Zobacz, co mówią recenzenci
Helt fra vi ankom gården til Anne Mette og Henning var bunadskjøpet en opplevelse! Hele prosessen startet med at Henning holdt et foredrag i bunadshistorie og deretter begynte målearbeidet. Ingenting... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Du får en komplett bunad med alt tilbehør: Jakke, vest, bukse, linskjorte, sølv knapper, mansjettknapper, halsnål, broderte bukseseler og bunadspose
Dane kontaktowe
Nyhushøgda 119, 2355, Gaupen, Norwegia
- 975 34 439
- Henning.Kumle@BunadForMenn.info
- www.bunadformenn.info
Inni użytkownicy przeglądali również
Fra litt for trang til helt perfekt. Tusen takk, Henning!
Vi kom til Henning med en bunad som var akkurat litt for liten, og jeg hadde mentalt forberedt meg på både kompromisser og “det går nok sikkert”. I stedet fikk vi en opplevelse som bare kan beskrives som førsteklasses fra start til slutt.
Bunaden ble justert til perfekt størrelse, og hele prosessen var preget av ro, presisjon og ekte håndverk. Servicen var upåklagelig, og vi følte oss godt ivaretatt hele veien. Vi er 100 % fornøyd, og jeg kan ærlig si at vi ikke kunne hatt en bedre opplevelse.
Som bonus fikk vi masse nyttig og interessant informasjon om bunadproduksjon, kvalitet og historisk korrekt utførelse. Dette er kunnskap på ypperste nivå.
Vi kan på alle måter anbefale Henning til alle som ønsker kvalitetsbunad laget profesjonelt og historisk korrekt.
Veldig god service
Veldig god service. Tilpasset budnaden, slik at den passet perfekt.
Kjempeflott opplevelse og knallbra…
Kjempeflott opplevelse og knallbra produkter! Gleder meg til å ta i bruk!
Kvalitet både i bunad og service
Har bunaden min på 4. året nå og den er fortsatt like fin. Den ser faktisk helt ny ut i stoffet.
Var litt skeptisk da bunaden blir laget i Thailand, men innså at nærmest alle produserer bunadene sine i utlandet. Dette er kvalitetsarbeid!
Spennende og interessant historie fra Henning Kumle om bunader. Dette er en bunad jeg bærer med stolthet ved hver store anledning.
Ermene ble litt korte og da var det ingen problem å få byttet til en jakke med lenger ermer om jeg ønsket det.
Trygg og ryddig handel, oser kvalitet av bunaden. Anbefales!
Jeg kjøpte en av prøvebunadene
Jeg kjøpte en av prøvebunadene, en komplett Romeriksbunad med sølvknapper og brodert linskjorte for 30 000 kr. Hele opplevelsen var utrolig positiv fra start til slutt. Bunaden ble tilpasset slik at den satt perfekt, og jeg følte meg virkelig godt ivaretatt gjennom hele prosessen. Servicen var personlig, kunnskapsrik og veldig imøtekommende. Det er nesten litt trist at bunad er noe man bare kjøper én gang i livet, for jeg skulle gjerne ha kommet tilbake igjen og igjen. Jeg er utrolig fornøyd og kan virkelig anbefale Bunad for men videre til alle som vurderer å kjøpe bunad :)
Hyggelige folk som vet hva god service er
Nordlandsbunad! Kjempefornøyd!
Kjempefornøyd! Henning og Anne-Mette er som bunadsfagets superhelter – de redder dagen med en imponerende kombinasjon av proff service og rekordfart. Bunaden min var klar til bryllupet før jeg rakk å si ‘sølje’, og resultatet? Perfeksjon! Her snakker vi toppklasse hele veien.
Upåklagelig kundeservice
Jeg følte jeg ble tatt veldig godt imot når jeg skulle kjøpe bunaden. De svarte godt på alle spørsmålene mine og var veldig løsningsorienterte (jeg kunne komme i helgen eller på kvelden utover åpningstid f.eks. noe som var veldig god service). De viste høy kompetanse innen feltet sitt i både kunnskap og design av bunadene. Jeg anbefaler Bunad for menn i aller høyeste grad.
Et bunadkskjøp bygd på tillit og viste seg tilliten verdig
Bunad for menn gav veldig god veiledning om bunad. Tips og hjelp opplevdes veldig nyttig. Hyggelig at det fortsatt går an å drive firmaet bygd på tillit. Dette er spesielt for Bunad for menn etter hva jeg har funnet ut. Ved leveringen av bunaden ble det gitt ytterligere hjelp og informasjon om påkledning, bruk, flekker osv. Det eneste jeg ev kunne ønsket meg, var at også søm og det skredderfaglige ble gjennomgått. Det var en veldig hyggelig og generøs opplevelse.
Og bunaden (Romeriksbunad)? Jo den ble veldig fin. En sterk firer på denne skalen fra 1 til 5.
Svært god kjøpsopplevelse…
Om man skal handle bunad skal manhandle dette fra Bunad For Menn. Hele kjeden fra første kontakt på mail til mål til bunad, bestilling og levering har vært helt suveren. Bunaden som er en Rogalands bunad er sydd og montert forskriftsmessig. Det er derfor svært lett å skrive en uforbeholden god anmeldelse. Lett å få kontakt med selger og vi fikk hjelp i alle ledd. Man betaler etter at man har fått bunaden og at man er fornøyd. Bestill bunaden din fra «Bunad For Menn» 😊
Topp kvalitet og service
Hyggelig og god service gjennom hele prosessen. Dyktige fagfolk med stort utvalg i modeller og størrelser. Konkurransedyktige priser. Anbefales på det sterkeste!
Trønderbunad
Anbefaler Bunad for menn til alle som tenker på å kjøpe seg bunad.Kunnskapsrike og hyggelige ektepar som tok oss imot på en veldig sjarmerende gård.Veldig fornøyd med hele kjøpsprosessen,informativ og hyggelig.Prisnivå som er blant de beste også.Varme anbefalinger.
Lykkelig Gudbransdalsbunad eier
Jeg vil takke for en læringsrik og hyggelig kjøper opplevelse hos Bunad For Menn AS, hvor Mitt ønske om bunad ble oppfylt.
Hos Bunad For Menn AS får man prøve forskjellige typer bunader og jeg fikk med meg en låne bunad til årets 17. mai mens min bunad ble skreddersydd med perfekt passform, og overlevert helt i henhold til pris kvalitet og leveringstidspunkt.
Tusen takk for veldig god hjelp til passform, jakkevalg, fargevalg på vest, tørkle og mye mye mer, fantastisk god service får man hos dere.
Hilsen Lykkelig Gudbransdalsbunad eier.
Fanabunad
Jeg har nettopp fått tilsendt min nye Fanabunad fra «Bunad for menn». Alt ble ordnet over telefon da jeg bor i Bergen. Bunaden passet perfekt og det er virkelig en flott bunad. Så tusen takk til Anne Mette og Henning, som også forsikret oss om at bunaden kan legges både ut og inn uten ekstra kostnader. Kan anbefales på det sterkeste. Hilsen en kjempefornøyd Arent J. Gåthe.
Anbefales på det varmeste.
Anbefaler alle menn som skal kjøpe seg bunad og ta en tur til Bunad for menn på Gaupen. Hyggeligere mennesker enn Henning og Anne Mette skal du lete lenge etter. De er utrolig dyktige i det de driver med og man føler seg trygg og ivaretatt under hele prosessen fra bestilling til levering av bunad. Fant et lite hull i den ene vesten min og det var ikke problem, fikk tilsendt helt ny i forrige uke uten at det kostet noe som helst. Har også vært og fått sydd inn buksen, også uten kostnad. De har et fantastisk bunadsloft i nydelige omgivelser, anbefaler dem på det varmeste.
Topp kunnskap og service
Veldig fornøyd med bunaden og hele…
Veldig fornøyd med bunaden og hele prosessen, både før og etter. God oppfølging og kommunikasjon. Anbefales på det varmeste😉
Uovertruffen kunnskap og service
Bunad for Menn representerer en kunnskap om tradisjoner og håndverk, og genuin interesse for herrebunader, som man skal lete lenge etter andre steder. Bunaden er både funksjonell og vakker, og virkelig et kvalitetsprodukt.
Som om ikke det var nok: Samtalene med Henning og Anne Mette om både bunad og alt mulig annet er like bra.
Anbefales!
Henning har full kontroll og gir gode…
Henning har full kontroll og gir gode råd, jeg kjøper nå min andre bunad til min sønn, holder avtalt pris og leveringen er helt som avtalt
Veldig god kundeopplevelse
Veldig god kundeopplevelse, kom innom på kveldstid og fikk hjelp til det jeg hadde behov for! Personalet var genuint interessert og behjelpelig. Anbefaler virkelig Bunad for menn!
Jeg kommer til å bestille mer hos dem.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.