Jeg kan se på brugernes anmeldelser, at der må være noget galt. Og længere nede i anmeldelserne ser jeg, at Tina's kamp for at føre byKier videre, desværre ikke lykkedes. Det er rigtig ærgerligt. Det... Zobacz więcej
www.bykier.dk
Jeg er glad for Bykier og bruger aktuelt både deres hjemmesko, lædersko og gummistøvler. Det er skønne sko, også til børn med lidt brede fødder. For nylig bar et par gummistøvler blevet utætte, jeg sk... Zobacz więcej
Jeg havde aldrig hørt om jeres mærke før min svigerinde var til lagersalg og købte fodtøj til mine unger. Jeg blev straks forelsket. Lækkert design, god kvalitet hvad mere kan man ønske😊 Sidst bestil... Zobacz więcej
Oplevede en helt uovertruffen service fra ByKier. Vi oplevede desværre at vores to par vinterstøvler ikke kunne holde vand ude. Jeg fik lynhurtigt en returseddel, og da vi jo var nødsaget til at købe... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vestre Strand Alle 54, 8240, Risskov
- info@bykier.dk
- www.bykier.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Elendig kundeservice
Jeg har aldrig før oplevet en virksomhed med så dårlig service! Deres produkter er fine nok, men alt derudover skriger til himlen. De skriver direkte misvisende ting om handelsbetingelser på deres hjemmeside, som forøvrigt ikke virker særlig godt. Dertil kommer at det er umuligt at komme igennem telefonisk - og ved kritiske spørgsmål stopper enhver emailkorrespondance. Det er bare ikke i orden!
Gode varer - tvivlsom service
Gode varer. Men hjemmesiden fungerer ikke, så man kommer til varekurven og kan ikke betale. Der bliver heller ikke svaret på mails. Skulle bare have et par andre støvler, da dem jeg havde bestilt var blevet udsolgt, Det er tre uger siden (I dag 6/9-16) og jeg har endnu ikke fået at vide om jeg kan købe dem eller ej! Har fået en enkelt mail med en tvivlsom grund til at betalings systemet ikke fungerer - ikke noget der hjalp mig :-(
Har brugt en del tid på det - bare for et par støvler - helt åndsvagt. Håber de får løst de udfordringer der er, så de ikke skræmmer flere kunder væk.
Fin hjemmeside med gode vejledninger og hurtig levering
Rigtig fin hjemmeside - fik mine varer hurtigt.
God service og fantastisk lækkert fodtøj til børn i høj kvalitet :-)
ByKier er et helt fantastisk alternativ til det noget dyrere Angulus mærke. Det er virkelig lækre produkter og jeg har købt op til flere par sko, støvler og sandaler til min søn gennem årene, her hos ByKier. De bedste anbefalinger her fra :-)
Gode sko, dårlig kommunikation
Er glad for deres sko. Har købt sko 2 gange efter nye ejer. Og begge gange har jeg modtaget noget forkert. Det kunne være rart om man hurtigt erkender sin fejl og hurtigt retter op på fejlen, evt. med en lille kompensation.
Fin behandling
Jeg bestilte 2 par sko. Et par sneakers og et par sandaler. Selvom der på hjemmesiden så ud til at være et par sneakers i str. 37, kunne jeg ikke lægge dem i kurven. Efter gentagne forsøg opgav jeg og bestilte dem i str. 38 i stedet for. ( heldigvis kunne min datter passe den str. !!) Lidt irriterende - specielt fordi man godt kunne vælge str. 37 efterfølgende.
Udover det er skoene fine og selve leveringen af skoene foregik upåklageligt.
Elendig service
Gode sko, men elendig service!
Jeg aftalte med firmaet at jeg selv kunne afhente min ordre, da jeg bor i samme by. Der blev skrevet at jeg kunne hente den efterfølgende dag, og spurgt til hvornår det passede mig. Jeg svarede, men fik ingen respons. Den dag vi havde aftalt jeg kunne hente min ordre, havde jeg stadig ikke hørt fra dem. Så jeg skrev en ny mail, og rykkede for svar. Fik elendig svar dagen efter, at de alligevel vil sende min ordre, da det var "mindst bøvlede for mig".
Jeg kan efterfølgende se at de har krævet 39 kr. i fragt.
Jeg har kontaktet ByKier igen, undrende over, hvorfor jeg er blevet trukket for fragt, når nu det var DERES beslutning om at sende min ordre, uden at drøfte det med mig først. Jeg gik da bestemt ikke udfra, at jeg skulle betale fragt.
De svarer, at de er få på kontoret og det ikke er en selvfølge at man kan afhentet varer hos dem.
Hmm.. De sagde jo selv ja til det. Og hvordan i alverden kan det blive mit problem, at i ikke er flere??!
Det handler i sidste ende ikke om de 39 kr., (synes dog godt de kunne overføre dem tiæ age!), men om pricippet i det og deres elendig service og manglende kommunikation.
Er glad for deres sko, men jeg handler der ikke mere.
De er vist heller ikke glade for jer ude i Ådalen 😉 Måske i skulle stoppe med at pisse de lokale af!
Super Kvalitet - hurtig levering.
Har hver sæson de sidste 5 år købt sko el. støvler ved bykier - altid til fuld tilfredshed. Super god kvalitet og pasform. Prøv dem!
Ikke styr på deres varer
Bestilte to par gummistøvler i hhv. str 29 og 30 - modtog to str. 30! Fik hurtigt svar på mail om, at 29 var udsolgt. De tilbød, at jeg kunne returnere det ene par fragtfrit. Søgefunktion på webshop fungerer ikke - jeg fandt varerne via en google-billedsøgning, og onlinelageret er tydeligvis ikke opdateret. Men priserne var lave og respons pr. mail var hurtig og imødekommende.
Super lækre sko
Vildt lækre sko og super kvalitet. Mine børn elsker at gå i dem 😊
Hurtig levering, flotte sko og god pris
Sandalerne var klar til afhentning ca. 24 timer efter ordren var afgivet. Fantastisk,-især fordi det er sandal-vejr lige nu! De er tilmed super flotte, så jeg vil helt sikkert handle her igen
WAUW
Helt igennem nogle lækre og gode sko. Størstedelen af min 5 årige søns sko er fra bykier, de holder både form, farve og til en hverdag i en børnehave. Fik bestilt sommersandaler et nr for store, men de blev byttet med et smil..
Hurtig levering samt gode tilbud
Kan kun anbefales at handle her, købte små smarte sko med en god støtte og fast kælkapppe, til en rigtig god pris. De blev leveret virkelig hurtigt, så er det fedt at handle på nettet👍🏻
Jeg købte to par sko, det ene var udsolgt og jeg få ikke besked om dette inden jeg henter pakken. Lidt irriterende, da jeg så endte med at betale porto igen for at få leveret et andet par sko.
fin service
Hurtig levering. Der var sendt en lædercreme med pga et par af sandalerne havde et par pletter - dog ville jeg gerne have været kontaktet for jeg ville hellere have andre sandaler uden pletter end en creme!
Fine sko til god pris
Som ikke så erfaren netshopper, synes jeg dog det var besværligt at finde ud af at spare fragten på min nye ordre, da jeg returnerede forkert størrelse og bestilte på ny...Så besværligt at det ikke lykkedes mig.
Eller alt godt. Fine sko, hurtig levering og god pris
Flotte, seje og vildt gode sko til børn 😀
Nemt at bestille over nettet, de har en rigtig god størrelses guide😀
Varen kommer hurtigt og vi har kun været godt tilfredse med både sko, støvler og sandaler.