Zobacz, co mówią recenzenci
Informacje dotyczące firmy
Dane kontaktowe
Inni użytkownicy przeglądali również
Slechte communicatie
Speenkoorden besteld. Nooit een bevestiging gekregen van ontvangen/betaald. Een paar dagen gewacht en toen een mail gestuurd. Nooit reactie opgekregen maar uiteindelijk wel een paar dagen later van de bezorgdienst dat er een pakketje kwam.
Het zijn mooie speenkoorden maar de communicatie is slecht en kan wel wat verbetering gebruiken.
Bestelling na 2de verzending ontvangen
Een speenkoord besteld en nooit aangekregen. Verschillende mails gestuurd waar geen reactie op kwam. Dan eens gemaild met een ander mailadres (misschien kwam deze in de spam?) en dan wel snel een reactie gehad! Meteen opnieuw verzonden en twee dagen later zat het in de bus. Ondanks de initiële slechte ervaring toch geëindigd in een positieve ervaring!
Aanrader
Zowel in december 2022 als op 3 juli 2025 hier een bestelling geplaatst voor een speenkoord en bijtring. 3 werkdagen later was mijn bestelling overgedragen aan Post.nl. Het speenkoord is wederom prachtig. Ik herken de negatieve reviews totaal niet en kan dit bedrijf aanraden obv eigen ervaringen.
Heel tevreden!
Ik heb vandaag de bijtring en het speenkoord binnengekregen. Ik had het op 23 mei besteld en daar zaten dus 2 weekenden en Hemelvaartsdag tussen. Het is vandaag 3 juni en ik vind dit dus helemaal oké! Netjes met postNL track and trace.
Het speenkoord en de bijtring zijn van goede kwaliteit en ze zijn echt heel mooi. Super blij mee! Dank je wel!
Prachtige speenkoord
Na het lezen van al de slechte ervaringen hier van velen was ik ongerust dat ik niets zou ontvangen. Ik heb mijn speenkoord op 3 september besteld, en vandaag (11 september) stak deze in de brievenbus 😍 (ik woon in België). Ik had tussenin ook een vraagje over hoelang het zou duren (de verzending) en daar heeft ze ook meteen op geantwoord. De speenkoord zelf is echt prachtig 😍🥰 ik ben dus wel heel tevreden met mijn aankoop ☺️
23 juni een speen koord besteld om als…
23 juni een speen koord besteld om als kraam cadeau in een doos te doen voor een collega. Volgens verkoopster zou het opgestuurd zijn maar uiteraard niets ontvangen. Cadeau’s waren inmiddels overhandigd aan collega zonder mijn speen koord. Ik geloof er niets van dat mijn bestelling opgestuurd is laat staan gemaakt! Dit is mijn tweede vervelende ervaring met een bedrijf waarvan de naam begint met By… weinig fantasie denk ik. Die ene ster krijgt ze omdat ze het geld netjes heeft teruggestort.
Een speenkoord besteld en betaald Nier ontvangen!!
Een speenkoord besteld en betaald, geen speenkoord ontvangen en na verschillende mailtjes nog steeds geen antwoord. Heel sneu dat dit bedrijf nog online staat. Duidelijke oplichting van kleine bedragen die het bedrag uiteindelijk groot maken als je meer mensen tegelijk kan oplichten. Je besteld een cadeau voor iemand om een ander blij te maken, en dan krijg je niet waar je voor betaald
Oplichting?
Website ziet er heel betrouwbaar uit, maar helaas …. 24 april een bestelling (speenkoord) geplaatst en sindsdien niks meer gehoord. Geen reactie op mails of berichten via Instagram.
Oplichters
Oplichters. Je doet een aankoop en er komt niks binnen. Ook reageren ze niet op mails.
Iets later dan verwacht
Iets later dan verwacht, maar mooie speenkoord en bijtring gekregen.
Pakje binnen de week toegekomen
Ik had een speenkoord besteld en deze is binnen de week aangekomen.
Het ziet eruit zoals op de foto, ik ben tevreden van de kwaliteit hiervan.
Iets later, maar hartstikke top!
Ik was bang toen ik alle reviews hier zag.. maar vandaag een hele mooie speenkoort binnen gekregen! Weliswaar wel wat later dan beschreven, maar niets extreems. Helemaal tevreden dus! Bij deze dus ook een positieve review want het is hier wel erg negatief.
Oplichting
Order na een kleine maand nog steeds niet ontvangen!!! Geen reactie meer van het bedrijf. Heel gemakkelijk om de schuld op de post te steken en geld te verdienen op deze manier. Dan betaal ik liever meer verzendkosten dan me zo te laten afzetten! En ik ben helemaal niet de enige!
Grote oplichterij! Ze kan zelfs niet bewijzen dat ze het verstuurd heeft!
Bestel hier nooit op!
Bestel hier aub niets!
Dit is mijn eerste review ooit die ik schrijf en ik bestel heel veel online. Ik schrijf deze om iedereen te waarschuwen. Bijna 2 maand geleden een speenkoord besteld en gewoon nooit iets ontvangen. Ik nam contact op en kreeg in eerste instantie wel snel antwoord. Maar wanneer ik om een oplossing vroeg ... Dan was er complete stilte. Iets die misloopt is menselijk, maar dit lijkt meer op oplichting. Eigenlijk is de beoordelijk zelfs niet 1 ster waard. Bestel hier aub niets.
Geboortemuts veel te klein
Geboortemuts veel te klein. Onze zoon had een smal hoofdje en paste hem niet eens. Op berichten hierover wordt niet gereageerd. Zonde, want er zijn leuke spullen te koop!
Ondanks alle slechte reviiews
Ondanks alle slechte reviiews , is onze ervaring super.
Precies wat we besteld hebben.
Dus dank je wel voor de snelle levering.
Heel slecht
Heel slecht. Zelfs 1 ster is al te veel!! Mijn kraamcadeau was niet op tijd.
17 juli jl. een speenkoord besteld en - ondanks een verzendbevestiging - na 5 weken nog niks ontvangen. Op mijn laatste mails wordt niet gereageerd (ik heb gevraagd om een mogelijke oplossing).
Communicatie enorm slecht.
Op 24 juni heb ik een speenkoord en een mutsje met romper bij Bythirza besteld. Er staat op haar website dat ze ernaar streeft om de bestelling binnen 1-7 werkdagen te verzenden. Het is vandaag 13 juli en ik heb het nu pas binnen! Ik had al met haar contact opgenomen via de mail, maar geen reactie. Toen heb ik het via Instagram geprobeerd, wel gelezen maar weer geen reactie. Het is zonde dat ze zo slecht omgaat met de klant, want de producten welke ik binnen kreeg zijn wel echt mooi en zien er (bij mij) goed uit. Maar ik was echt wel even bang dat ik mijn bestelling niet zou krijgen en dat ze mensen oplicht. Misschien is het bedrijf te snel; te groot geworden en kan ze het niet allemaal aan, dat kan ik ergens begrijpen, maar als tip geef ik aan haar mee ALTIJD communiceren met de klant!
5 juni een bestelling geplaatst
5 juni een bestelling geplaatst. Na 10 dagen de bestelling nog niet binnen. Op mails wordt niet gereageerd. Contact opgenomen via instagram. Daar werd er verteld dat het bestelde product niet op voorraad was. (Kan gebeuren, maar communiceer dit aan de klant, heb toen een andere bedel uitgekozen, die wel op voorraad was.)
De dag dat ik contact had via Instagram met bedrijf is de bestelling na 10 dagen pas verstuurd. Verstuurd volgens bedrijf op 15 juni. Echter pas vandaag (21 juni) ontvangen.
3 producten besteld, waarvan 1 product niet de goede kleur heeft. Dit nu vermeld aan het bedrijf. Hierop nog geen reactie ontvangen…
Conclusie; bespaar je de moeite en bestel hier niks. Verzending duurt veel te lang. Totaal geen communicatie vanuit bedrijf. Bestelling nu binnen, maar verkeerde kleur.
Ik heb 8 juni een bestelling geplaatst
Ik heb 8 juni een bestelling geplaatst. Helaas is de bestelling nog niet binnen. Er wordt helaas niets gecommuniceerd over vertraging etc. Ik heb al meerdere malen een bericht & e-mail gestuurd. Helaas wordt hier niet op gereageerd. En weet ik nog steeds niet of ik überhaupt het pakket ontvang.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.