Jeg har købt platinum kattemad til voksne aktive katte til underernærede plejekatte og også til mine egne bla en 20 årig kat. Efter at de alle fik platinum er de blevet flotte og aktive . Kan se en kæ... Zobacz więcej
Vanvittig hurtig levering, hvilket hjælper hvis man er lidt sent ude og posen er ved at være tom. En af de få Danske forhandleren af Platinum fodder, som vi virkelig er glade for.
Bestilte i går eftermiddags. Hunden gøede godt nok ved middagstid, men troede det var naboen. Kom efterfølgende ud i skuret, hvor pakken lå tørt og godt - og dét havde jeg selv foreslået som muli... Zobacz więcej
Fik en fantastisk vejledning ved bestilling af varer. En sådan betjening skal man lede længe efter. Bestilte tirsdag eftermiddag og havde min pakke onsdag. Blev orienteret pr. mail under hel... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Vi tilbyder et stort udvalg i PLATINUM foder, snack og godbidder og gør vores bedste for at du har din varer hurtigts muligt og til det bedste pris.
Rolighedsvej 8, 6600, Vejen, Dania
- mail@butiklunden.dk
- www.butiklunden.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Superhurtig, superhyggelig - simpelthen supert ;-)
I forbindelse med handelen var jeg nødt til at snakke med dem og de var hurtige på telefonen og alt blev ordnet med det samme.
Butik Lunden får 5 stjerner for god service.......
Har handlet fysisk i butikken og denne gang på nettet, begge gange super god service, og hurtig levering kan varmt anbefales :o)
Produkter og service lever op til min forventninger og lidt mere
God service, hurtig ekspedition, god kvalitet, bedre end forventet i forhold til pris
super god service
Nem og overskuelig hjemmeside med nyttig information. Ingen fragtomkostninger og besparelser ved større køb og sidst men ikke mindst hurtig levering lige til døren.
Excellent service.
I contacted several companies for an urgent last-minute order and Butik Lunden was the only one to come through. I was very pleased with the fast replies to my emails and initiative that got the job done under my short deadline. Excellent!
Lynhurtig levering af kvalitet hundegårdselementer
Jeg bestilte 6 elementer til en Nesa hundegård. Da jeg bestilte, stod der at de var på lager den 14. juli, og allerede den 15. blev de leveret.
Selve elementerne er af så god kvalitet og lette at samle, at de kan varmt anbefales.
Nu bliver det spændende at se, hvad hunden siger til buret :-)
Ole
Har kun rosende ord at sige, jeg bestilte mine vare hen ad eftermiddagen og jeg fik dem allerede dagen efter.
Det er ikke sidste gang at jeg bestiller vare hos Butik Lunden :-)
Perfekt handel, men lidt dyrere end ellers.
Vores sædvanlige lam og ris 15 kg koster 460 kr i Pandrup, Robur lam og ris vægt kun 12,5 kg er noget dyrere, det koster 492 kr.
Men handelen forløb perfekt.

Odpowiedź od Butik Lunden
Bedste dyrebutik
Butiklunden er den bedste hundebutik jeg nogensinde har handlet i... Og perfekt service + hurtig levering... 5 stjerner herfra!!! 😃 god sommer
Hurtig levering, bredt udvalg og god service ;-)
Nemt og hurtigt. Havde varerne dagen efter bestilling.
God service og hurtig levering
Første men ikke sidste gang jeg handler hos butik Lunden
Ingen problemer med at handle hos Butik Lunden. God og venlig betjening når man henvender sig med spørgsmål og der er kort leveringstid. Alt i alt en rigtig positiv oplevelse!
fint sortiment.
Fint sortiment af diverse ting til hunden. Let og overskueligt at handle og hurtig levering. Kan absolut anbefales.
Meget seriøst firma
Har handlet der før, er meget tilfreds med tilbagemelding om min ordre og forløbet
Super levering og service
Jeg fik en god service og de var hurtige til at levere
Det kunne ikke gøres bedre, tak for handel og hurtig eksp.
Super butik og fremragende eksp.