voor je leuke review, fijn om te horen dat je blij bent met Cadeo! Hartelijke groet, Anthonia van Cadeo

Oceniono na 1 z 5

Het ei kwam in stukken aan!!

28 marca 2024

Odpowiedź od Cadeo

Hi Wd, wat vervelend. We maken het graag met je goed. Zou je een mailtje kunnen sturen naar support@cadeo.gift dan krijg je een nieuwe van ons :) Hartelijke groet, Anthonia van Cadeo

paasei

een bijzonder mooi, orgineel ei

31 marca 2024

Odpowiedź od Cadeo

Hi Corne, wat goed om te horen, dank voor je mooie review! Hartelijke groet, Anthonia van Cadeo

Oceniono na 5 z 5

Als verrassing een cadeo van mijn man…

Als verrassing een cadeo van mijn man gehad, wat een leuk concept. Gelijk geaccepteerd en de levering was super snel. Leuke manier om snel een kadotje te geven, ga ik zeker vaker doen!

26 marca 2024

Hoi! dankjewel voor je mooie reactie! Hartelijke groet, Anthonia van Cadeo

Werkte perfect

Ik wilde een kleinigheidje geven en probeerde het omdat het nieuw was en ik zelf niet de rompslomp van kopen en opsturen wilde hebben. Kwam snel aan en werd direct bedankt. Prima en makkelijk. Zag dat je niet eens een adres hoeft te hebben om te kunnen sturen...handig!

Dankjewel Tom voor de mooi review! Hartelijke groet, Anthonia van Cadeo

Tier-1 Product & Service

Super snelle levering, goede UX & UI die heel duidelijk was. Zou dit product recommenden voor vrienden.

26 marca 2024

Odpowiedź od Cadeo

Dankjewel voor de feedback Menno, leuk om te horen dat je ons platform duidelijk vindt. Hartelijke groet, Anthonia van Cadeo

Cadeau

Ik heb een cadeau ontvangen en kon via een link in mijn mail eenvoudig kiezen wat ik leuk vond. Account aanmaken en verzenden ging allemaal simpel en snel en het cadeau lag de volgende dag op de mat. Blij mee!

Dankjewel voor je review! Hartelijke groet, Anthonia van Cadeo

Super leuke kadootjes

Heel erg leuk, praktisch en duurzaam kadootje ontvangen. Een leuk initiatief, waarbij je eventueel ook de mogelijkheid hebt om iets anders uit te zoeken voor hetzelfde bedrag!

22 marca 2024

Dankjewel voor de mooie review! Hartelijke groet, Anthonia van Cadeo

Geweldig! Helemaal fan

Geweldig leuke manier om een gepersonaliseerd cadeau te ontvangen/sturen! Werkt super snel

Dankjewel Gerard voor de review! Hartelijke groet, Anthonia van Cadeo

Geweldig leuke approach

Geweldig leuke approach. Echt het gevoel van een persoonlijk cadeau. Nice!

Dankjewel Gerard! Hartelijke groet, Anthonia van Cadeo

Oceniono na 5 z 5

Verfrissende en leuke manier van cadeaus geven

Originele manier om iemand te verrassen! Serieus mooie producten van lokale ondernemers met een eigen verhaal. Verder top dat de ontvanger nog het cadeau kan ruilen wanneer het niet helemaal naar wens is. Snel maar toch persoonlijk.

Dankjewel Koen voor je mooie review! Hartelijke groet, Anthonia van Cadeo

Oceniono na 5 z 5

Super leuk om op deze manier een…

Super leuk om op deze manier een bedankje te krijgen! Ik kreeg een cadeo voor het uitlenen van kleding. Kon gemakkelijk iets uitzoeken wat ik zelf wilde en ben erg blij met mijn kadootje; het nieuw kookboek van Pien laat haar eten zien. Leuke en originele manier om bedankjes te sturen en te ontvangen, aanrader!

12 marca 2024

Odpowiedź od Cadeo

Dankjewel Deborah, leuk om te horen dat je blij bent met het lekkere kookboek van Pien. Hartelijke groet, Anthonia van Cadeo

Simpel en leuk!

Superleuk cadeau gekocht voor mijn zus, ze was er heel blij mee! Bestellen was heel gemakkelijk en het kwam snel aan! Zou het zeker aanraden!

Odpowiedź od Cadeo

Hi Salomé, wat goed om te horen dat je gemakkelijk een Cadeo naar je zus hebt gestuurd. We hopen dat ze er blij mee is. Hartelijke groet, Anthonia van Cadeo

Oceniono na 5 z 5

Onwijs leuke verrassing om een cadeau…

Onwijs leuke verrassing om een cadeau uit te mogen kiezen en dan ook nog uit zo’n mooie selectie ❤️ Werkt allemaal heel soepel. Heel snel geleverd ook!

Odpowiedź od Cadeo

Dankjewel Céline voor de mooi review. Goed om te horen dat je het ruil aanbod mooi vond. Hartelijke groet, Anthonia van Cadeo

Geweldige kado ervaring!

Geweldige kado ervaring!

Afgelopen week heb ik zowel een kado in ontvangst mogen nemen als een kado verzonden via Cadeo; wat een fijne ervaring! Met keuze uit een super leuk assortiment geef je altijd een gewenst kado :)

15 marca 2024

Dankjewel Roy voor je mooie review! Hartelijke groet, Anthonia van Cadeo

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej