Gammel bil, men alt spillede bare. Nem og hurtig betjening, udlevering og aflevering af bilen i butikken 🙌
God og smilende service Hyggelige drenge Man får jo lyst til at blive hængende 🙂 Bilen var som den skulle være Ikke sidste gang jeg benytter mig af dem
Bilerne jeg lejede, levede fuldt op til forventningerne. Til særdeles skarpe priser, sammenlignet med andre udlejnings firmaer. Selv da en generator stod af, så jeg ikke kunne køre. Havde man et b... Zobacz więcej
Jeg plejer at leje en af deres varebiler. Denne gang havde jeg brug for en personbil med plads bagi (stationcar) til en "roadtrip" fra København til Vesterhavet ( Hvide Sande ) og videre mod Frederiks... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Biludlejning er en tillidssag. Hos ByensBilleje tilbyder vi biludlejning i høj kvalitet til discountpris.
Bådehavnsgade 4, 2450, SV, Dania
- salg@byensbilleje.dk
- www.byensbilleje.dk
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Kommunikation samt den måde hele…
Kommunikation samt den måde hele process fremgik på.
Fantastisk service 😊
God service og superskarpe priser
Bilerne jeg lejede, levede fuldt op til forventningerne.
Til særdeles skarpe priser, sammenlignet med andre udlejnings firmaer.
Selv da en generator stod af, så jeg ikke kunne køre.
Havde man et back up - aftaler med et transportfirma
som kom inden for 45 minutter.
Byens billeje kan helt klart anbefales
Byens billeje kan helt klart anbefales. Måske ikke de nyeste biler, men bilerne er gode til den pris man giver for en super god dag. Det er billigt. God kundebetjening og service.
Alting fungerede bare
Alting fungerede bare
Jeg glemte mine solbriller i bilen ved afleveringen. De passede på dem, så jeg kunne afhente dem efterfølgende

Odpowiedź od Byensbilleje
De burde undervise i faget service
Personalet burde ikke leje biler ud, de burde undervise andre/virksomheder i service og leje biler ud som ekstra job.
Ren verdensklasse service, har lejet der 2 gange nu, blevet betjent af 3 medarbejder, og verdensklasse hele vejen rundt, selv min søn 5 år som har det meget stramt med fremmede, synes manden var sød.

Nem booking
Nem booking.
Fantastisk service ved udlevering og aflevering af køretøjet.
Priser hvor alle kan være med.
Depositum returneres straks ved aflevering. 👍👍👍👍
Vil helt sikkert anbefale Byensbilleje.

Odpowiedź od Byensbilleje
Great service and very friendly would…
Great service and very friendly would highly recommend

Odpowiedź od Byensbilleje
Som altid god og hurtig service..har…
Som altid god og hurtig service..har været fast kunde de sidste mange år (3-4 gange årligt) og det fortsætter vi med

Rigtig god service
Det er 3. Gang jeg lejer bil hos byens billeje, og hver gang har det været problemfrit samt god og positiv service.
Tak for hjælpen

Odpowiedź od Byensbilleje
Altid god betjening og en god bil til…
Altid god betjening og en god bil til prisen.

as good as usual
Byensbilleje is a reliable and affordable car rental. Through the years, they never let me down. For a price remarkably lower than the concurrence, you get a clean and functional car/van and a flexible service that spans over the weekend: basically, you're paying less than anywhere else for 60/70 hours (from Friday, when you pick up the car, to Monday morning)
God service.
Det absolut bedste og gladeste sted at…
Det absolut bedste og gladeste sted at leje biler. Man føler sig som en del af familien og der er altid fuldstændig gennemsigtighed i hele processen omkring leje, afhentning og tilbagelevering.

Odpowiedź od Byensbilleje
Tak igen for jeres fremragende service.
Efter mere end tre år med månedlig kontakt med jer, finder jeg konsekvent den perfekte bil til mine behov. Servicen er fremragende, og kommunikationen er meget fleksibel. Tak igen for jeres fremragende service.👍⭐️⭐️⭐️⭐️