Betaald en niks ontvangen heel veel email gestuurd maar niks geen reactie bah!! Weggegooid geld 40 euro!
Zobacz, co mówią recenzenci
Maandag een buikband besteld dinsdag een mail bestelling is afgewerkt nu inmiddels donderdag heb nog steeds niks ontvangen. 6 of 7 x proberen te bellen word niet opgenomen. Gemaild ook geen antwoord o... Zobacz więcej
26-7 besteld, betaald en een normale bevestiging ontvangen. 31-7 gemaild waar mijn bestelling blijft. Krijg een automatische mail terug dat ze tot 6 augustus op vakantie zijn en tot die tijd niks verz... Zobacz więcej
Week geleden een bestelling gedaan, het zou binnen 2 dagen geleverd zijn maar tot op heden nog steeds niks ontvangen. Ook heel slecht bereikbaar. Hopelijk komt hier nog een oplossing voor!!
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Straal je hele zwangerschap met een buikband van buikbanden.com. Leuk te combineren met positiekleding, vanaf 7,95.
Dane kontaktowe
Marinus Dammeweg 31a, 5928PW, Venlo
- 085 201 8464
- info@buikbanden.com
- www.buikbanden.com
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
perfect
Mooie stof die perfect blijft zelfs na het wassen. Heb zelf een maatje meer zijn deze buikbanden perfect.
Super service
Ik heb een mooie band besteld en op de verwachte datum ontvangen. Ik had hem zelf ontworpen en ben erg blij met het resultaat.
netjes en snel geleverd.
Iedereen reageert superleuk. Het valt zo leuk op. De buikband geeft een extra gevoel aan de zwangerschap.
Snelle en correcte levering!
Zondag besteld, maandag bevestigingsmail dat de buikbanden verstuurd waren en woensdag zaten ze al in de bus. Zoals ik dus al zei: snelle en correcte levering en je wordt op de hoogte gehouden van wat er met je bestelling gebeurd (bevestiging van je bestelling, in behandeling en verstuurd). Ik ben 100% tevreden!
Een aanrader
Goede en snelle levering. Je wordt netjes per mail op de hoogte gehouden. Niks anders dan lof. Mijn buikband is nog iets te groot, maar ik ben dan ook pas 17 weken zwanger. Nog even wachten tot ik hem kan dragen, ik kan niet wachten :D.
super site met fijne banden. goede ondersteuning en trendy
Banden zitten prettig en zijn trendy. Goede oplossing voor mijn shirts die korter worden door de groei van mijn buik. En het maakt een saaie outfit leuk.
Snel, correct, leuk!
De gepersonaliseerde buikband was een zeer geslaagd cadeau!
Supersnelle levering, netjes verpakt.
Top service!!
Thumbs up!
Bestelling was super leuk ingepakt met de extra inpakservice. Bestelling was uiteindelijk iets later bezorgd dan verwacht maar dat kwam meer omdat mijn brievenbus te klein was en het pakje zodoende niet in de bus paste. De buikbanden zijn uiteindelijk met groot enthousiasme ontvangen en er gaan er zeker meer besteld worden. Thumbs up!
Netjes en snel heel erg gelukkig gemaakt!
Super leuke webwinkel, veel keuze en snelle service! Makkelijk en overzichtelijk! Zou daar altijd weer bestellen en dat zal ook op korte termijn gebeuren!!
Top!
Snelle levering in een mooie verpakking en een mooie kwaliteit buikband.
Hele snelle goede service!
Vorige week een eigen ontwerp buikband laten maken, 2 dagen erna lag die al in de brievenbus! Heerlijk die snelle service. Ook meer dan tevreden met mijn buikband :D
Snelle levering, ziet er mooi uit en komt hopelijk ook mooi uit de was!
Buikbanden zijn prima, de levering super snel volgende dag al in huis
Super
dDe ene dag besteld en de andere dag in huis.Superrrrr snel, goeie service
zeer snelle dienstverlening en goede kwaliteit
Zeer sterk qua levering. Besteld op woensdag en vrijdag in de bus. Goede service en informatie over betaling en verwerking van uw bestelling.
zeker de moeite
men man en men dochterke vonden het super mooi en zal er zeker nog bestellen
Goed geregeld met een cadeaubon, kan ieder zelf kiezen.
Graag wel op de site vermelden dat je er vanuit moet gaan dat je je normale confectiemaat moet bestellen.
Doświadczenie Trustpilot