BudtzBendix Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Informacje dotyczące firmy

1. Budownictwo i produkcja

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Architectural Studio designing homes and furniture.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

TOWERtent and Blanket

I purchased TOWERtent Cloth (WITH FRAME) and AJ Blanket which makes a perfect match. BudtzBendix has a very dedicated team of people who go above and beyond what is required. Thanks so much for taking the time to help with the shipping to Singapore. It's the perfect addition to any kids room. My daughter will treasure it forever. Thank you!

5 czerwca 2020
Oceniono na 5 z 5

Vi er så glade for vores smukke møbler…

Vi er så glade for vores smukke møbler fra BudtzBendix! Vi har både højstolen Towerchair og puslebordet, og vi er virkelig glade og tilfredse med begge dele. Det er så dejligt når æstetik og funktionalitet går op i en højere enhed. Puslebordet er meget praktisk og anvendeligt med plads til alt, hvad man har brug for. Vi har også puslepuden, som man kan få i nogle rigtig fine prints. Alt er lækkert og i så god kvalitet. Puslebordet kan desuden laves om til et hyggeligt telt til at lege i, så det har flere funktioner, hvilket er rigtig smart og godt tænkt.

Højstolen Towerchair er så god! Udover det smukke og gennemførte design, så er den også utrolig nem og praktisk at rengøre - et kæmpeplus, når man starter med skemad til de små! Towerchair passer både til de helt små og kan herefter justeres til større børn, så man kan bruge stolen i mange år. Vi har også de små støttepuder, som man kan få til Towerchair, som gør at vores datter på 6 mdr sidder ekstra godt i stolen. Alt i alt er både puslebord og højstol et kæmpehit herhjemme!

6 września 2018

SÅ pæne møbler

SÅ pæne møbler - æstetik, design og funktionalitet går hånd i hånd. Et puslebord, der kan laves om til det hyggeligste lille telt - er vild med ideen om, at et møbel har flere anvendelsesmuligheder.

6 marca 2018

Odpowiedź od BudtzBendix

Mange tak! At skabe bæredygtige produkter med multifunktionelle egenskaber - som således kan bruges i mange år og i flere generationer - er præcis det vi har fokus på, når vi designer.

Oceniono na 5 z 5

Vi er så glade for vores Tower chair

Vi er så glade for vores Tower chair. Den er både handy og pæn

5 marca 2018

Odpowiedź od BudtzBendix

Dejligt! TOWERchair kan klappes sammen og er derfor både nem at opbevare ( kan hænges op på væggen ) - og at tage med i f.eks. sommerhus.

Oceniono na 5 z 5

BudtzBendix laver fantastisk æstetiske børnemøbler

BudtzBendix laver fantastisk æstetiske møbler. Vi har både puslebord, puslepude og højstole og udover det smukke, enkle og gennemførte design er det super funktionelt og kvaliteten i top. Mangler du råd og vejledning med produkterne (vi mistede bla en skrue) er servicen i top og kommunikation super venlig og professionel. Vi vil til hver en tid anbefale dette super fine produkt.

27 lutego 2018

Odpowiedź od BudtzBendix

Det er dejligt at høre - vi er meget glade for at kunne hjælpe til hver en tid!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej