Byensbilleje Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Gammel bil, men alt spillede bare. Nem og hurtig betjening, udlevering og aflevering af bilen i butikken 🙌

Oceniono na 5 z 5

God og smilende service Hyggelige drenge Man får jo lyst til at blive hængende 🙂 Bilen var som den skulle være Ikke sidste gang jeg benytter mig af dem

Oceniono na 5 z 5

Bilerne jeg lejede, levede fuldt op til forventningerne. Til særdeles skarpe priser, sammenlignet med andre udlejnings firmaer. Selv da en generator stod af, så jeg ikke kunne køre. Havde man et b... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg plejer at leje en af deres varebiler. Denne gang havde jeg brug for en personbil med plads bagi (stationcar) til en "roadtrip" fra København til Vesterhavet ( Hvide Sande ) og videre mod Frederiks... Zobacz więcej

1. Wypożyczalnia samochodów

Napisane przez firmę

Biludlejning er en tillidssag. Hos ByensBilleje tilbyder vi biludlejning i høj kvalitet til discountpris.

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

685 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 61

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Har brugt billejen løbende i mange år, og været godt tilfreds. Personalet har været super friske og behjælpelige.

Kan varmt anbefale teamet her.

15 listopada 2024

Odpowiedź od Byensbilleje

Hej Ørn, Tusind tak for din anmeldelse!
Det glæder os at høre, at du gennem årene har været tilfreds med vores service, og at vores personale altid har været hjælpsomme.
Din anbefaling betyder meget for os, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen næste gang, du har brug for en bil!

Super god service

Super god service! Jacob var så hjælpsom med alle mine spørgsmål – kan kun varmt anbefales!

15 listopada 2024

Odpowiedź od Byensbilleje

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse, Hafrun! Vi er glade for at høre, at du oplevede vores service som super god, og at Jacob kunne hjælpe med alle dine spørgsmål. Vi sætter stor pris på din anbefaling og håber at kunne byde dig velkommen igen!

Oceniono na 5 z 5

excellent value and great service

I've said it once and I'll say it again, you get what is advertised , if you can live with a rental that is to get you from A-B and back again for half the price of other companies then use Byensbillej. If you need a shiny vehicle pay twice the price, then this is not for you.

11 listopada 2024

Odpowiedź od Byensbilleje

Hi Alan, Thank you so much for your detailed and honest review! We’re thrilled to hear that you value our concept of providing reliable vehicles at competitive prices. It’s great to know we’re meeting your expectations, and we truly appreciate your support. We look forward to serving you again in the future!

Oceniono na 5 z 5

Altid venlig og oplagt betjening.

Yderst rimelige priser og ingen "slinger i valsen". Absolut anbefalelsesværdigt!

29 października 2024

Hej Stefan,
Mange tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores priser og service. Det betyder meget for os, at du anbefaler os videre.
Vi ser frem til at hjælpe dig igen næste gang!
Bedste hilsner,

100% uproblematisk billeje.

100% uproblematisk billeje.
Ikke den perfekte bil (men det var heller ikke planen :)
Skulle bruge en stor (mellem) varevogn til flytning med kort varsel og det kunne de levere.
Venlig service ved afhentning.

2 września 2024

Hej Thomas,
Tak for din anmeldelse og de rosende ord! Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig med en varevogn til flytningen på kort varsel. Det betyder meget for os, at du havde en problemfri oplevelse og følte dig godt taget imod ved afhentning. Vi håber, at vi kan hjælpe dig igen næste gang, du har brug for en bil!

Glimrende!!

Kassevognen fungerede upåklageligt og var nem at køre. Personalet var venligt og imødekommende, og det var -logistisk - nemt at hente og aflevere.
Det kan ikke gøres meget bedre!!

15 października 2024

Hej Kent,
Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at både kassevognen og servicen levede op til dine forventninger.
Det betyder meget for os, at du fandt både afhentning og aflevering nem og problemfri.
Vi håber, du vender tilbage til os, når du igen får brug for en bil!

Venlig hilsen,

God service og god behandling

God service og god behandling

5 października 2024

Kære kunde,
Mange tak for din positive feedback! Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med både vores service og behandling. Vi sætter stor pris på din ros og håber at kunne byde dig velkommen igen i fremtiden.

Venlig hilsen,

Oceniono na 4 z 5

Super venlig og personlig betjening.

Super venlig og personlig betjening.
Gammel bil med en del fejl og mangler, men den fungerede, og det er hvad man kan forvente til prisen :D

9 września 2024

Hej Tanja

Tak for turen og den fine anmeldelse!
Håber vi ses en anden god gang!

Hurtig og professionelt

Hurtig og professionelt - kan klart anbefales.

27 sierpnia 2024

Hej Bo

Tak for den positive respons, den er vi super glade for!
Vi ses til næste køretur.

Byens bedste billeje

Byens bedste billeje. Sådan! 🫡

9 sierpnia 2024

Odpowiedź od Byensbilleje

Tak for de rosende ord Thomas!!
Vi ses til næste tur.

Byens Billeje er meget hjælpsomme

Byens Billeje er meget hjælpsomme, og jeg føler mig altid meget velkommen på kontoret. Bilerne kan godt være af ældre dato, men til gengæld er det billigere end mange andre steder. Jeg kan klart anbefale Byens Billeje 😊

2 sierpnia 2024

Odpowiedź od Byensbilleje

Mange tak for tilkendegivelsen Henrik, og ikke mindst for det fine samarbejde gennem mange år. Du er en god og tro stamkunde og det er altid en fornøjelse at servicere dig!

Hurtig og venlig betjening

Venlighed, tilgængelighed, og enkel og hurtig service både ved afhentning og aflevering.

16 lipca 2024

Hej Anjum

Vi takker for, at du tog dig tid til at anmelde os så flot!
Håber din sommer har været god, og at vi snart ses igen!

Godt humør.

De er utrolig flinke og hjælpsomme aldrig noget vrøvl.

21 czerwca 2024

Hej Leon

Dejligt at læse din anmeldelse, tusind tak for den!
Vi gider ikke det vrøvl! ;-)

Oceniono na 5 z 5

Byensbileje for 5 stjerner fra mig da…

Byensbileje for 5 stjerner fra mig da jeg nu har lejet bil nogle gange og d r aldrig har været problemmer kundeservice er super god og de er super flinke i butikken 5 stjerner her fra

6 czerwca 2024

Hej Patrick

Tak for de rosende ord og stjerner Patrick!
Vi ses til næste tur!

Oceniono na 5 z 5

Billigt, nemt og meget venligt personale.

25 maja 2024

Hej Kristian

Tusind tak for anmeldelsen, den er vi meget glade for!

Super god service

Super god service, og flinke medarbejder, meget tilfreds👍

29 maja 2024

Hej Ibrahim

Tak for denne meget fine anmeldelse og de rosende ord!
Vi ser frem til din næste booking.

Oceniono na 5 z 5

Vi har lejet biler her i en del år og…

Vi har lejet biler her i en del år og er meget tilfreds. De interesser sig for en og det er dejligt. Kan varmt anbefales. Vi kommer igen.
Lone og Leon

21 maja 2024

Hej Lone og Leon

Håber I nyder sommeren.
Vi takker for de fine ord og anmeldelse.
Vi ses igen til næste billeje.

Altid flinke & flexible

Altid flinke & flexible
Kan kun anbefale dem herfra

29 kwietnia 2024

Hej Sophus

Tak for din fine anmeldelse og anbefaling, den er vi meget glade for!

Super god oplevelse

Super god oplevelse, super økonomisk måde at leje en kassevogn på der gør arbejdet og får dig fra a til b uden problemer. Ikke sidste gang firmaet kommer i tankerne ved en anden lejlighed!

2 maja 2024

Hej Jakob

Vi siger mange tak for din super anmeldelse og ikke mindst stjernerne!

Altid en fornøjelse!

Altid en fornøjelse!

18 kwietnia 2024

Hej Mads

Tak for de fine ord, det er også altid en fornøjelse at leje bil til dig! Vi ses nok snart igen.

Sommerhilsner fra TEAM BYENS BILLEJE

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej