Reakcja na opinię
Super god oplevelse hos byens autohandel. Jeg købte en Kia Ceed dct gt-line ubeset og havde en fin kommunikation med Walid . Han tog min tidl bil i bytte efter aftalt pris. God lang garanti på n... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Købte fornyligt en Peugeot 208 hos Byens Autohandel. Rigtig god bil at køre i. Efter et par dage begyndte dæktrykslampen i bilen at lyse. Viste sig at være en løs forbindelse, som hurtigt b... Zobacz więcej
Forside
Har lige her til morgen fået Års service på min VW Touran som jeg købte af Walid for et år siden, jeg er så glad for den, jeg bestilte service for 10 dage siden, jeg kom en time tidligere end aftalt, ingen dikkedarer den blev lige puttet ind, og serviceret, og den kører som en drøm 🛌
Det er altid en fornøjelse at træde ind i byens autohandel, man føler man er velkommen, tak for det Walid Ps. Hils din bror jeg fik en lille hyggelig sludder med ham, kan varmt anbefale at få serviceret bilen, og for den sags skyld også købe bil hos Walid ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Venlig Hilsen Kim Rost 💨🌪️🌊🏄♂️🌴🌞

Odpowiedź od Byensautohandel
Helt igennem professionelt. Ingen slinger i valsen, en aftale er en aftale. Søde og hjælpsomme. Kan helt klart anbefale Walid og hans virksomhed.

Odpowiedź od Byensautohandel
Som førstegangskøber vil jeg 100% anbefale Byensautohandel. Behagelig atmosfære og Walid svare høfligt på alle spørgsmål. Da der skulle laves noget på min bil, skulle jeg bare komme ind med det samme. Og fordi jeg skulle til udlandet og arbejde, tog Walid bilen tilbage til en fornuftig pris og kørte mig venligt til stationen efter handlen.
Helt klar anbefaling herfra.

Endnu et super tilfredsstillende værkstedsbesøg hos Walid og Co
Altid smil og fantastisk service og fair priser🤗👍TAK🌸
Kh Eva

Odpowiedź od Byensautohandel
Supergod oplevelse at købe bil hos Walid.
Havde læst anmeldelser af Walids forretning og med en rigtig god mavefornemmelse købte jeg en fin lille Fiat500.
Det har været en virkelig god oplevelse. Walid er utrolig imødekommende og han skabte en tryg og god købssituation. Da bilen efter 3 uger meldte en alarm på en airbag, fixede Walid det med det samme. Jeg vil til hver en tid købe bil hos Walid igen 👌🏻😉👏🏻👏🏻
Fik lavet en forsikringsskade hos Byens Autohandel. Meget venlig modtagelse og aflevering til tiden. Ydermere var bilen vasket og støvsuget, vinylrens mm, så den stod som ny…. en dejlig positiv oplevelse.

Odpowiedź od Byensautohandel
Har netop endnu en gang fået lavet min bil her! Stor og varm anbefaling herfra! Walid og co. er både dygtige, hurtige og effektive og man bliver altid mødt af et stort smil :-)
Jeg kommer kun her med min bil når den skal tjekkes eller fixes!

Varm anbefaling!
Walid er pålidelig, super servicemindet, venlig og troværdig.
Jeg købte den fineste Fiat 500 og fik både en god pris og god service.
At hente bilen på en lørdag selvom butikken var lukket, fiksede Walid da bare.
Og lidt efterfølgende mislyd fra lydpotten fik Walid også let taget alvorligt og arrangeret servicetjek på. Lydpotten fejlede intet. En enkelt skrue skulle spændes.
Et virkelig behageligt møde med en meget venlig og dygtig mand.
Ham kan jeg kun varmt anbefale og kører gerne dertil igen for min næste bil.
Tusind tak, Walid!

Odpowiedź od Byensautohandel
Super god oplevelse hos byens autohandel.
Han tog min tidl bil i bytte efter aftalt pris.
God lang garanti på ny bil, uden problemer.
Jeg overførte penge og hentede bilen 14 dage efter, bilen var præcis som beskrevet og vist på billeder.
Tryg og god oplevelse og en anbefaling værd.

Odpowiedź od Byensautohandel
Talte med Walid for to dage siden og vi blev enige om en byttepris på min Golf 7er, og jeg skulle hente en Mercer C300 de i dag kl 15. Gjorde min bil klar med ekstra dæk fælge osv og fin ren og alt det der og forbereder mig på en tur til Herfølge, og så ringer de guddødme kl 11 og siger de har solgt min bil til anden kunde. Hvor uprofessionelt, og kan skarpt ikke anbefale at lave aftaler med Byens Autohandel i Herfølge, mega uprofessionelt!
Han ringer godt nok og siger de vil finde en anden bil til mig men jeg har jo allerede spildt en halv dag på handel og klargøring og så bliver man tørret i r..... Lang tur fra Sydfyn til Herfølge forgæves!
Undskyldning den er at han ikke taler med sin søn og de går begge to og sælger de samme biler,Not oki!

Odpowiedź od Byensautohandel
Jeg har været hos byens autohandel 3 gange nu, og alle gange har været rigtige gode værkstedsbesøg. Jeg kan klart anbefale deres værksted.
Kort ventetid og rigtig gode priser. Og selvfølgelig rigtig god personale

Odpowiedź od Byensautohandel
Byens autohandel er bedste, fantastik kunde service, alt til tiden. Mange Tak

Odpowiedź od Byensautohandel
Købte fornyligt en Peugeot 208 hos Byens Autohandel.
Rigtig god bil at køre i.
Efter et par dage begyndte dæktrykslampen i bilen at lyse. Viste sig at være en løs forbindelse, som hurtigt blev fixet.
Selve handlen var også som den skulle være. Service med det hele, fire nye sommerdæk, bremser skiftet bagpå.
Helt igennem en god oplevelse.

Jeg har kun gode ting at sige om Byens Autohandel i Herfølge 🤩
De har fra første opringning omkring køb af bil været meget imødekommende og søde. Vi fik en virkelig god pris for vores gamle bil i bytte, så vi slap for besværet med selv at sælge den 🤪
Efter at have haft bilen i 4 måneder fik vi en fejlmeddelse omkring batteriet på bilen. Jeg havde ingen forventninger om, at Byens Autohandel ville/kunne hjælpe, da det jo lidt er på eget ansvar, når man køber en ældre (10 år) brugt bil. Jeg tog alligevel chancen og ringede derned. De var simpelthen så søde og ville gerne se på den. Jeg ringede fredag eftermiddag og selvom de havde travlt fik vi allerede tid til at få den fikset mandag morgen 👏🏼
Selvom batteriet egentlig ikke er dækket af reklamtionsretten på en så gammel bil, har de lavet det hele uden beregning 🙏🏼 Så nu er vi godt kørende igen, rigtig hurtigt og helt gratis 😍
Jeg er virkelig glad for at vi valgte at købe bil hos Byens Autohandel og vil til hver en tid anbefale stedet til andre ☺️

Odpowiedź od Byensautohandel
I november '23 købte vi en brugt bil fra Byens Autohandel. I slutningen af februar '24 er der en motorlampe der går i gang med at lyse og jeg tænker at det er ærgerligt, da jeg er ret sikker på, at det nok vil blive affejet med at det er vores egen skyld. Men da vi ringer til Byens Autohandel er de meget forstående og vil gerne se på bilen - de tilbyder endda diagnosticering på deres regning. De finder ud af at det er batteriet der er dødt og siger at de nok skal fikse den for os. Dagen efter kan vi hente vores bil igen. Kæmpe fed oplevelse hos Byens Autohandel.
Rebekka og Jonas

Odpowiedź od Byensautohandel
Byens Autohandel er dét sted hvor man får den bedste service! For næsten et år siden købte jeg en brugt bil og Bilal hjalp mig gennem hele processen. For et par dage siden lyste en motorlampe pludseligt og det viste sig at der skulle en ny EGR ventil til og jeg kunne hurtigt komme og aflevere min bil til reparation - og endda få en lånebil. Jeg afleverede bilen om morgenen og allerede om eftermiddagen var den klar!
Så hvis du skal købe en brugt bil eller fx har brug for reparation, så skal du helt sikkert vælge Byens Autohandel! Hér får man altid en rar og høflig betjening og kører smilende hjem igen.
Mvh. Nanna

Odpowiedź od Byensautohandel
lige fra jeg ringede og spurgte om de kunne fixe min bil ,har jeg oplevet perfekt service, alle aftaler er overholdt til perfektion, og de ringer op og fortæller hvad der skal laves og præcis udføres - så man er helt tryk ! alt har spillet bilen støvsuget og vasket , og flot returneret
både Whallid og Hussein er så service mindet og flexible - arbejdet er udført upåklageligt
aller bedseog største anbefaling herfra

Odpowiedź od Byensautohandel
Jeg kan på det varmeste anbefale Byens Autohandel.
Jeg følte mig i gode hænder under hele forløbet ved køb af min bil.
Efter få dage med bilen havde jeg en del anmærkninger, som alle blev taget seriøst og blev udbedret uden problemer.
Jeg er meget tilfreds med den service, der bliver ydet og kan anbefale andre, som kigger efter bil, at kigge forbi Byens Autohandel i Herfølge.

Odpowiedź od Byensautohandel
Jeg har lige købt min varevogn, den kører rigtig godt og fik den bedste service, fik bilen til tiden. Jeg har købt flere biler før af andre bilforhandlere som ikke holdt hvad de lovede, men vil helt klart anbefale Byensautohandel. De er ærgerlig siger tingene som det er. De vil ikke bar kun sælge for at sælge. De giver den bedste kunde service. Min bror har faktisk os købt en bil af dem for 9 måneder siden, bilen kører super godt stadig og er fejl fri og fair salgspriser. Så venner jeg vil kun fremover købe mine biler hos Byensautohandel. Så tvivl endelig ikke med at købe biler fra Byensautohandel 😀.
Byens bedste autohandel!
Bor på Amager, og da de nu er flyttet til Herfølge, blev min Kia Picanto hentet, klargjort og synet og bragt tilbage kvit og frit og jeg fik en lånebil kvit og frit. Altid fremragende service og super god kundekontakt.
Min kia er købt for 8 år siden hos Byens autohandel og jeg er fortsat en super tilfreds og glad kunde!

Odpowiedź od Byensautohandel
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.