www.bykier.dk

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Jeg kan se på brugernes anmeldelser, at der må være noget galt. Og længere nede i anmeldelserne ser jeg, at Tina's kamp for at føre byKier videre, desværre ikke lykkedes. Det er rigtig ærgerligt. Det... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Jeg er glad for Bykier og bruger aktuelt både deres hjemmesko, lædersko og gummistøvler. Det er skønne sko, også til børn med lidt brede fødder. For nylig bar et par gummistøvler blevet utætte, jeg sk... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg havde aldrig hørt om jeres mærke før min svigerinde var til lagersalg og købte fodtøj til mine unger. Jeg blev straks forelsket. Lækkert design, god kvalitet hvad mere kan man ønske😊 Sidst bestil... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Oplevede en helt uovertruffen service fra ByKier. Vi oplevede desværre at vores to par vinterstøvler ikke kunne holde vand ude. Jeg fik lynhurtigt en returseddel, og da vi jo var nødsaget til at købe... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 4 z 5

Fantastisk service

Fik Forbrugsforeningsrabat på 10% da de ikke havde skrevet at det samarbejde var slut, men jeg var lidt skuffet over at mit køb kunne være gjort med 25% rabat 14 dage senere for vip medlemmer som jeg i øvrigt hele tiden har været. Især når det er vinterstøvler der sagtens kunne være købt 14 dage senere...

11 listopada 2015
Oceniono na 5 z 5

Skønne produkter og service i højeste klasse

Jeg har aldrig været den mindste smule utilfreds med hverken service eller produkter. Der er aldrig nogle problemer, hvis man ønsker at returnere eller lign. tværtimod, man får utrolig god service. Min datter synes skoene er både rigtig flotte, og er super tilpas med at gå med dem. Vi er fans :)

6 listopada 2015
Oceniono na 3 z 5

Skønne sko, men øv med den kemiske antibakterielle behandling

Jeg synes, at ByKier sko og støvler er meget fine og slidstærke. Men jeg går meget op i at undgå flourerende stoffer i mine børns hverdag. Derfor har jeg bevidst fravalgt at købe de sko og støvler, som har fået antibakteriel behandling (jeg synes det er rigtig ærgerligt at så mange af deres sko og støvler har fået denne behandling). Jeg købte to par sko, hvor der i beskrivelsen på hjemmesiden ikke stod, at de havde fået en antibakteriel behandling. Desværre stod der, da jeg modtog skoene, at de havde fået denne behandling. Det er jeg ret ærgerlig over. Jeg valgte dog at beholde skoene, da mine piger havde nået at forelske sig i skoene, før jeg opdagede det. Jeg håber meget, at Bykier snart går bort fra at bruge denne kemiske behandling.

6 listopada 2015
Logo www.bykier.dk

Odpowiedź od www.bykier.dk

Hej Christina

Nogle af vores støvler har en antibakteriel SÅL, der holder fødderne lugtfri. Den er ikke fyldt med kemikalier.
Jeg vil dig meget gerne om du vil sende os en mail, hvor du fortæller hvor henne det stod, da du modtog skoene?
Ingen her hos By Kier er bekendt med at sådan noget står skrevet?

Men SKØNT at dine børn trods alt godt kunne lide skoene :-)

Rigtig god weekend.

Top lækre støvler

Utroligt flotte støvler ! De overgår hvad jeg før har købt! Jeg helt sikkert købe her igen. Slet ingen grund til at kigge på andre mærker.👌

5 listopada 2015

Super kvalitet

Faldt over et virkelig godt tilbud og købte mit første bykier børnesko. Det bliver ikke det sidste: hurtig levering og virkelig god kvalitet. :)

3 listopada 2015
Oceniono na 5 z 5

God og hurtig service og holdbare sko

Jeg har gennem flere år bestilt sko til mine tre børn. Der var også denne gang god og meget hurtig service. Skoene er meget holdbare. Vinterstøvlerne med uldfor holder hele vinteren i børnehaven.

31 października 2015

Fin service

Super lækre støvler til min søn -
og så til halv pris 😀
Lyn hurtig levering.

28 października 2015

Super service

Havde overhovedet ingen problemer med bestilling eller varer. Ikke sidste gang jeg handler der

24 października 2015
Oceniono na 2 z 5

Manglende svar

Har gennem de sidste 5 år købt sko hos BYKIER, og har altid været tilfreds. Jeg har fornyligt købt et par sneakers til min datter, hvor lynlåsen gik i stykker efter knap et par ugers brug. Jeg har forsøgt at komme i kontakt med BYKIER, men de har fortsat ikke svaret på min mails. Rigtig øv når det er den eneste måde, at man kan komme i kontakt med dem på. Er ellers meget tilfreds med kvaliteten og leveringen.

24 października 2015

Super god service

Jeg bestilte støvler og til trods for opmåling passede de ikke. Der var returseddel med og de blev sendt retur og kort tid efter kom en ny pakke med rette størrelse - uden at det havde kostet mig noget. Så fin service😊👍🏽

19 października 2015
Oceniono na 5 z 5

Meget gode sko til lav pris

Jeg har købt bykier-sko i omkring 5 år og fik det anbefalet fra en veninde der købte alle børnenes sko der. Bykier er har meget god returpolitik, så man kan lade børnene prøve. Kvaliteten er på side med Ecco, Arauto rap og Bisgaard, men et par hundrede kroner billigere. Pasformen er normal i bredden så min datter med superbrede fødder må jeg købe hundedyre Angulus til.
Bykier har også fine sandaler mm til kvinder.
Når jeg stort set kun køber på deres - virkelig gode udsalg - er det fordi de de seneste år hele tiden er 2-3 uger bagefter mig. Men det er jo mest ærgerligt for dem.
Jeg køber vinter- og sommersko i virkelig god tid for at være sikker på at få, og det er min fornemmelse at Bykier har haft leveringsproblemer, så kollektionerne kom, når jeg havde købt.
Istedet køber jeg så forud til næste sommer og når et par lædersneakers i rigtig god kvalitet og pasform koster 224 kr til udsalg, så tør jeg godt satse på størrelsen.
Kære Bykier. Fortsæt med de gode sko men få dem frem i butikken før.

19 października 2015
Logo www.bykier.dk

Odpowiedź od www.bykier.dk

Hej Mette

Tusind tak for din pæne anmeldelse! Det er dejligt at du oplever vores sko og service, præcis som vi ønsker!
Vi arbejder på at indhente tiden på kollektionerne, så vi næste gange er på forkant :-)

Skøn og dejlig dag!

/ Bykier teamet

Fin service

Lækre kvalitetssko og støvler. God service. Ku godt bruge lidt bedre rabatter til tilbagevendende kunder dog.

8 października 2015

Fantastisk service

Fantastisk service, fik købt for stor størrelse men fik mulighed for at bytte til mindre størrelse og blev mødt af smil og fremragende service. Kan kun anbefales at købe lækre sko hos dem

5 października 2015

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej