Buitenmens Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 3 z 5

Het bestelde product wordt snel bezorgd en ziet er prima uit. Helaas naar verkeerde adres gezonden (factuur- ipv verzendadres). Slordig, want duidelijk aangegeven. Op de melding daarover achteraf komt... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ik heb inmiddels zo'n vijftal artikelen, weliswaar tijdens de sale, bij deze website besteld. Over service bij terugsturen, kan ik nog geen mening geven, omdat alles voldoet aan mijn eisen. Ik denk d... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ik had eigenlijk een ander model verwacht maar misschien heb ik het zelf wel verkeerd gedaan en de broek is een heel stuk te lang, moet nog met een naaister overleggen of de broek kan worden ingekort... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

geweldig meedenkend bedrijf, had per ongeluk 2 x handschoenen besteld en betaald kreeg een mail of dat wel de bedoeling was, nee dus geld teruggekregen, en een dag later heerlijke handschoenen wel... Zobacz więcej

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

143 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Geen leke laars meer?

Bij Buitenmens ontdekte ik een pakketje om lekke laarzen te plakken. De volgende dag werd het al geleverd, gewoon in een envelopje in de brievenbus.
Op de verzendkosten werd zo ook nog weer wat winst gemaakt.

2 listopada 2011

Odpowiedź od Buitenmens

Indien wij een product met een winkelwaarde van Euro 9,90 als pakket zouden verzenden kost ons dit euro 6,75. We houden dan inclusief de door u betaalde verzendkosten van Euro 2,50, Euro 4,65 over. Dit ligt onder het bedrag van onze inkoop. We zouden dan verlies maken en dit product niet meer kunnen aanbieden. Het is een service product ook voor klanten die de laarzen oorspronkelijk niet bij ons hebben gekocht vandaar dat we het graag blijven aanbieden.

Oceniono na 4 z 5

Mooie site, bied goede service.

Aardige mevrouw, staat klanten goed te woord. De bestelde spullen zijn snel in huis. Terugbetaling van geretourneerde spullen duurde wat lang maar dat bleek een foutje, na 1 telefoontje werd dit dezelfde dag geregeld.

22 października 2011

Super in een woord!!

Bij Buiten mens is online winkelen uitstekend
Zowel de bestelling doorgeven op de site,de bevestiging
daarna van hun .
En de snelle bezorging ,is uitstekend!
Petje af!

28 września 2011
Oceniono na 4 z 5

Prima, een aandachtspunt alleen is de verpakking.

Geachte heer/mevrouw,

Prima service.

Een aandachtspunt echter is dat de zending mijns inziens anders verpakt kan worden ivm evt diefstal. Men kan precies zien wat er in de doos zit. Met maat en al. Mijn pakket werd bij mijn - gelukkig betrouwbare - buren afgegeven. Niet iedereen heeft betrouwbare buren. Afgezien van het feit dat het pakket ook bij TNT door iemand gestolen kan worden. Ik raad u aan om het te verpakken in een blanco doos zodat niemand ziet wat erin zit. Als een pakket gestolen wordt en al betaald is, dan zit uw klant met de gebakken peren.

Tineke van Bekkum

15 września 2011

Odpowiedź od Buitenmens

Wij hebben in 6 jaar tijd nog maar 1 maal te maken gehad met verlies van een pakje en dit waren geen laarzen. Ondanks dat hebben we toch besloten de laarzen en schoenen dozen zoveel als mogelijk te verpakken in een neutrale kleur pakpapier. Als een pakket verloren gaat bij TNT zit de klant overigens nooit met de gebakken peren zoals u dat noemt. De klant krijgt dan een nieuw artikel aangeboden. Aangezien wij alles versturen met Track en Trace via TNT kunnen zowel wij, als de klant, als TNT zien waar het pakje zich bevindt en dus ook of het bij de klant is aangeboden en geaccepteerd. We hopen u hiermee voldoende gerust te hebben gesteld.

Oceniono na 5 z 5

De service van buitenmens.nl was uitstekend!!

Ik kan Buitenmens.nl aan iedereen aanbevelen.
Het enige dat ik gemist heb op de site was informatie over de mogelijkheid om artikelen te ruilen. Gelukkig was dat bij mijn bestelling niet nodig. Hartelijk dank voor de goede service

2 sierpnia 2011

Odpowiedź od Buitenmens

Dank, de informatie over ruilen en retourneren vindt u boven de trustpilot knop onder het kopje informatie. Zie hier voor het gemak bijgaande link http://www.buitenmens.nl/return/

perfect

precies wat ik er van verwachtte, ben er heel blij mee
goeie duidelijke omschrijving op website

15 czerwca 2011

buitengewone service

Na het stellen van een vraag over de maatvoering van 1 van de producten kreeg ik diezelfde dag nog antwoord en werd mij een heel goed advies gegeven. Vervolgens had ik het product binnen een paar dagen in huis en voldoet het volledig aan mijn verwachting.

12 maja 2011

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej