Spiste på Restaurant Bryggen på Thisted havn mandag d 14 juli 2014. Maden var super god, prisen rimelig, betjeningen usædvanlig perfekt og udsigten dejlig. Før maden blev der stillet lunt og friskbagt... Zobacz więcej
Super venlig betjening, hurtige med drikke snart efterfulgt af maden, Havkat. Undertilberete kartofler, trådet grønkål, lidt (som I MEGET LIDT) sovs og en lækker tilberedt Havkat. Dejlig softice til... Zobacz więcej
Fantastisk oplevelse i sin helhed. Vi kom ind efter en lang dag og havde ikke de store forventninger. Men det startede allerede rigtig godt med gode råd fra den meget søde og professionelle tjener... Zobacz więcej
Vi var der den 13 marts
Vi var der den 13 marts. Virkelig en skuffelse. Ventede 55 minutter på at maden blev serveret. Det har vi aldrig oplevet før. Kan godt være de havde travlt men man kan vel regne med at det går efter tur. Bare ikke på Bryggen i Thisted. Kommer der aldrig mere.
⭐☆☆☆☆ Skuffende oplevelse – Simon ødelagde aftenen
Jeg elsker service vi blev betjent af Simon og han gav os et smil og noget fabelagtigt mad.
Maden smagte som det skulle
Maden smagte som det skulle. Dog er der lidt trangt med plads, ved tæt på fyldt restaurant var der en del støj.
🌟 Fantastisk oplevelse på Bryggen 🌟
🌟 Fantastisk oplevelse på Restaurant Bryggen i Thisted! 🌟
Jeg havde en helt igennem fantastisk oplevelse på Restaurant Bryggen i Thisted! Fra det øjeblik vi trådte ind, blev vi mødt af en hyggelig atmosfære og smilende personale. Lokalerne er smukt indrettet med udsigt over vandet – virkelig indbydende og roligt.
Maden var helt i top – velsmagende, flot præsenteret og lavet med kærlighed til detaljen. Alt smagte friskt og gennemført.
Et særligt kæmpe tak til Simon, som stod for en helt exceptionel betjening. Han var imødekommende, opmærksom og havde styr på alt – det føltes personligt og professionelt på én gang. Han var med til at gøre aftenen helt speciel.
Jeg kan varmt anbefale Restaurant Bryggen til alle, der sætter pris på god mad og en oplevelse ud over det sædvanlige. Jeg kommer helt sikkert igen!
Super venlig betjening
Super venlig betjening, hurtige med drikke snart efterfulgt af maden, Havkat. Undertilberete kartofler, trådet grønkål, lidt (som I MEGET LIDT) sovs og en lækker tilberedt Havkat. Dejlig softice til slut.
P.S. Nabobordet havde et spædbarn - og det kunne stadig ses en time efter de var gået...🤢
Vi havde håbet på noget bedre. Plads til forbedring
Vi har hørt om meget varierende oplevelser, så vi tænkte at nu måtte vi selv prøve det.
Maden var ikke nogen oplevelse, dette skal se i den kontekst at der reklameres med at kokken kommer fra Falsled kro, hvor vi har være nogle gange.
Betjeningen var venlig og god og ejerne var også venlig og imødekommende.
Det svære levede maden ikke op til forventningerne.
I aftes fik vi en gourmet- menu 😁👏
I aftes fik vi en gourmet- menu 😁👏
Lækkert og delikat mad med dejlige husets vine til. Vi fik en rigtig fin betjening af restaurantchefen og hans team👏😁👍👍
Tak for en god aften🙏
Fantastisk oplevelse i sin helhed.
Fantastisk oplevelse i sin helhed.
Vi kom ind efter en lang dag og havde ikke de store forventninger. Men det startede allerede rigtig godt med gode råd fra den meget søde og professionelle tjener om, hvordan retterne kunne deles, så vi kunne prøve mest muligt. Vi delte 2 små retter (kuller og dumpling) som en slags forret og fik en 300 gr. dryage bøf til deling som hovedret.
Inden de små retter blev serveret, fik vi til vores stor overraskelse et snackbræt samt en yderligere overraskelse fra køkkenet, som bestod af 2 piv friske østers med chili og citron. Maden var fantastisk og da vi roste den til skyerne, fik vi at vide, at det var kokke eleven, som havde tilbered det.
Det unge team var meget service minded og vi kommer helt sikkert igen, næste gang vi kommer til Thisted.
Luksusbrunch med stort L.
Vi har lige spist den bedste brunch på café Bryggen - det var så lækkert og indbydende.
Det kan mere end varmt anbefales.
Vi havde en luksusbrunch for 2 fra smartbox, og vi har truffet det bedste valg - café Bryggen Thisted.
Tynd suppe
Flink betjening og fin beliggenhed.
Men en noget tynd omgang blomkålssuppe, som smagte af et eller andet ubestemmeligt - 109 kr er ikke som sådan dyrt for et måltid, men her synes jeg har betalt for meget.
Tak for en fantastisk uge i Thisted på Restuarant Bryggen
Tak for en fantastisk uge i Thisted. Vi (min kæreste og jeg) måtte bare spise igen og igen på restaurant Bryggen! Så vi kom hver dag. Super godt spisekort. Dejlig udsigt. Sødeste betjening. Tjener Matthias havde bare styr på det. Lækker mad.
VH. Lis Dalgaard, Amager :-)
Skuffende oplevelse i forhold til betjening.
Savnede nærværende og venlig betjening.
Besøgt jer 17/10
Besøgt jer 17/10. Ventede en 1 time på maden. Vi var 3 personer. Jeg fik den forkerte ret. Tjeneren var meget venlig pg beklagede fejlen, men da min ret kom var kyllingen oversaltet og jeg måtte sende rettet retur.
Gik hjem med en øv oplevelse.
Syntes ellers at Bryggen er det bedste spisested i Thisted.
Var hos jer i går den 19 august 2023 vi…
Var hos jer i går den 19 august 2023 vi fik sprød kylling burger med fritter.
Kyllingen var helt sort og ikke til st skære i med grill bestik, en tomat Skive og ellers rødløg, fritterne var gode, men kun en teskefuld ailo til og ikke muligt at få fat på en tjener.
Og i ved jo godt hvad i vil have for det
Meget sød og venlig betjening og den…
Meget sød og venlig betjening og den lækreste Ravioli.
Vi havde en skøn oplevelse da vi…
Vi havde en skøn oplevelse da vi gæstede restaurant “Bryggen” i Assens.
Vores søde ukrainske tjener var meget opmærksom på restaurantens gæster hele aftenen igennem. Maden var lækker og anrettet i passende mængder.
SUPER SUPER.
Rigtig skøn og god oplevelse over alt forventning.
Maden vi fik var bare Super.
(Helt frisk og veltilberedt)
Flink og meget venlig betjening af skønne unge mennesker.
Ventetid OK.
Kan varmt anbefales.
Helt igennem fantastisk oplevelse
Helt igennem fantastisk oplevelse, god og venlig Ukrainsk betjening :-) Maden var en dejlig overraskelse, jeg kan varmt anbefale deres surdejspizza ! Helt i top !
Ok pizza men ikke til 139 kr
Ok pizza men ikke til 139 kr. Det prøver jeg ikke igen for så meget bedre en romal pizza er den ikke. Den skal være lækker til de penge og ellers forventer man vel et resturant med den pris at være virkelig spitze klasse. Kom nu venner, vil så gerne støtte jeres resturant men syntes bare jeg bliver lidt skuffet hver gang
Fremragende nytænkt mad med fantastisk…
Fremragende nytænkt mad med fantastisk smag. Vi fik en vegansk middag efter ønske og nød den fine service og de dejlige Bryggen øl- vi følte os forkælede!
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.