Z oddaniem paczki w sklepie H&M nie było problemu.Natomiast do magazynu H&M dotarła dopiero po 4 dniach. To bardzo długo, zważywszy że na oddanie pieniędzy trzeba czekać do 14 dni.
Bardzo szybko, profesjonalnie i dostawa była o tej porze którą o którą poprosiłem. Wszystko dostarczone zgodnie z zamówieniem. Polecam
Wszystko ok, fajna alternatywa bo można umówić szczegóły dostawy i czat działa szybko
Wszystko poszło dobrze zgodnie z moimi oczekiwaniami . Materac dobrej jakości
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Budbee is a technology company that has created a cutting-edge logistics service for e-commerce. We call the combination of technological innovation applied to solve for logistical challenges - logtech. Since 2016, we've revolutionized home delivery by enabling our customers to decide how and when they get their deliveries. We provide innovative, flexible delivery services to more than 25 million people in Denmark, Finland, Sweden, and the Netherlands. We're a dynamic, fast-growing business, committed to creating the best online shopping delivery service on the market.
Zakup materaca
Wszystko poszło dobrze zgodnie z moimi oczekiwaniami .
Materac dobrej jakości
Alles gut jawohl
Szybko i sprawnie
Paczka w doręczeniu od tygodnia
Paczka w doręczeniu od tygodnia, zero kontaktu z kurierami. Dziś paczka została „doręczona” ale nikt nie wie gdzie jest. Zdecydowanie nie polecam.
Kontakt z obsługą klienta również jest utrudniony.
Wszystko oke
Ta firma to porażka
Ta firma to porażka. 4 razy próba doręczenia paczki bez rezultatu. Kierowcy to jacyś idioci nawet nie potrafią przeczytać ze zrozumieniem instrukcji dojazdu dodanej przeze mnie oraz później jeszcze przekazanej przez konsultanta budbee i dalej przyjeżdżają od ulicy co nie ma wjazdu i jest polna droga. Tłumaczone 3 razy,nawet obsłudze klienta,bez skutku. Paczka już 2tyg do mnie dotrzeć nie umie bo ta firma to jest jakiś żart. Już mi się odechciało mojej przesyłki.
Det var superbra!
Porażka totalna
Porażka totalna. 3 dni czekam i kretyn nie przyjeżdża z paczką. Puszcza sygnał i uważa to za wykonane połączenie. Żenada!!!!!!
Firma Budbee nie ma ochoty dostarczać…
Firma Budbee nie ma ochoty dostarczać paczek, czego efektem jest przerzucanie momentu dostarczenia przesyłki z dnia na dzień i nierozsądne tłumaczenie klientowi, że to wszystko wina systemu. Następnie obiecywanie, że przesyłka będzie dostarczona dnia kolejnego a w efekcie finalnym nie została nawet wydana z terminala kurierowi. Efektem nieporządanych działań Budbee jest to, że odbiorca stracił łącznie dwa dni swojego życia na oczekiwanie na kuriera, który się nigdy nie pojawił. Na prośbę otrzymania oficjalnych przeprosin drogą mailową, odbiorca otrzymał informację, że Budbee nie jest skore do poprawienia własnego wizerunku.
Wszystko ok
👍👍👍😉 Perfect
Perfekt perfekt
Bardzo szybko
Dostawca byl obok mojego…
Dostawca byl obok mojego adresu(śledzenie na mapie) i anulowal dostarczenie przesyłki. Otrzymalam paczkę następnego dnia.