Ofte er der 2-3 forskellige overskrifter der fører ind på samme artikel. Lige nu er der 9 forskellige der alle når du klikker på dem føre dig ind på live fodbold Tjekkiet- Danmark.
Klummen Jotam Confino: Alt er Israels skyld Israelske massakrer mod civile befolkning som er beskrevet som nutidens holocaust. Her ønsker BT endnu engang at beskytte zionisternes suverænitet ov... Zobacz więcej
Trist at BT er ude after statsministeren i Corona sagen; de går efter "manden" ikke bolden. De spørger hvorfor DK har dårligere tal en eks. Finland. Hvad med de nærmeste lande, Tyskland, Sverige? D... Zobacz więcej
Efter flere årtier som fast årsabonnement er det slut. VI får nu ca. 65 aviser mindre om året, prisen stiger kr. 500,-, det er meget få sider i papirversionen - vi har ikke brug for 1-2 sider om køben... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Nyheder, sport, krimi, politik, kendte og kongelige . Quizzer, horoskop, billedserier, konkurrencer, biler, artikler om og for kvinder, rejser, musik, video, dagens tegneserie.
Pilestræde 34, 1147, København K, Dania
- kundeservice@bt.dk
- www.bt.dk
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Uærlig, censurerende, dårlige titler, clickbait
BT er gået fra at være en middelmådig avis til at være en elendig hjemmeside der gør alt hvad den kan for at få dig til at klikke på overskrifter der ikke giver nogen som helst mening.
"Forsker undrer sig" - ja, det sker jo hver dag, hvad mener I?
"Vilde planer" - ja, det har vi jo mange af
"De skal have en snak" - aha?
"Bliver forbudt" - øhh... ja, sikkert?
"Tilbagekalder 1.1 millioner biler" - hvem? Ah, Tesla. Dette er direkte forkert - de skal have en softwareopdatering. Det er kategoriseret som en tilbagekaldelse, men det er det ikke i den forstand vi forstår det
Og så videre og så videre. Det var bare mig der lige nu tilfældigt åbnede siden og kiggede rundt. Det tog under 2 minutter at finde disse eksempler på forsiden.
Firmaet vælger også ofte at shadowbanne. Det valgte de for eksempel at gøre da jeg kommenterede på en ekstremt misinformeret YouTube video. At sige noget forkert er en ting, men at censurere, i stedet for at svare, modstående holdninger er en ganske anden.
I er til grin. Luk biksen - den er intet værd længere.
BT er nu efterhånden sunket til samme…
BT er nu efterhånden sunket til samme lave niveau som Ekstrabladet !
Total dårlig journalistik af værste…
Total dårlig journalistik af værste amatør skrivebord skuffer....
BT nej tak.
BT nej tak.
Hold nu op hvor er det blevet dårligt.
Det er helt fint med reklamer, meeeen at man ikke kan læse en artikel, eller se om den er læsbar før man trykker på den er elendigt.
Jeg flyver fluks tilbage til Ekstra Bladet, de forstår at vise hvilke artikler der kræver abonnement

Odpowiedź od B.T.
Usaglig tabloid Avis ikke værd at læse
Når man som nyheds medie har mulighed…
Når man som nyheds medie har mulighed for at komme ud med gode sande historier, som i har B.T, er der virkeligt ærgerligt at i laver misvisende, udokumenteret artikler. Her henvises der til artikel grå zone hund.
Det ville være interesant at i ( oliver) i stedet havde lavet undersøgende journalistik og skrevet en artikel hvor der var beviser for de påstande der er skrevet.
Der findes et kæmpe udbud af undersøgelser og registreringer af bid osv. man kunne kigge på, og derefter skrive en “bekymrings artikel “ om den race man nok i virkeligheden skal være bekymret for, schæferen bla.
Jeg har lige slettet BT på min…
Jeg har lige slettet BT på min computer. Efterhånden kan man jo stort set ikke læse noget som helst uden at skulle aflevere personlige oplysninger. Så fremover holder jeg mig til EB. En stor fordel ved EB er også, at journalisterne er ret ferme til det danske sprog. Det gælder bestemt ikke for BT, hvor der hele tiden er grammatiske fejl/stavefejl i overskrifter og artikler.
Forkert ordvalg i jeres artikel i dag om Christian Kjær - i skriver at hans slot er under renovation som handler om affald, hvor i burde have skrevet renovering 😉 Mvh malermesteren
Når man istandsætter eks en bygning hedder det at den er under renovering og ikke renovation
Profil-pligt for at læse jeres nyheder?
Profil-pligt for at læse jeres nyheder?
Glemt det! Jeg vælger jer bare helt fra!

Odpowiedź od B.T.
'Har skudt sig selv i foden
Med BT's nye ordning med profil-pligt for at få adgang til et meget stort antal artikler på hjemmesiden har mediet skudt sig selv i foden, i hvert fald for mit vedkommende. Jeg brugte ofte hjemmesiden til at få et kort nyhedsoverblik og har da mange gange klikket på en reklame eller to. Rent bortset fra, at jeg af privatlivshensyn også for længst har fravalgt f.eks. Facebook, er det derudover for besværligt hver gang at skulle logge sig på, når man har slettet sin browser-historik, herunder cookies.
Jeg vælger derfor BT fra fremadrettet og kommer dermed heller ikke til at klikke på nogen reklamer fra BT's annoncører.

Odpowiedź od B.T.
Jeg opgiver kan ikke få log in til at…
Jeg opgiver kan ikke få log in til at virke.
Det er jo helt til grin!

Login?, nej tak.
BT kræver nu at man har et login for at læse halvdelen af deres artikler, hvilket jeg absolut ikke kommer til at have.
Heldigvis findes der andre sider på nettet hvor jeg kan læse nyheder.
RIP.

Odpowiedź od B.T.
Kan nok ikke gøres dårligere end det allerede er nu!
Hej!
Lav et log ind og læs.
Nu har jeg prøvet at finde ud af, hvad er betingelser for log ind. Har lavet et log ind med svar at der er fejl, til trods af, at mailen kom og fortalte at log ind var godkendt.
Der er store overskrifter, men næsten ikke noget man kan læse uden et log ind. Heller ingen besked på forhånd, at det er en lukket artikel.
Jeg giver op!
Tror ikke i lever længe med en avis som ikke informerer om noget, men lokker folk til at se masser af reklamer uden noget indhold.

Odpowiedź od B.T.
Alt for mange annoncer der kræver…
Alt for mange annoncer der kræver bruger nu, så bt.dk er som dinosauruserne for mig, uddøde. Det jo ikke som om man ikke kan finde historierne andre steder. Var også ved at brække mig over grammatiske fejl, og forkerte sætningsopsætning på daglig basic.
Sladderblad uden hæmninger
Sladderblad uden hæmninger. ødelægger butikker og menensker . I burde have dårlig smag i munden ! Føj!
Jeg var egentlig meget glad for bt
Jeg var egentlig meget glad for bt. Men her de sidste par dage, til 4 dages tid syntes jeg det er som om flere og flere annoncer er betalings annoncer, og man får ikke en advarsel om det, så man kan vælge om man vil gå ind på dem, det er spild af tid og penge for dem der læser det, det koster data hvergang man går forgæves

Odpowiedź od B.T.
Utrolig man ansætter en tidligere blå…
Utrolig man ansætter en tidligere blå politiker som journalist, en uddannelse som han ikke har, eftersom han tidligere var blå politiker driven han direkte hetz mod Mette Frederiksen det kan enhver se, det for mig til at spørge er BT en blå avis, hvis ikke bør man straks sætte Joachim b Olsen på plads
BT klynger sig til abonnemterne
BT klæber sig til abonnemterne. Læser også andre steder her på klummen at det er et gennemgående problem.
Har opsagt mit abb tre gange nu, ingen bekræftigelse.
Du kan ikke finde mine kontaktopl. Øv. Så må du kontakte en som kan dette. Du kan bare søge på oddnorbom. Jeg er den eneste som heder det i danmark.

Odpowiedź od B.T.
BT er efterhånden blevet tale rør for…
BT er efterhånden blevet tale rør for alt kritisk om regeringens gøren og laden. Især er i ubehagelige overfor Mette Frederiksen. Hun kan snart ikke vise sig nogle steder uden kritik. Hun er trods alt et menneske som også har lov til at være tilstede forskellige steder. Men nej det må hun ikke.ifølge BT sørgeligt. I er en Venstre avis og skal åbenbart følge deres linje. Det er tyde ligt. Jeg er ikke altid ligeglad for den politik der føres idsg men i er blevet så enlige i jeres politiske dækning at det skriger. I har feks ikke nævnt meget om minkavlerenes snyd og samfund skadelige opførsel under pandemien. Men ensidigt kritiseret Mette. Hun har lavet noget ulovligt den er jeg med på .Men det fritager ikke minkavlere I at have en Ansvarlig drift og ikke sprede mere smitte en nødvendig.som nogle af dem har gjort.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.