Deze jongens gaan ervoor! Mooi concept vanuit enthousiasme voor goede wijnen. Bij vragen direct antwoord per mail of whatsapp, ze doen er alles aan om je te helpen. Een fles wijn was vertraagd, die... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Reakcja na opinię
Laatst een ontzettend leuke wijnproeverij gehad op een locatie van ByWynen zelf. De wijnen waren zeer toegankelijk voor alle aanwezigen en Job en Luuk wisten veel te vertellen over iedere wijn. Na afl... Zobacz więcej
In augustus 2025 zijn wij getrouwd en Job heeft onze wijnen geregeld omdat we niet tevreden waren over de wijnen van de cateraar. Heerlijke wijn voor een (h)eerlijke prijs. Het persoonlijke cont... Zobacz więcej
Betaalbare wijnen met minimaal 4* op Vivino, van kleine/onafhankelijke wijnmakers uit Europa's beroemdste gebieden.
Willem van Hillegaersbergstraat 41, 3051 RK, Rotterdam, Holandia
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Heerlijke wijn voor een (h)eerlijke prijs. Het persoonlijke contact van begin tot einde was prettig en ook na onze eigen voorraad te hebben aangevuld was het residu terug sturen geen probleem. Fijn als ze met je meedenken. En hij viel zeker bij iedereen in de smaak.
Aanrader!
Super snelle levering- ondanks niet op voorraad en belangrijkste: heerlijke wijn!
De Guys van Bywynen zijn zeer deskundig over hún producten en op een fijne manier klantgericht.
De slechtste wijnproeverij die ik ooit heb meegemaakt …. In de rij Staan voor een glas… locatie slecht te vinden!… geen ambiance… wij zijn weggegaan om onze avond te redden …. Nooit meer!!!!
Erg mooie Loire wijnen voor een zeer schappelijke prijs in voorverkoop gekocht. En netjes op de hoogte gehouden wanneer ze verzonden werden.
Fantastisch bedrijf met heerlijke wijnen. Wijnproeverij van Job was erg interessant en leuk!
Top wijn! En top service! Heerlijk en altijd snelle en goede levering!
Job en Bywynen hebben ons uitstekend geholpen met onze vraag naar wijnen op de bruiloft. Deze waren superieur aan de standaardwijnen die geschonken zouden worden bij ons toostmoment, -borrel en -diner en Job heeft zeer goed meegedacht met ons menu. Op deze manier konden we wijnen hebben met een bijzonder verhaal en we hebben gelukkig nog wat flessen over om bij het terugdenken aan de dag open te trekken. Dank jullie wel!
Wijn stond aangeboden maar was niet op voorraad, Duurde daarna 5 werkdagen voordat geld retour was. Het aanbieding proces lijkt nog niet goed gestroomlijnd. Veel verbetering mogelijk.
Bovengemiddelde wijnen van huizen met geschiedenis.
Voorinschrijvingen zijn de moeite van het wachten meer dan waard ook al duurt de levering na de betaling lang maar volledig vertrouwd, gewoon doen!!
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.