Køb af farsdags gave med brodering. Trøjen er mere bred end lang, ligner noget der er købt på Temu. Forventede bedre kvalitet til prisen. Svarer ikke på henvendelser. Troede jeg havde købt en uni... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Reakcja na opinię
Trøjen vi fik hjem passede desværre ikke, men de var simpelthen så søde at lave en ny i en anden størrelse som bare er perfekt, kvaliteten er også virkelig god, så blød og rar. Sådan en fantastisk ser... Zobacz więcej
Virkelig god oplevelse ved køb hos ByKarthi! Jeg var usikker på om mit design kunne lade sig gøre og skrev derfor til dem. Jeg fik hurtigt svar og kunne nemt rette til. Derefter blev produktet leveret... Zobacz więcej
Sikke en service. Gav min far en julegave, desværre blev vi skuffede over broderingen (selvforskyldt pga dårligt billede). Da jeg skrev til dem om at få lov at se outline på den næste, ville Mikke... Zobacz więcej
Hos BYKARTHI laver vi personlige gaver der skaber evige minder. BYKARTHI er vores drøm om at skabe inspirerende og personlig brodering eller print. Derfor har vi gjort det muligt for dig, at designe - du bestemmer farven og motivet - vi broderer eller printer det for dig. Vi elsker at se de mange unikke bestillinger, som lander hos os hver dag. Det er tydeligt, at den gave du bestiller hos os, kommer lige fra hjertet. Du kan give et minde for livet eller dele et øjeblik med en du holde af.
Torvegade 17E, 1 sal, 7100, Vejle, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Super god og personlig service
Flotte smykker til billig pris
Bykarthi har noget til alle smag og de er altid klar på at hjælpe hvis købet driller jeg havde brug for hjælp med købet da det drillede og så skev jeg til dem og fik svar 10 min efter det må man nok sige god Service og deres ting er godt kval og indpakningen er mega fin og hurtig levering helt klart et sted folk burde købe ting inde🙏🏼💞💞
Smukke smykker til en billig pris!
Jeg har bestilt et par gange fra byKarthi, udover god kvalitet for billige penge medfølger en personlig og charmerende indpakning, tak for god service :-)
Det var en fornøjelse at handle hos Bykarthi. Fantastisk kundeservice, smukke accessories til rigtig gode priser og hurtig levering. De får mine varmeste anbefalinger!
Top service ✔️ Hurtig levering ✔️ Og rigtig god kvalitet på deres produkter ✔️